Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση του forum & Νέα Μυνήματα - Not Working [SOLVED]

GabrielConnor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ερώτηση! Θυμάμαι ότι αν κάνω μαζεμένες αναζητήσεις, μου βγάζει μήνυμα ότι ο διαχειριστής έχει θέσει όριο δέκα δευτερολεπτων άνα αναζήτηση.

Ποιον οφελεί αυτό; :?

Τον server οφελεί και κατά λίγο στο security ;)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης δεν ενημερώνομαι για τα θέματα που παρακολουθώ!

Αν και θα το έχετε υπόψην σας.

Όντως και αυτό σχετίζεται με το index της Αναζήτησης. Γι'αυτό στο αρχικό post μου γράφω "η Αναζήτηση του forum και λειτουργίες που στηρίζονται σε αυτήν". :)

Ερώτηση! Θυμάμαι ότι αν κάνω μαζεμένες αναζητήσεις, μου βγάζει μήνυμα ότι ο διαχειριστής έχει θέσει όριο δέκα δευτερολεπτων άνα αναζήτηση.

Εκτός από αυτά που λέει ο billpeppas, οφελεί στην ψυχική μας ηρεμία. Αλλιώς ένα spam bot γεμίζει το forum σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα. ;)

Δημοσ.

sto na exeis katharo to kefali sou.Poles anazitiseis mazi=polla dedomena mazi=to mialo sta kagkela :)

Δημοσ.

μπορουμε ακομα μεσω google γραφοντας:"site:insomnia.gr **** " (οπου **** αυτο που ψαχνουμε) να κανουμε αναζητηση μεσα στο ινσομνια

Δημοσ.

Eκτος αυτου δε μπορω να δω (κλικαροντας πανω στο ονομα μου οποτε εμφανιζει το profile) ποια threads εχω ανοιξει αλλα και που αλλου εχω ποσταρει.

Οποτε θα απαντησουν οι κουκουβαγιες. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...