Προς το περιεχόμενο

Καλώδια ήχου στα dvd-roms, cd-roms

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και ασχολουμε αρκετα χρονια με τα κομπιουτερ δεν ξερω τι χρησιμοτητα εχουν τα καλωδια ηχου που βαζουμε στα dvd-rom, cd-rom και πανε στην καρτα ηχου(κατι 4pin ή 2pin καλωδια που μπαινουν διπλα στο IDE και στην τροφοδοσια). Στο δικο μου κομπιουτερ δεν εχω βαλει τετοια καλωδια γιατι πιστευω οτι δεν χρησιμευουν σε τιποτα. Ετσι και αλλιως ο ηχος περναει μεσα απο το IDE. Ξερει κανεις σε τι χρησιμευουν?

Δημοσ.

Πολλα CD-ROM, DVD-ROM στην προσοψη τους μπροστα εχουν ενα βυσμα για ακουστικα. Τα καλωδια που αναφερεις δινουν ηχο σε αυτο το βυσμα.

Εγω στα PC μου τα εχω βγαλει τετοιας φυσης καλωδια, μιας και δεν εχω ακουστικα και ουτως ή αλλως ακουω μουσικη απο τα ηχεια του PC.

Δημοσ.

egw kserw oti me auto to kalodio to sima tou audio cd pernaei sto DAC tis kartas hxou kai anaparegete apo ta hxeia. alla auto ginotan palia...pleon to kalodio auto einai axristo (den thimame apo pote kai meta) enas aplos tropos gia na katalabis se pia katigoria anikis einai paiksis audio cd xwris to kalodio. an sou paiksi den to xriazese.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...