Action Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Gia sas pedia kai xronia polla! thelo na agoraso ena ups alla den exo asxoleithei katholoy me ayta.. kserei kaneis ti pezei??
Johnnie Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Για να μην ξαναγράφω πάλι τα ίδια, δες εδώ http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=7&t=001162<p>
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Βρε Johnnie, διάβασα τα προηγούμενα posts που παραπέμπεις, επιτέλους ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα (thank you! ) και έχω μια απορία: <p>Εδώ και 2 χρόνια έχω ένα stand-by UPS της Merlin Gerin των 500V. Επειδή πρόσφατα αναβαθμίστηκα σε 300άρη τροφοδοτικό και 19άρα οθόνη, σκέφτομαι να πάρω και πιο μεγάλο τροφοδοτικό - ένα 1000άρη ας πούμε. Επειδή, περαιτέρω, εδώ στην Ραφήνα το ρεύμα ανεβοκατεβαίνει σαν τρενάκι σε λούνα-παρκ, σκέφτομαι το 500άρη το UPS να το βάλω σε ΤV - DVD Player. Λες να αντέξει;<p>ΥΓ: Η ΤV είναι SONY 25άρα και το DVD (Pioneer DV-444) δεν έχει decoders για ήχο, είναι απλό player (άρα λιγότερη κατανάλωση...).
Johnnie Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by paredwse: <strong> ...σκέφτομαι το 500άρη το UPS να το βάλω σε ΤV - DVD Player. Λες να αντέξει; </strong><hr></blockquote><p>Σωστή και λογική η σκέψη σου. Γιατί να μην χρησιμεύσει σε κάτι και το παλιό UPS ? Αυτό σκέφτηκα κι εγώ πριν 2 χρόνια και έβαλα πάνω στο παλιό-μικρό Tripp Lite (275VA) μία 14άρα ΤV και ένα video (περίπου 90 watts και τα δύο) κυρίως για να μην κόβεται η εγγραφή άμα πέφτει το ρεύμα (μπορείς να δεις στο πίσω μέρος της TV σου και του DVD πόσα watts είναι το καθένα αλλά πάνω από 150 δεν νομίζω να είναι και τα δύο μαζί οπότε αποκλείεται να μην τα σηκώνει το UPS σου που αντέχει γύρω στα 300 watts) Λογικά λοιπόν δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 Σ' ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή βρε Johnnie. Σου'μαι υπόχρεος.
Johnnie Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by paredwse: <strong>Σ' ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή βρε Johnnie. Σου'μαι υπόχρεος. </strong><hr></blockquote><p>No problem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.