dks_1979 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Πιθανότατα ναι. Μάλλον κάτι δεν πατάει καλά στο κουτί. Αν ήταν πρόβλημα σκληρού, θα 'χες σημαντικότερα προβλήματα.
damiano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 και σε άλλους άκουσα το ίδιο πρόβλημα (με το κουτί), τον σκληρό τον κοίταξα με το utility της WD μια χαρά είναι
ilMarios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω και εγώ λοιπών. Έχω ένα ποντίκι με πληκτρολόγιο που είναι ασύρματα και συνδέεται ο δέκτης στην usb, κανα δυο φορές που έβαλα τον Mybook στην usb την δίπλα ακριβός από το ποντίκι μου το έσβησε το ποντίκι τόσο πολύ ρεύμα πήρε λέτε να μου χαλάσει τίποτα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Oχι δεν τιθεται θεμα ''παρσιματος πολλου ρευματος :P'', μαλλον κατι με τα wireless θα μπλεχτηκε...
dks_1979 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Το MyBook δεν τραβάει ρεύμα από το USB. Αφού έχει εξωτερική τροφοδοσία Εκτός αν έχεις άλλον εξωτερικό δίσκο της Western Digital που παίρνει ρεύμα από εκεί. Δεν θα σου χαλάσει τίποτα, απλά πολύ πιθανό να μην μπορούν να τροφοδοτηθούν και οι δύο συσκευές ταυτόχρονα από το ίδιο USB Hub.
ilMarios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Όπα ναι χαζομάρα μου τη το έχω το (γομάρι) να κρέμεται ξέρεις τι και ο δέκτης όμως σβήνει για το ποντίκι + πληκτρολόγιο και τον βγάζω και τον ξανά βάζω στην usb και δουλεύει. Σβήνει και το λαμπάκι που φορτίζει και το ποντίκι γιατί είναι και φορτιστής ο δέκτης δηλαδή δεν έχει ρεύμα σαν να κόβεται και μόλις τον βγάλω και τον ξανά βάλω είναι οκ?
pagratios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Επειδή άνοιξα καινούρι τοπικ χωρίς να δω αυτό με το ίδιο πρόβλημα θέλω να ρωτήσω λέει να το σπάσω το κουτί (γιατί ειναι πολύ καλά βιδωμένο) και να πάρω να βάλω άλλο?Το έχει δοκιμάσει κανείς?
damiano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω πάρει ήδη νέο κουτί και αύριο θα κάνω την επέμβαση.. αν περιμένεις μια μέρα θα σου πω αν ανοίγει με το καλό.. ή θέλει λίγη βία
pagratios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Φίλε θα περιμένω με ανυπομονησία!!Μην ξεχάσεις να γράψεις και εύχομαι όλα με το καλό!!
damiano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μόλις ολοκλήρωσα τη μεταφορά του σκληρού σε νέο case (akasa integral fusion). Ο σκληρός δουλεύει μια χαρά, το πρόβλημα το είχε το βλαμμένο κουτί της WD. Ο mybook ανοίγει σχετικά εύκολα, βάζεις το κατσαβίδι και αρχίζεις να πιέζεις, βέβαια έτσι θα σπάσεις τα 4 κλιπάκια που έχει το κουτί αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει πλέον ένα χαλασμένο κουτί, τότε το κάνεις! όταν βγάλεις το εξωτερικό κάλυμμα, μετά απλά βγάζεις όλες τις βίδες που βλέπεις (εκτός φυσικά από αυτές πάνω στον σκληρό) και αυτό ήταν, μέσα σε 2 λεπτά τελείωνεις.
pagratios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Υπάρχει και μια βιδούλα η οποία πρέπει να ξύσεις το πλαστικό!!! Τον έβγαλα και τον έβαλα ως εσωτερικό αλλά πάει να ανοίξει το pc και εκεί που πάει να στροφάρει ο σκληρός κάνει 3 φορές ένα κλικ σαν να προσπαθεί 3 φορες και μετά τέλος!!!Μήπως τελικά χάλασε ο σκληρός?
damiano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 αφού τον έβαλες ως εσωτερικό, κάνε τεστ πχ με το WD diagnostics
pagratios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δεν φαίνεται πουθενά ο σκληρός!!!Ούτε καν στα settings του BIOS!!!Θα δοκιμάσω πάντως και το WD diagnostics
damiano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 αν δεν φαίνεται, τότε δύσκολα να κάνεις δουλειά με τα tools της WD. Έχεις βάλει σωστά τα master/slave?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.