Cloud_7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά ακούστε τι μου συμβαίνει, πάω να μετατρέψω σε avi 5 αρχεία dvd με αυτό το πρόγραμμα και στην προεπισκόπηση οι υπότιτλοι φαίνονται με μπλε χρώμα. Όταν τελειώνει η μετατροπή είναι όντως μπλε και απεικονίζονται σχεδόν στην μέση του video. :confused: Και στην προηγούμενη έκδοση την 7 οι υπότιλοι μου γράφονταν σε μαύρο χρώμα. . Πέραν αυτού στην νέα έκδοση δεν υπάρχει πουθενά στο advanced επιλογή για audio και subtitle stream ούτε επιλογή για ανέβασμα στάθμης υποτίτλων. Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό πια ρε παιδιά? Το μόνο που θέλω από την ζωή μου είναι να μετατρέψω διάφορα δισκάκια dvd σε avi για να τα έχω στο pc και όποιο πρόγραμμα κι αν έχω δοκιμάσει είναι γάμησέ τα, δεν τα κατάφέρνω. Δοκίμασα με το AGK και διάφορα άλλα δεν είχαν όμως επιλογή για merge into one όπως το winavi. Αν μπορεί κανείς να μου πει τον ορθό τρόπο να μετατρέπω dvd σε avi με το winavi και να απεικονίζονται κανονικά οι υπότιτλοι σε άσπρο χρώμα εκεί που τους θέλω, θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων.
kastel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ο καλύτερος τρόπος για μένα είναι η χρήση του AutoGK για τη μετατροπή των DVD σε avi και μετά το VirtualDub για να τα ενώσεις μεταξύ τους. Όσο για τους υποτίτλους στο WinAvi 8 ποιο decoder χρησιμοποιείς το VobSub ή αυτό που χρησιμοποιεί το ίδιο το πρόγραμμα;
Cloud_7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 kastel, το vobsub χρησιμοποιώ και έχω εγκατεστημένο, θα δοκιμάσω να το κάνω επανεγκατάσταση μήπως παίζει τπτ εκεί. Την λύση που μου προτείνεις την έχω σκεφτεί και εγώ, αλλά για τον κάθε δίσκο που θα ήθελα να μετατρέψω θα μου έπαιρνε πάρα πολύ ώρα και το τελικό μέγεθος θα ήταν αρκετά μεγάλο. Γιατί να μην μπορεί να γίνει έτσι απλά με το WinAvi, αφού υπάρχει η επιλογή και υποτίθεται ότι αυτή η λειτουργία θα έπρεπε να δουλεύει άψογα σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Άσε τι άλλα προβλήματα έχω αντιμετωπίσει με αυτήν την μ@λ@κία, άλλες φορές σταματάει η μετατροπή στην μέση και άλλες δεν ξεκινάει καν. Και αν τελικά καταφέρει και μετατρέψει το βίντεο, η εικόνα δεν θα είναι extended από την μια άκρη της οθόνης στην άλλη, περίπου την μισή θα πιάνει. Ήμαρτον, τι άλλο να πω.
kastel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ. Δε είπα αν έχεις εγκατεστημένο το VobSub, είπα να έχεις κάνει τη ρύθμιση μέσα απ' το WinAvi για να δουλέψει. Δες εδώ, για να καταλάβεις. Και αν η 8 σου δημιουργεί προβλήματα, γιατί δε γυρίζεις στην 7.7;
Cloud_7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ. Δε είπα αν έχεις εγκατεστημένο το VobSub, είπα να έχεις κάνει τη ρύθμιση μέσα απ' το WinAvi για να δουλέψει.Δες εδώ, για να καταλάβεις. Και αν η 8 σου δημιουργεί προβλήματα, γιατί δε γυρίζεις στην 7.7; Και οι 2 εκδόσεις είναι για τα πανηγύρια, δεν έχω ξαναδουλέψει χειρότερο μετατροπέα. Ναι κατάλαβα τι εννοείς τώρα, δεν την ήξερα αυτή τη ρύθμιση, ευχαριστώ για το link. Η προεπιλογή ήταν ο decoder του προγράμματος.
kastel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Αν δε σου κάνει ένα πρόγραμμα, δε το χρησιμοποιείς, είναι απλό. Υπάρχει και η λύση του ConvertXtoDVD.
Cloud_7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 kastel, εδώ μιλάμε για μετατροπή σε avi από dvd, όχι το αντίθετο. Για δημιουργία dvd εννοείται ότι χρησιμοποιώ το convert.
kastel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το TMPEGEnc DVD Author για να μετατρέψεις το DVD σε mpeg ασυμπίεστο και μετά με οποιοδήποτε πρόγραμμα και αν θες να το μικρύνεις όσο θες. Η διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 2-3 λεπτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.