wgp5 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Εχω το βιβλίο του Jesse Liberty (πλήρες εγχειρίδιο της C++) και στο πρώτο προγραμματάκι το hello world δεν μπορώ να το τρέξω στο Turbo c++ να κάνω τουλάχιστον μια αρχή. Επιλέγω new project - console application - OK και μετά ξανά new project - C++ Builder Files - cpp files - OK μου βγάζει το κειμενογράφο το γράφω αλλά στο RUN υπάρχει πρόβλημα.Ειναι κάτι απλό αλλά ;Μπορεί να μου πεί κάποιος πως να ξεκινήσω;;;;εντελώς αρχάριος
dks_1979 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Πες μας τι πρόβλημα σου βγάζει για να σου πούμε τι μπορεί να φταίει
wgp5 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Εχω το fast stone capture μπορώ να πάρω screenshots αλλα΄δεν μπορώ να τα επικολλήσω στο μήνυμα.
system Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Εχω το fast stone capture μπορώ να πάρω screenshots αλλα΄δεν μπορώ να τα επικολλήσω στο μήνυμα. Βάλτα με url, χρησιμοποίησε imageshack ή κάτι άλλο
wgp5 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 είχα και αλλα sceenshots αλλα ητανε μεγαλα σε μεγεθος.
Directx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Καταρχήν, για την ιστορία επέλεξε C++ δίχως VCL (είπες πως δουλεύεις μόνο σε καθαρή C++). Ύστερα γράψε το πρόγραμμα σου και δοκίμασε να το κάνεις compile (F9) αν δεν δουλέψει κάνε post το σφάλμα του compiler/linker σου.. Καλή συνέχεια.
wgp5 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 γράφω το πρόγραμμα αλλα όταν επιλέγω απο menu RUN βγάζει παράθυρο και οι επιλογες RUN και RUN without debugging είναι ισχνές οι μόνες που είναι φωτισμένες είναι LOAD procces , attach to procces kai Evaluate/Modify... επιλέγοντας αναγκαστικά load process μου βγάζει αυτό.
Directx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Κάνε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσεις και να εκτελέσεις ένα πρόγραμμα με το CodeGear Turbo C++: 1ον) File->New->Other.. 2ον) Από το παράθυρο «New Items», επέλεξε το C++ Builder Projects και ύστερα το Console Application, ύστερα πάτησε OK. 3ον) Από το παράθυρο «New Console Application» επέλεξε στο Source Type το C++ και το Console Application, από-επέλεξε κάθε άλλη επιλογή (πχ. Specify project source, Multi Threaded, Use VCL) και πάτησε OK. 4ον) Θα εμφανισθεί ο κειμενογράφος κώδικα με συμπληρωμένη την βασική δομή ενός C/C++ προγράμματος. 5ον) Η επιλογή Run του Run μενού αν τα έχεις κάνει όλα αυτά σωστά θα πρέπει να είναι ενεργή και έτοιμη για Compile. 6ον) Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν τότε ξεκίνησε να γράφεις το πρόγραμμα σου Υ.Γ. Αυτό που έκανες παραπάνω είναι debug σε ένα DLL - καμία σχέση με αυτό που θέλεις να κάνεις δηλαδή
wgp5 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν κυρίως τον Directx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.