Προς το περιεχόμενο

LG 22'' L226WTQ-SF WIDE IM SILVER vs SAMSUNG SM226BW 22''

Nick_Iommi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, μην περιμένεις να πάρεις απάντηση μέσα σε 13 λεπτά στις 2 το βράδυ, χαλάρωσε...

Λοιπόν, όσον αφορά τις οθόνες, εγώ έχω πάρει τη samsung και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος. Δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να πάρω LG μιας και έχουνε αντιμετωπίσει πολλοί ένα σωρό προβλήματα με αυτές. Μπορεί μεν να λύνονται με την εγγύηση που έχει η LG αλλά η έχουμε πει οτι και σε αυτή την περίπτωση ότι πληρώνεις, παίρνεις. Με κλειστά τα μάτια samsung, όση κι αν είναι η διαφορά...

Δημοσ.

βασικα μην περιμενεις να παρεις και πολλες απαντησεις....ειδικα για την 226BW εχουν ανοιχτει 2 τουλαχιστον θρεντς και μονο για παρτη της...οποτε αν ψαχνεις την πιο ντιβα οθονη χιαρ γιου αρ.Αν δεις τα σχετικα θρεντς θα μαθεις τα τι και πως αυτης της οθονης (ειδικα το θεμα του λοττο που παιζει)...εγω αυτην εχω αλλα την LG δεν την εχω δει καν...και σκεφτομαι πως η LG φτιαχτηκε για να χτυπησει τις "παραλογες" πωλησεις της εν λογω Samsung...οποτε πρεπει ναναι κατι αξιολογο...

αν καταληξεις στην samsung κανε υπομονη μινιμουμ 1 μηνα για το λογο που θα δεις στα σχετικα θρεντς...

Δημοσ.

Είχα πάει στο Πλαίσιο τις προάλλες κ εκεί που τις έχει όλες τις οθόνες "στημένες στον τοίχο" βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια (κ όχι τι λέει το κάθε rev και οι προδιαγραφές της εταιρείας) πόσο "φτουράει" η κάθε μία!

Βλέπω λοιπόν την lg κ λέω: ψςςς, ωραία οθονούλα κ φθηνή! Εδώ είμαστε..." Δίπλα ακριβώς, η smasung: "Ποιά lg μου λες τώρα;;;" Οπότε, καταλαβαίνεις...

Δημοσ.
paidia poia ap tis 2 othones einai kaliteri?endiaferomai na agoraso mia ap tis 2 alla perimeno apopseis...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=967238

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=953423

i lg einai safos fthinoteri alla exei idia xaraktiristika me ti samsung!!

ti proteinete?

το εχουμε πει χιλιαδες φορες....καντε search για αυτο που ψαχνεται!

τελος παντων,δες εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=193693

και εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=190195

και αν ψαξεις 8α βρεις πολλα για αυτες τις οθονες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ean pragmatika theleis na matheis pia einai idaniki othoni gia sena kalitera na rotiseis kapion eidiko kai oxi pitsirikia, kafro-tipous kai de kserw kai gw ti alo boreis na vreis se opiodipote diktiako topo. eimai texnikos kai tha kanw mia sigrisi se othones samsung kai LG. oi samsung emena prosopika exoun parousiasei oxi perisotera provlimata, alla apla exoun parousiasei provlimata, kati pou den exoun kanei oi LG. Oi LG einai thines kai magia tous. tin piotita twn kainouriwn LG monitors den tin ftanoun oi Samsung ektos kai an skaseis ta dipla lefta pou den iparxei logos. loipon, an einai na pareis kapio risko..pare samsung kai oxi LG. Kleinontas..min laveis ipopsin ama thes oti eipa, i oti eipane oi aloi. pigaine rota kapion eidiko.

Δημοσ.

Des kai edw alla ena prosfato thread kuriws ta teleutaia post..http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=201883

Kai kanoume kanena search prin postaroume..

Δημοσ.
na rotiseis kapion eidiko kai oxi pitsirikia, kafro-tipous kai de kserw kai gw ti alo boreis na vreis se opiodipote diktiako topo

Ρε φιλε, sorry που επεμβαινω αλλα οταν λες για καφρότυπους και για πιτσιρίκια σε δικτυακούς τόπους μηπως εννοείς και εδω μέσα? Και αν ναι γιατι κανεις το κοπο αφου κανεις registration να postαρεις?

Με συγχωρείς αλλα νομίζω πως δεν υπάρχει καλυτερη κριτική από τον απλό 'καφρότυπο', πιτσιρικά ή ειδικό χρήστη που έχει αγοράσει καποιο προϊον και λεει την γνώμη του στους αλλους. Γιατι αν περιμένεις από κριτικές περιοδικών ή από site καηκες.

Προσωπικά εχω αποφύγει πολλές κακοτοπιές σε μελλοντικές μου αγορές μονο και μονο επειδη ζητησα την γνωμη των φιλων εδω μεσα και δεν ακουσα την καλοφτιαγμένη αναδειξη του προϊοντος απο τα διαφορα site

Τωρα, αν νομιζεις οτι με αυτα που ειπες στο φίλο βοήθησες τοτε ζηταω συγνωμη για τα παραπανω.

Υ.Γ.1: Αφου παραπεμπεις τον φίλο μας σε καποιον ειδικο τότε εσυ τελικα τι είσαι? Ειδικός, καφρότυπος, πιτσιρικάς ή απλα άσχετος?

Υ.Γ.2: No offence...

Δημοσ.
Ρε φιλε, sorry που επεμβαινω αλλα οταν λες για καφρότυπους και για πιτσιρίκια σε δικτυακούς τόπους μηπως εννοείς και εδω μέσα? Και αν ναι γιατι κανεις το κοπο αφου κανεις registration να postαρεις?

Με συγχωρείς αλλα νομίζω πως δεν υπάρχει καλυτερη κριτική από τον απλό 'καφρότυπο', πιτσιρικά ή ειδικό χρήστη που έχει αγοράσει καποιο προϊον και λεει την γνώμη του στους αλλους. Γιατι αν περιμένεις από κριτικές περιοδικών ή από site καηκες.

Προσωπικά εχω αποφύγει πολλές κακοτοπιές σε μελλοντικές μου αγορές μονο και μονο επειδη ζητησα την γνωμη των φιλων εδω μεσα και δεν ακουσα την καλοφτιαγμένη αναδειξη του προϊοντος απο τα διαφορα site

Τωρα, αν νομιζεις οτι με αυτα που ειπες στο φίλο βοήθησες τοτε ζηταω συγνωμη για τα παραπανω.

Υ.Γ.1: Αφου παραπεμπεις τον φίλο μας σε καποιον ειδικο τότε εσυ τελικα τι είσαι? Ειδικός, καφρότυπος, πιτσιρικάς ή απλα άσχετος?

Υ.Γ.2: No offence...

πολυ καλα τα ειπες φιλαρακι

Δημοσ.

off topic kai egw alla polu kala ta eipe o skevo_kos.

To forum to sigekrimeno edw me exei kselaspwsei polles fores se themata pc kai oxi mono, tous teleutaious 7 mines pou eimai melos..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...