AfterForever Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα. Χθες ξαφνικά κάτι έκανα με το ποντίκι (δεν πείραξα καμία ρύθμιση) και τα εικονίδια και συγκεκριμένα το όνομα τους από κάτω, δεν είναι "διάφανα" αλλά πλέον φαίνονται έτσι : Το όνομα δεν είναι πλέον "διάφανο", αλλά μπλε. Είναι εκνευριστικό, μπορώ να κάνω κάτι; Ευχαριστώ
DIMITRISG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 μου χε συμβει αυτο πριν πολυ καιρο , δεν θυμαμαι τι ηταν , κατι με το χρωμα του desktop , δοκιμασε να αλλαξεις , βαλε το στανταρ των windows το σκετο μπλε και μετα βαζεις αυτο που θελεις. δεν θυμαμαι καλα , ειναι σπαστικό οντως
bilco Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δοκίμασε και να απενεργοποιήσεις (αν είναι ενεργοποιημένο) το active desktop (δεξί κλικ->ιδιότητες->tab Επιφάνεια εργασίας->κουμπί Προσαρμογή επιφάνειας εργασίας->tab Web->ξετσεκάρισε τα κουτάκια εκεί)
AfterForever Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Thnx ρε bilco, είσαι θεός. Αυτό ήταν. Τώρα πως έγινε και άλλαξε αυτή η ρύθμιση, ούτε που ξέρω...
Alchemist Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Έχω το ίδιο πρόβλημα, μόνο που δε λύνεται με τις παραπάνω οδηγίες! Έχει κανείς ιδέα πώς θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω;; Ευχαριστώ πολύ!
Alchemist Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Το έφτιαξα! Οι οδηγίες που χρησιμοποίησα ήταν γραμμένες σε ένα άλλο topic του forum από τον Freakster. Ευχαριστώ, και συγγνώμη για την ενόχληση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.