sotosko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Αν και ασχολουμε αρκετα χρονια με τα κομπιουτερ δεν ξερω τι χρησιμοτητα εχουν τα καλωδια ηχου που βαζουμε στα dvd-rom, cd-rom και πανε στην καρτα ηχου(κατι 4pin ή 2pin καλωδια που μπαινουν διπλα στο IDE και στην τροφοδοσια). Στο δικο μου κομπιουτερ δεν εχω βαλει τετοια καλωδια γιατι πιστευω οτι δεν χρησιμευουν σε τιποτα. Ετσι και αλλιως ο ηχος περναει μεσα απο το IDE. Ξερει κανεις σε τι χρησιμευουν?
DukeM Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Για να παίζεις μουσικά CD από το drive σου και να μπορείς να τα ακούς
Silent Arrow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Πολλα CD-ROM, DVD-ROM στην προσοψη τους μπροστα εχουν ενα βυσμα για ακουστικα. Τα καλωδια που αναφερεις δινουν ηχο σε αυτο το βυσμα. Εγω στα PC μου τα εχω βγαλει τετοιας φυσης καλωδια, μιας και δεν εχω ακουστικα και ουτως ή αλλως ακουω μουσικη απο τα ηχεια του PC.
Freddie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Πάντως μέσα απο το Easy CD Extractor μπορείς να ακούσεις μουσικό CD χωρίς το καλώδιο.
activex Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 egw kserw oti me auto to kalodio to sima tou audio cd pernaei sto DAC tis kartas hxou kai anaparegete apo ta hxeia. alla auto ginotan palia...pleon to kalodio auto einai axristo (den thimame apo pote kai meta) enas aplos tropos gia na katalabis se pia katigoria anikis einai paiksis audio cd xwris to kalodio. an sou paiksi den to xriazese.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.