Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Πηρα ενα bluetooth της se για το w800 της κορης μου και οταν το εχει ενεργο και την καλω το κινητο κανει προωθηση στον αριθμο του σπιτιου μας....Πηρε την vodafone ελεγξανε ολες τις προωθησεις (δεν υπηρχαν) αλλα το προβλημα παραμενει.Καμμια ιδεα ???? Ευχαριστω.
MadSurfer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Πήγαινε στο μενού του BT και μετά οι συσκευές μου. Βρες από τις τυχόν διαθέσιμες συσκευές που έχεις αντιστοιχήσει και διέγραψε το συγκεκριμένο BT. Μετά κάνε εκ νέου αντιστοίχηση και προς το τέλος της διαδικασίας μετά από τον κωδικό που θα σου ζητήσει θα σου πει εάν θέλεις να έχεις προώθηση, απλά πάτα 'Όχι΄και είσαι έτοιμος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Πήγαινε στο μενού του BT και μετά οι συσκευές μου. Βρες από τις τυχόν διαθέσιμες συσκευές που έχεις αντιστοιχήσει και διέγραψε το συγκεκριμένο BT. Μετά κάνε εκ νέου αντιστοίχηση και προς το τέλος της διαδικασίας μετά από τον κωδικό που θα σου ζητήσει θα σου πει εάν θέλεις να έχεις προώθηση, απλά πάτα 'Όχι΄και είσαι έτοιμος. Ευχαριστω.Θα της πω να το δοκιμασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.