lefkas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα... πρώτο μου σερφάρισμα με το macάκι.... θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια: 1) Υπάρχει πρόγραμμα για MAC που να κάνει capture στο desktop? 2) Safari ή mozilla? .... :-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 1. captureme Kalo gia freeware snapzprox TELEIO! 2. safari of cource. firefox sux on mac big time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 1. Δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα: Command + Shift + 3 για screenshot ολόκληρου του desktop Command + Shift + 4 και το pointer από το ποντίκι σου γίνεται "επιλογέας" για να διαλέξεις εσύ τι θα κάνεις capture από την οθόνη! Command + Shift + 4 και μετά Spacebar και το pointer από το ποντίκι σου γίνεται κάμερα για να διαλέξεις το application window που θες να κάνεις capture. Τραβάει δηλαδή μόνο το συγκεκριμένο παράθυρο του συγκεκριμένου application. Αν όμως θέλεις τόσο πολύ, το MacOS σου δίνει και πρόγραμμα, άμα λάχει: Applications : Utilities και βρες το Grab. Έχει επιπλέον επιλογή (πλην των παραπάνω) και για Timed Screenshot - που σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα τραβήξει screenshot δέκα δευτερόλεπτα αφού του πεις εσύ! Αν γουστάρεις βέβαια σώνει και καλά ξεχωριστό πρόγραμμα, η κορυφή θεωρείται το SnapzProX. Aλλά θα δοκίμαζα και το freeware που προτείνει ο bchris. 2. Safari. Είμαι fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Κι εγώ safari αλλά μου δημιουργεί πρόβλημα σε μερικά site που επισκέπτομαι συχνά οπότε τώρα τελευταία έχω στραφει προς τον firefox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 ευχαριστώ παιδιά, αλλά μάλλον δεν ήμουνα σαφής.... Εννοούσα video capture..απ ότι είδα, τα παραπάνω είναι για screen shot δεν δοκίμασα το snapzprox, δεν ξέρω απο που να κατεβάσω. κάνει video capture? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 αν θελεις μια απλη εφαρμογη για screenshot και video μεχρι 10'' δωκιμασε και το capture me που ειναι και free! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmants Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 iShowU λέγεται αυτό που ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Thanks, Θα το δομικάσω το απόγευμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Και έψαχνα καιρό πως μπορώ να πάρω screenshot... Η ερώτηση μου τώρα είναι τις φοτος που τραβάει που τις βάζει?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Και έψαχνα καιρό πως μπορώ να πάρω screenshot... Η ερώτηση μου τώρα είναι τις φοτος που τραβάει που τις βάζει?.. Συνήθως στο Desktop. Νομίζω ότι με tweaking προγράμματα (όπως πχ το Onyx) μπορείς να καθορίσεις όποιον φάκελο θες εσύ. Αλλά το default είναι, αν δεν κάνω λάθος, το Desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ναι, στο desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Hahaha καλό.. μιλάμε είμαι και πολύ στραβός... Βέβαια τόσα εικονείδια που έχουν μαζευτεί, 3 screenshots που τράβηξα δεν έκαναν τη διαφορά.. Thanks:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 http://www.apple.com/pro/tips/secretcapture.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Kapio programa pu kanai video capture? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Kapio programa pu kanai video capture? http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1675040&postcount=6 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1675052&postcount=7 (δυό-τρία posts πιο πάνω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.