alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως ακόμα δεν ενημερώνομαι για τα θέματα που παρακολουθώ
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Signomi kiolas alla gia na min anikso neo thema, mporeite na nou peit an ondos den doulevoun oi enimerosis pou lamvaname me email 'H an mono ego exo afto to provlima? To provlima to exo apo tin mera pou i anazitisi itan off gia pit-stop kai apo tote den ksanavoulepse eno i anazitisi ksanadoulevi.
Hal9000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δεν έχει αναφερθεί από κάποιον άλλο παρόμοιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή και σε μένα δουλεύουν κανονικά όπως βλέπω. Μήπως στα περνάει σαν spam τα mail το πρόγραμμα σου και στα σβήνει ?
poscaman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 η μηπως καταλαθος εχεις πειραξει καμμια ρυθμιση εδω στο ινσομνια?
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Όχι παιδιά. Ούτε πείραξα τίποτα ούτε σαν spam μου έρχονται. Ίσα- ίσα που ξανα έβαλα και το email μου, έκανα δοκιμές πολλές μέχρι αίτηση για ξεχασμένο κωδικό έστειλα αλλα.... τίποτα. Edit: Δεν ξέρω αν αλλάξατε τίποτα αλλά μόλις ξαναέβαλα τα στοιχεία μου στο προφίλ μου (email βασικά) αρχισα να ξαναπαίρνω ενημερώσεις. Αβυσος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.