GabrielConnor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Όταν πάω από το πρωί να δώ τα νέα μυνήματα του forum μου βγάζει πώς δεν έχω τα κατάλληλα δικαιώματα.... Τι παίζει; Έχετε και οι υπόλοιποι αυτό το πρόβλημα;
disqualified Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 εγω δεν βλεπω καν την επιλογη αυτη ουτε την αναζητηση, τι γινεται, μονο στην αρχικη σελιδα υπαρχει και μου βγαζει κι εμενα οτι θελει δικαιωματα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων και ρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν, η Αναζήτηση του forum και λειτουργίες που στηρίζονται σε αυτήν (όπως τα Νέα Μηνύματα) έχουν προς το παρόν απενεργοποιηθεί. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
punky Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Κι εκτός από την αναζήτηση, εδώ και 3 μέρες λαμβάνω συνέχεια pm μόνο από άντρες. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Κι εκτός από την αναζήτηση, εδώ και 3 μέρες λαμβάνω συνέχεια pm μόνο από άντρες.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ. Ξέχασα να ενημερώσω ότι, λόγω έντονων παραπόνων, τα θηλυκά μέλη του forum δεν μπορούν πλέον να στείλουν pm στο μέλος punky. Μπας και δούμε χαρά κι εμείς οι άσχημοι. :|
disqualified Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 ασχετο, punky εισαι fan των doors ετσι? sorry για το spam, ειμαι ετοιμος να την ακουσω απο οποιον εχει ορεξη να μου τα χωσει
punky Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 λολ ρε @ disqualified είμαι fan του εαυτού μου. απλά ο jim αντέγραψε την ατάκα που θα βάλω στον τάφο μου. btw, είναι και λίγο δυσκίνητο το φόρουμ σήμερα; σέρνεται εντελώς
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 [...]btw, είναι και λίγο δυσκίνητο το φόρουμ σήμερα; σέρνεται εντελώς Τα μηνύματα από τα θηλυκά μέλη του forum προς εσένα έχουν γεμίσει τον server. Πρέπει να αρχίσουμε να σβήνουμε...
BadBoy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Προσπαθούν να καλύψουν τις αμαρτίες του παρελθόντος. Λογικά δεν θα πάρει και πολύ.
GabrielConnor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Αμαρτίες = Μπλά - Μπλά; Έχουμε E.T.A κύριοι; No pressure απλά το forum είναι μη λειτουργικό έτσι. (Άσε που μου έχει σπάσει τα νεύρα)
Hal9000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Επειδή θα πάρει αρκετή ώρα το search index, προστέθηκε το link αναζήτησης στο site με τη μηχανή του google.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Επίσης δεν ενημερώνομαι για τα θέματα που παρακολουθώ! Αν και θα το έχετε υπόψην σας.
Freakster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ερώτηση! Θυμάμαι ότι αν κάνω μαζεμένες αναζητήσεις, μου βγάζει μήνυμα ότι ο διαχειριστής έχει θέσει όριο δέκα δευτερολεπτων άνα αναζήτηση. Ποιον οφελεί αυτό; :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.