Super_Nova Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Παιδιά καλημέρα, Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς δεν κάνω σωστά και δεν μπορώ να ενσωματώσω υπότιτλος με το AviSub 2.0 . Φορτώνω κανονικά το avi και μετά τα srt, και μόλις πατήσω Generate μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει : «Seems that DivxMux Cannot handle this avi…Sory!». Μήπως ξέρετε σε τι οφείλεται αυτό; Ευχαριστώ!:razz:
Super_Nova Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 diabase edw Φίλε trustfm τα δοκίμια όλα (όλους τους πιθανούς συνδυασμούς) και πάλι τίποτα!!!! Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάτι επιπρόσθετο π.χ codec η κάτι άλλο ;…
Super_Nova Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ναι δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ούτε μια ταινία…
trustfm Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 exeis ellhniko path ? bale thn tainia sto c:\mymovies\tainia.avi na exei aplo onoma kai path kai na mhn exei ellhnikous xarakthres
Super_Nova Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 exeis ellhniko path ? bale thn tainia sto c:\mymovies\tainia.avi na exei aplo onoma kai path kai na mhn exei ellhnikous xarakthres Φιλαράκι είσαι πρώτος…… σε ευχαριστώ, έφτιαξα το path και τώρα δουλεύει μια χαρά.:-P P.S – Πρόσεξα ότι το προγραμματάκι αυτό μάλλον το έφτιαξες εσύ ε; Μπράβο βρε φίλε, μας γλίτωσες από ατελείωτες ώρες μετατροπής με άλλα προγράμματα που ενσωματώνουν υπότιτλους. Συγχαρητήρια και σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου!:-P
trustfm Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 na sai kala gia ta kala sou logia! Kala na pernas !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.