tsatsar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα σε όλους σας, που αυτή την καυτή μέρα κάθεστε μπορστά στα PC σας.. Επιθυμώ να στήσω ενα PC, κατά προτίμηση με Linux, στο οποίο θα προσθέσω ένα GSM modem που θα παίρνεi κάρτα SIM, έτσι ώστε να μπορεί να στέλνει ή να λαμβάνει μηνύματα SMS, πχ για θερμοκρασία PC, status klp... To PC μπορεί να είναι είτε desktop είτε laptop.... Τι μπορείτε να μου προτείνετε απο GSM modem (PCI ή PCMCIA υποθέτω) που να μπορεί να κάνει αυτά που ζητάω???? Και ποια τα υπέρ και τα κατά από το να χρησιμοποιήσω ένα παλιό κινητό με καλώδιο σύνδεσης PC??? (USB ή Serial...)
mclaren1979 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα σε όλους σας, που αυτή την καυτή μέρα κάθεστε μπορστά στα PC σας..Επιθυμώ να στήσω ενα PC, κατά προτίμηση με Linux, στο οποίο θα προσθέσω ένα GSM modem που θα παίρνεi κάρτα SIM, έτσι ώστε να μπορεί να στέλνει ή να λαμβάνει μηνύματα SMS, πχ για θερμοκρασία PC, status klp... To PC μπορεί να είναι είτε desktop είτε laptop.... Τι μπορείτε να μου προτείνετε απο GSM modem (PCI ή PCMCIA υποθέτω) που να μπορεί να κάνει αυτά που ζητάω???? Και ποια τα υπέρ και τα κατά από το να χρησιμοποιήσω ένα παλιό κινητό με καλώδιο σύνδεσης PC??? (USB ή Serial...) Yπάρχουν εδω http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=1150&LangId=47 gsm modem που ζητάς φιλε μου. Η αν θελεις καλεις στο 2310-944 433.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.