Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Western Digital MyBook

dks_1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιθανότατα ναι. Μάλλον κάτι δεν πατάει καλά στο κουτί. Αν ήταν πρόβλημα σκληρού, θα 'χες σημαντικότερα προβλήματα.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και σε άλλους άκουσα το ίδιο πρόβλημα (με το κουτί), τον σκληρό τον κοίταξα με το utility της WD μια χαρά είναι

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ λοιπών. Έχω ένα ποντίκι με πληκτρολόγιο που είναι ασύρματα και συνδέεται ο δέκτης στην usb, κανα δυο φορές που έβαλα τον Mybook στην usb την δίπλα ακριβός από το ποντίκι μου το έσβησε το ποντίκι τόσο πολύ ρεύμα πήρε λέτε να μου χαλάσει τίποτα?

• Moderators
Δημοσ.

Oχι δεν τιθεται θεμα ''παρσιματος πολλου ρευματος :P'', μαλλον κατι με τα wireless θα μπλεχτηκε...

Δημοσ.

Το MyBook δεν τραβάει ρεύμα από το USB.

Αφού έχει εξωτερική τροφοδοσία:-)

Εκτός αν έχεις άλλον εξωτερικό δίσκο της Western Digital που παίρνει ρεύμα από εκεί. Δεν θα σου χαλάσει τίποτα, απλά πολύ πιθανό να μην μπορούν να τροφοδοτηθούν και οι δύο συσκευές ταυτόχρονα από το ίδιο USB Hub.

Δημοσ.

Όπα ναι χαζομάρα μου τη το έχω το (γομάρι) να κρέμεται ξέρεις τι και ο δέκτης όμως σβήνει για το ποντίκι + πληκτρολόγιο και τον βγάζω και τον ξανά βάζω στην usb και δουλεύει. Σβήνει και το λαμπάκι που φορτίζει και το ποντίκι γιατί είναι και φορτιστής ο δέκτης δηλαδή δεν έχει ρεύμα σαν να κόβεται και μόλις τον βγάλω και τον ξανά βάλω είναι οκ?

Δημοσ.

Επειδή άνοιξα καινούρι τοπικ χωρίς να δω αυτό με το ίδιο πρόβλημα θέλω να ρωτήσω λέει να το σπάσω το κουτί (γιατί ειναι πολύ καλά βιδωμένο) και να πάρω να βάλω άλλο?Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Δημοσ.

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω πάρει ήδη νέο κουτί και αύριο θα κάνω την επέμβαση.. αν περιμένεις μια μέρα θα σου πω αν ανοίγει με το καλό.. ή θέλει λίγη βία :)

Δημοσ.

Μόλις ολοκλήρωσα τη μεταφορά του σκληρού σε νέο case (akasa integral fusion). Ο σκληρός δουλεύει μια χαρά, το πρόβλημα το είχε το βλαμμένο κουτί της WD. Ο mybook ανοίγει σχετικά εύκολα, βάζεις το κατσαβίδι και αρχίζεις να πιέζεις, βέβαια έτσι θα σπάσεις τα 4 κλιπάκια που έχει το κουτί αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει πλέον ένα χαλασμένο κουτί, τότε το κάνεις! :) όταν βγάλεις το εξωτερικό κάλυμμα, μετά απλά βγάζεις όλες τις βίδες που βλέπεις (εκτός φυσικά από αυτές πάνω στον σκληρό) και αυτό ήταν, μέσα σε 2 λεπτά τελείωνεις.

Δημοσ.

Υπάρχει και μια βιδούλα η οποία πρέπει να ξύσεις το πλαστικό!!!

Τον έβγαλα και τον έβαλα ως εσωτερικό αλλά πάει να ανοίξει το pc και εκεί που πάει να στροφάρει ο σκληρός κάνει 3 φορές ένα κλικ σαν να προσπαθεί 3 φορες και μετά τέλος!!!Μήπως τελικά χάλασε ο σκληρός?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...