AggeLON Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ωραίος, Eusebius! Ευχαριστώ!! Θα δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις.. Αύριο φεύγω ταξίδι εκτός πόλης, οπότε από επόμενο Σαβ/Κυριακο θα έχω νέα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoplr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 επειδη εχει περασει μεγαλο διαστημα από το τελευταιο post θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να συνδεθώ με ένα pc που τρεχει winXP στοn Mac με λειτουργικό Mac OSX 10.6 για να δουλεύω στον MAC απο μακρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 επειδη εχει περασει μεγαλο διαστημα από το τελευταιο post θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να συνδεθώ με ένα pc που τρεχει winXP στοn Mac με λειτουργικό Mac OSX 10.6 για να δουλεύω στον MAC απο μακρια. θα χρειαστείς ένα vnc viewer (tight vnc) στο pc με τα windows και να σεταρις το built-in vnc client του osx (preferences/sharing) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoplr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 και πως το σεταρω? τι τσεκαρω το remote management, screen sharing, remote login ή ολα αυτά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 τσέκαρε το screen sharing, και βάλε και ένα password Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoplr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 μμμμ.... κι εγω εβαλα το remote management!!! ok θα το δοκιμασω το απογευμα που θα ειμαι στο MAC γιατι τωρα το πρωι στη δουλειά που έχω το pc εβαλα το tightvnc και τζιφος. ΑΑΑ και κατι άλλο θελω να αφήνω το MAC σε sleep mode και όταν παω να μπω απο μακρια να ξυπνάει. Πειτε μου πως γίνεται και ΠΩΣ γινεται!!!! σας ευχαριστω παιδια ούτως ή άλλως......!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Για να συνδέεσαι στο mac από pc (ή από άλλο mac) μέσω internet, μία πολύ καλή λύση είναι το LogMeIn. Μάλιστα, για το 99% των χρήσεων, σου αρκεί το LogMeIn Free. Δεν χρειάζεται να κάνεις account επί πληρωμή για να βάλεις κάποιο από τα άλλα πακέτα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 νομίζω φιλε ότι δεν γίνετε να ξυπνάει από μακριά (τουλάχιστον δεν το βρήκα),ίσως επειδή όταν κοιμάται δεν είναι καν ενωμένο με το internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoplr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 κι ομως παιδια ξυπναει!!! λοιπον, δοκιμασα το tightvnc αλλα απογοητευτηκα με την ταχυτητα. δοκιμασα αλλαγες στις ρυθμισεις της ταχυτητας συνδεσης στην πρωτη καρτελα που βγαζει το tightvnc αλλα δεν υπηρξε ουσιαστικη διαφορα. ετσι δοκιμασα το logmein το οποιο δουλευει καλυτερα, οχι ομως όπως όταν μπαινω απο pc σε pc με το microsoft remote desktop. παντως με το logmein μπορεις να πεις οτι εξυπηρετείσαι... δεν ξερω μηπως κατι επρεπε να πειραξω στα options toy tightvnc. ξερετε καποιο αλλο software που να δουλευει πιο γρηγορα? και ναι τον εχω αφησει σε sleep mode και ξυπναει κανονικα!!! σημειωση: η συνδεση στο pc στο σπιτι κουμπωνει στα 14000down/1024up και στη δουλεια 19000down/850up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoplr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 παιδια εκανα λαθος δεν .....ξυπναει!!! απλως ενω το ειχα ρυθμισει να μπαινει σε sleep mode μετα απο μια ωρα, δεν εμπαινε... χθες που το τσεκαρα και το διαπιστωσα, το εφτιαξα παλι να δουλευει το sleep mode και ω του θαυματος αμα κοιμαται δεν ξυπναει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Αν ειναι ενσυρματα συνδεδεμενο με το ρουτερ, μπορεις κατα πασαπιθανοτητα να το ξυπνησεις οταν ειναι σε sleep. Αν ειναι ασυρματα,δεν μπορεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μπορει καποιος να μας πει σιγουρα αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να ξυπναει τον macbook pro που εχω συνδεδεμενο με ethernet sto router fritz και HOL ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoplr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 βρηκα οδηγιες εδω. http://murphymac.com/wake-your-mac-across-the-internet-port-forwarding-explained/ δεν εχω καταφερει όμως να κανω port forward την udp 9 απο το router μου. εχει port forwarding για tcp ports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoplr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 δοκιμαζοντας τις οδηγίες καταφερα να τον ξυπνήσω μόνο από άλλο υπολογιστή ο οποίος όμως βρισκεται στο ιδιο δικτυο με τον Mac. οταν βρισκομαι σε υπολογιστη απομακρυσμενο και στελνω το υποτιθεμενο πακετο αφυπνισης στην udp 9 δεν καταλαβαινει Χριστό!!!. στο router μου εχω κανει port forward την 9 (χωρις να μου λεει αν ειναι tcp ή udp δεν μπορω δηλ. να το επιλεξω αυτό) στην IP που εχει ο Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Θα πρεπει να ξερεις την ip που εχει παρει το router απο τον isp σου την εκαστοτε στιγμη.. Ή διαφορετικα να φτιαξεις καποιον dyndns λογαριασμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.