alt10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 καλησπερα τωρα που τελειωσαν οι σχολες θελω για το καλοκαιρι μια δουλιτσα οτι να 'νε με λιγα λευτα 3-4 ευρω τη μερα ετσι για να βγαζω την βενζινη στο αμαξι . ξερω σχεδον τα παντα απο υπολογιστες εκτος απο γλωσσες προγραμματισμου στη σχολη σπουδαζω πανω στο μαρκετινγ αλλα δεν ξερω που να δουλεψω σας παρακαλω αν εχετε κατι υποψη σας να με βοηθησετε και εμενα σας ευχαριστω ολους
actorius Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Σε κάποιο Internet cafe θα μπορούσες να κοιτάξεις για απλή δουλειά που έχει σχέση με υπολογιστές. Ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το cafe και πόσα άτομα έχει μέσα, θα είσαι κάτι ανάμεσα σε σερβιτόρος, 'τεχνική υποστήριξη' στους πελάτες και ταμείο...
alt10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 οχι δεν καταλαβατε ηδη δουλευω εξω τεχνικος σε μια εταιρια για τα δυκτια αλλα θελω κατι ηλετρονικο απο το σπιτι ?
Freakster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ανάπτυξη ενός προγράμματος που θα διορθώνει αυτόματα ορθογραφικά λάθη. Θα το πουλήσεις για τρελά λεφτά. Edit: Βλέπω ότι δε ξέρεις απο γλώσσες προγραμματισμού, άκυρο. humor, το αντίδοτο στη ζέστη
desolatorXT Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 οχι δεν καταλαβατε ηδη δουλευω εξω τεχνικος σε μια εταιρια για τα δυκτια αλλα θελω κατι ηλετρονικο απο το σπιτι Εγώ δουλεύω ώς beta tester για μια εταιρία απο Αγγλία... (Enlight Software) Πολύ δύσκολα θα βρείς πάντως δουλειά μέσω ίντερνετ, έτσι όπως την θες τουλάχιστον. και για να σε πάρουν δεν μετράνε τόσο πολύ τα τυπικά προσόντα σε μια ιδιωτική εταιρία αλλά οι ουσιαστικές γνώσεις κτλπ... Επίσης την κατάσταση δυσκολεύει το ότι μέσω ίντερνετ - δεν υπάρχει άμεση συνενόηση - εσύ μπορεί π.χ. να πάρεις το source code που θα σου δόσουν για να δουλέψεις και να το πουλήσεις σε κάποιον ανταγωνιστή. Δεν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη δηλαδή... Εγω υπέγραψα 3 συμφωνητικά για να με προσλάβουν όπου δήλωνα ρητά, ότι δεν θα διαρεύσω τόσο λογισμικό, όσο και τα κείμενα που στέλναμε ο ένας στον άλλον με πληροφορίες.
alt10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 το ξερω εχω γραφτει και εγω εκει αλλα δεν εχει δουλεια ειναι κοροοιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.