Προς το περιεχόμενο

Remote Desktop win to Mac

AggeLON

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το εχω κανει αυτο. εχω κανει λογαριασμο στο dyndns και τον χρησιμοποιω για remote desktop αρκετο διαστημα. το προβλημα μαλλον ειναι στο router αφου μπορω μεσα απο το δικτυο μου να ξυπνησω το mac, ενω από μακρινο υπολογιστη μεσω internet ΤΡΩΩ ΠΟΡΤΑ!!!

συμβαινει το εξης:

Βαζω τον mac σε sleep mode πατωντας το κουμπι on/off που ειναι πανω στο κουτι. Μετα παω σε ενα pc που βρισκεται μεσα στο ίδιο δικτυο με το mac, μπαινω στο site http://www.dslreports.com/wakeup και εκει βαζω τα IP και MAC ADDRESS του mac, παταω enter και ο mac ξυπναει αμεσως!

αν όμως αυτη τη διαδικασια την ακολουθησω απο ενα pc που εχω στη δουλεια δεν γίνεται τιποτα! το καταλαβαινω γιατι μεσα απο το logmein βλεπω οτι ο mac ειναι offline και πατωντας την επιλογη για να μπω σε αυτον μου βγαζει μυνημα οτι ο υπολογιστης κοιμαται ή ειναι κλειστος ή δεν έχει internet.

στο router baudtech T26R31 που εχω, εχω κανει δρομολογηση τη θυρα 9 στην IP του mac. μονο που το router δε δειυκρινιζει αν η 9 ειναι udp ή tcp, οποτε θα επρεπε να δρομολογει λογικα και την udp και την tcp.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

το port forward δουλευει στο ρουτερ. κα συμβαινει το εξης:

αν βαλω το mac για υπνο και μεσα σε κανα διλεπτο τριλεπτο δοκιμασω απο internet ξυπναει. αν περασει καμια ωρα δεν ξυπναει... μαλλον τον παιρνει βαθια...

ο μονος τροπος που ξυπναει σιγουρα οση ωρα κι αν περασει ειναι απο pc που βρισκεται στο ίδιο δικτυο.

αφου σκεπτομαι να ξυπνησω ενα αλλο pc του δικτυου (αν μπορεσω!!!) και απο αυτό να ξυπνησω το mac.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...