Προς το περιεχόμενο

Ελατωση στροφων απο SYSTEM FAN.

Brolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω αυτο εδω το fan ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=9098887&product=529850 ) και το συνδεω στην motherboard ως system fan.Δουλευει συνεχως στις 3000 στροφες και κανει λιγο θορηβο... πως θα μπορουσα να ριξω τις στροφες του ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες από το speedfan μπορώ να χαμηλώσω μόνο τις στροφές του ανεμιστήρα της CPU. Οποιονδήποτε άλλο ανεμιστήρα συνδέσω στη μητρική δουλεύει σε μέγιστη ένταση και ας είναι προγραματισμένος να δουλεύει σε λίγες στροφές από τον κατασκευαστή του. Πιστεύω πως για αυτό φταίει η θερμοκρασία του ΑUX η οποία είναι στους 123C..

Τί λέτε για αυτό το προιόν; Είναι φθηνό και το θέλω για να ελέγξω 4 ανεμιστήρες οι οποίοι θα είναι ούτως ή άλλως αθόρυβοι οπότε δεν χρειάζομαι κάτι το εξαιρετικό και ακριβό.

Τί λέτε για αυτό το προιόν; Είναι φθηνό και το θέλω για να ελέγξω 4 ανεμιστήρες οι οποίοι θα είναι ούτως ή άλλως αθόρυβοι οπότε δεν χρειάζομαι κάτι το εξαιρετικό και ακριβό.

Mια χαρά φαίνεται, απλά πρόσεξε οι ανεμιστήρες που θα συνδέσεις πάνω του, να έχουν και 4pin connector... Oι 3pin συνδέονται στο mobo, ενώ οι 4pinoi στα fan control panels...

Το πήρα από αλλού με 10 ευρουλάκια περίπου. Έχει τρίπινες υποδοχές φίλε george_o/c οπότε κανένα πρόβλημα. Κάνει τη δουλειά του ικανοποιητικά θα έλεγα. Επιπλέον παίρνει ένα molex connector και έτσι σώζεις τρία επιπλέον m.c. πράγμα το οποίο σημαίνει λιγότερα καλώδια και για μένα που έχω modular τροφοδοτικό ένα λιγότερο καλώδιο τροφοδοσίας επίσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...