Προς το περιεχόμενο

Διμηνη ή τριμηνη dsl!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μηπως υπαρχει αυτο τον καιρο κανα πακετο dsl 2 ή 3 μηνων;Επειδη θα ειμαι στη Ναξο για 2 μηνες το καλοκαιρι κι επειδη το χρειαζομαι αν τελικα δεν υπαρχει αυτο που ζηταω ποιο πακετο θα με συμφερε περισσοτερο,ποιο ειναι το ποιο οικονομικο ( ας ειναι και 768 );Πειτε μου τις προτασεις σας και οσο για το αν η περιοχη καλυπτεται απο το δικτυο της καθε εταιριας θα το κοιταξω εγω!Ευχαριστω!

Δημοσ.

nai alla mexri na energopoiithei an kanei kana dio bdomades ti tha kaneis?pare ena til sekamia forthnet i kana potenet kai rota touskati tha iparxei.sigoura an pareis kana in a box tha pexeis stin megali taxitita gia 2-3 mines

Δημοσ.

Κοιτα,και 2 βδομαδες να κανει να ενεργοποιηθει δεν με χαλαει!Τωρα για το αν εχει ελευθερε πορτες δεν το εχω ψαξει!Ειμαι στο ψαξιμο του πακετου ακομα και θα πρεπει να βρεθει γρηγορα,οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο!Υπαρχει της altec ενα πακετο με 768 3μηνο με 39 ευρω κι ενα πακετο conn-x με 37 ευρω για 2 μηνες!

Δημοσ.

Άν θες internet μόνο για 2 μήνες, τότε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα βάλεις conn-x επειδή είναι του ΟΤΕ και θα ενεργοποιηθεί το πολύ σε 7-8 μέρες (όχι εργάσιμες, συνολικά). Μην σκεφτείς "α είναι ο πΟΤΕ δεν θα πάω εκεί, θα πάω στη forthnet" γιατί μέχρι να γίνει η δουλειά σου στη forthnet, θα έχει τελειώσει το καλοκαίρι.

Βέβαια το conn-x έχει 6μηνη δέσμευση, όπως και κάθε άλλο πακέτο που κυκλοφορεί (πέραν τις forthnet, όλα τα υπόλοιπα έχουν 12μηνη δέσμευση).

Αυτά από εμένα :P

Δημοσ.
Παιδια μηπως υπαρχει αυτο τον καιρο κανα πακετο dsl 2 ή 3 μηνων;Επειδη θα ειμαι στη Ναξο για 2 μηνες το καλοκαιρι κι επειδη το χρειαζομαι αν τελικα δεν υπαρχει αυτο που ζηταω ποιο πακετο θα με συμφερε περισσοτερο,ποιο ειναι το ποιο οικονομικο ( ας ειναι και 768 );Πειτε μου τις προτασεις σας και οσο για το αν η περιοχη καλυπτεται απο το δικτυο της καθε εταιριας θα το κοιταξω εγω!Ευχαριστω!

Καλημερα υπαρχει αλλα δεν ξερω ποσο καιρο κανει να ενεργοποιηθη εχει το cube της vivodi. :-D

Δημοσ.
Κοιτα,και 2 βδομαδες να κανει να ενεργοποιηθει δεν με χαλαει!Τωρα για το αν εχει ελευθερε πορτες δεν το εχω ψαξει!Ειμαι στο ψαξιμο του πακετου ακομα και θα πρεπει να βρεθει γρηγορα,οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο!Υπαρχει της altec ενα πακετο με 768 3μηνο με 39 ευρω κι ενα πακετο conn-x με 37 ευρω για 2 μηνες!

Άμα δεν έχει πόρτες τι να το κάνεις το πακέτο?

Δημοσ.

παιδια με ενδιαφερει και εμενα αυτο ,διοτι θα φυγω για ενα μηνα ....και θελω νετ εκει που θα ειμαι ...υπαρχει τπτ για ενα μηνα?ουτε δεσμευσεις και βλακειες....να πληρωνεις το πακετο για ενα μηνα και μετα αντε γεια γιατι δεν καταλαβα παραπανω που λετε για υποχρεωτικη παραμονη πχ οτε 6 μηνες....για εξηγηστε λιγο αυτο!!!

Δημοσ.

εξαρτάται και πόσες αιτήσεις είναι για κάθε περιοχή..άλλο Αθήνα και άλλο Νάξο..

περυσι το καλοκαίρι σε 7 μέρες που ενεργοποιήθηκε η vivodi, 512 ..τέτοιες μέρες..

Δημοσ.
εξαρτάται και πόσες αιτήσεις είναι για κάθε περιοχή..άλλο Αθήνα και άλλο Νάξο..

περυσι το καλοκαίρι σε 7 μέρες που ενεργοποιήθηκε η vivodi, 512 ..τέτοιες μέρες..

Kαλησπερα γειτονα σε πια εταιρια εχεις συνδεση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...