Προς το περιεχόμενο

Προγραμματα απο τον καδο

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα Πειτε μου παρακαλω α) τα προγραμματα και ολα οσα εχω βαλει στον καδο ανακυκλωσης συνεχιζουν και μετα να επηρεαουν την λειτουργεια του λαπτοπ???β) Συνεχιζουν και να παραμενουν στον σκληρο δισκο??? γ) εαν κανω delete καποιο προγραμμα απο καδο πως θα ξερω αν ειναι κανενα σημαντικο για την λειτουργια του ηυ (εχω μαζεψει αρκετα και δεν ξερω τωρα τα απαραιτητα απο τα μη)...

Δημοσ.

α) Όχι.

β) Ναι.

γ) Τα προγράμματα (που -υποτίθεται ότι- έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου) δεν τα κάνεις απλό delete, αλλά απεγκατάσταση από το "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" όταν θέλεις να τα απεγκαταστήσεις. Έτσι δεν πηγαίνουν στον κάδο, αλλά διαγράφονται μόνιμα. Το κατά πόσο είναι σημαντικό κάποιο πρόγραμμα το καθορίζεις αποκλειστικά εσύ ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Δημοσ.

Ο σωστός τρόπος για να σβήσουμε ένα πρόγραμμα είναι να κάνεις απεγκατάσταση και όχι να τα σβήνουμε. Αν απλός τα επέλεξες και τα διέγραψες το πιθανότερο είναι να έχουν μείνει αρκετά "σκουπίδια" στον υπολογιστή σου. Επίσης δεν μπορείς ούτε να σβήσεις ούτε να απεγκαταστήσεις προγράμματα που είναι σε λειτουργία. Τέλος τα σημαντικά είναι υποκειμενικό πλήν τα βασικά του συστήματος. Αν θέλεις ρώτα συγκεκριμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...