billpeppas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ερώτηση! Θυμάμαι ότι αν κάνω μαζεμένες αναζητήσεις, μου βγάζει μήνυμα ότι ο διαχειριστής έχει θέσει όριο δέκα δευτερολεπτων άνα αναζήτηση. Ποιον οφελεί αυτό; :? Τον server οφελεί και κατά λίγο στο security
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Επίσης δεν ενημερώνομαι για τα θέματα που παρακολουθώ!Αν και θα το έχετε υπόψην σας. Όντως και αυτό σχετίζεται με το index της Αναζήτησης. Γι'αυτό στο αρχικό post μου γράφω "η Αναζήτηση του forum και λειτουργίες που στηρίζονται σε αυτήν". Ερώτηση! Θυμάμαι ότι αν κάνω μαζεμένες αναζητήσεις, μου βγάζει μήνυμα ότι ο διαχειριστής έχει θέσει όριο δέκα δευτερολεπτων άνα αναζήτηση. Ποιον οφελεί αυτό; :? Εκτός από αυτά που λέει ο billpeppas, οφελεί στην ψυχική μας ηρεμία. Αλλιώς ένα spam bot γεμίζει το forum σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.
Sadman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ερώτηση! Θυμάμαι ότι αν κάνω μαζεμένες αναζητήσεις, μου βγάζει μήνυμα ότι ο διαχειριστής έχει θέσει όριο δέκα δευτερολεπτων άνα αναζήτηση. Ποιον οφελεί αυτό; :? sto na exeis katharo to kefali sou.Poles anazitiseis mazi=polla dedomena mazi=to mialo sta kagkela
Freakster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 sto na exeis katharo to kefali sou. Έχει αναλάβει το ουλτρεξ αυτη τη δουλειά, δε χρειάζεται admin για αυτό
Guerriero4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ah pali kala, eida to search by google kai parakseneutika.
BadBoy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Το καλό είναι ότι έστω και για λίγο μπορούμε να ψάχνουμε λέξεις με 3 γράμματα.
poscaman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 μπορουμε ακομα μεσω google γραφοντας:"site:insomnia.gr **** " (οπου **** αυτο που ψαχνουμε) να κανουμε αναζητηση μεσα στο ινσομνια
MrSeanKon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Eκτος αυτου δε μπορω να δω (κλικαροντας πανω στο ονομα μου οποτε εμφανιζει το profile) ποια threads εχω ανοιξει αλλα και που αλλου εχω ποσταρει. Οποτε θα απαντησουν οι κουκουβαγιες.
greekboy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 bring back the old school search google sux simfono kai epauksano:twisted:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Λίγη υπομονή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ta lefta mas pisw...
pappous_soulis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 "Στον πάτο το insomnia στην αναζήτηση παλεών θεμάτων..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.