Προς το περιεχόμενο

Με τσίμπησε σαρανταποδαρούσα τέρας.

gtsamour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθές βράδυ που κοιμώμουν έπαθα μεγάλη φρίκη.

Κατα τη μία ξυπνάω με έναν φριχτό πόνο στην παλάμη, μεταξύ αντίχειρα και δείκτη.

Ανάβω το φώς και το κοιτάω, ακόμα δεν είχε εμφανιστεί τίποτα και αναρωτιέμαι γιατί πονάει τόσο πολύ. Λέω δε μπορεί, καμια σφίκα θα έχει μπεί και με τσίμπησε.

Κοιτάω γύρω μου τίποτα, σηκώνω το μαξιλάρι μου τίποτα (κοιμάμαι με το χέρι κάτω από το μαξιλάρι), σηκώνω το στρώμα για να δώ αν υπάρχει κάτι στη χαραμάδα στρώμα-κεφαλάρι κρεβατιού, και χτυπάω απανωτές κρίσεις φρίκης...

Μια σαρανταποδαρούσα με μήκος όσο η παλάμη μου και χοντρή όσο το μικρό μου δάχτυλο, να κουνιέται σα φίδι.... Πώς έφτασε στον τρίτο όροφο και από που μπήκε αφού με τα κλιματιστικά σπανίως ανοίγω πόρτες, ένας θεός ξέρει.

Αφού την εξόντωσα προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, κοίταξα το χέρι μου που είχε αρχίσει να πρίζεται, ενώ ο πόνος εξακολουθούσε να είναι έντονος. Έβαλα Fenistil Gel και την άλλη μέρα το πρωί (όσο καταφερα να κοιμηθώ από τη σύγχυση) είχε ξεπρηστεί.

Υπάρχει κάποιος γιατρός να μου πεί αν πρέπει να κάνω και τίποτε άλλο? (πχ κανέναν αντιτετανικό ορό).

Δημοσ.

Καλά ρε;

Ποστάρεις σε φόρουμ τεχνολογίας, για να πάρεις συμβουλή γιατρού για κάτι που ενδεχομένως να θέλει άμεση αντιμετώπιση;

Τράβα βρες κάνα γιατρό.

Δημοσ.

Όχι ρε, έχω μιλήσει ήδη με φίλο γιατρό αλλά επειδή μου φάνηκε λίγο υπερβολικός (αντιτετανικός ορός) και επειδή τον ξέρω ότι γενικά είναι λίγο υπερβολικός ο συγκεκριμένος, είπα να ρίξω εκ του ασφαλούς μια ερώτηξη.

Όσο για το άμεση αντιμετώπιση....έχει ξεπρηστεί, δεν πονάει, και δεν έχω καμία αλλεργική αντίδραση οπότε δεν χρήσει καμίας άμεσης αντιμετώπισης.

Δημοσ.

σιγα μη ψοφήσει κιολας.. ενα απλο τσιμπημα αφου την αλλη μερα είπε οτι υποχωρησε.Αν ήταν αλεργικος θαχε πριστει σα μπαλονι..

ρωτα κανα δερματολογο(απο τηλεφωνου) μη πληρωνεις κερατιατικα σε επισκεψεις..

Δημοσ.

Βασικά αμφιβάλλω για το αν είναι απαραίτητος ο αντιτετανικός ορός σε ένα τέτοιο τσίμπημα, αλλιώς δεν έχει μείνει τίποτα που να με κάνει να ανησυχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...