vaggelisk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 λοιπον εχω ενα παλιο pc pentium 2 στα 400 Μhz και 384 Ram λοιπον σημερα πηρα αυτη την καρτα δικτυου pci ethernet http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=40&product=629510 πηγα να την εγκαταστησω και γινονται περιεργα πραγματα καταρχας στο κουτι της λεει απεξω Run the installation cd before connecting this device(εννοει να το εγκαταστησω?) λοιπον παω στο cd και εχει οδηγιες εγκαταστασης(και λενε να βαλω ΠΡΩΤΑ τη συσκευη στο pci slot ) δεν ειδα τιποτα drivers μπορει να μην ειδα καλα αλλα αλλου ειναι το κυριοτερο προβλημα ενω το pc δουλευει κανονικα χωρις την καρτα μολις τη βαλω και ανοιξω το pc η οθονη δε δειχνει τιποτα απολυτως μαυρη ενω αν τη βγαλω παλι κανονικα δεν ξερω τι να κανω εχει κανεις καμια ιδεα?
vaggelisk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 λοιπον το δοκιμασα σε ενα pentium 4 και δουλεψε κανονικα μαλλον το προβλημα ειναι με το ρευμα δε μπορει να σηκωσει 1)ξερει καποιος πως θα δω ποσο ρευμα αντεχει το pc (δεν ξερω να εκφρασω την ερωτηση σωστα) πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο? 2)απο το πλαισιο το πηρα γινεται να το αλλαξω 3)υπαρχει καποια καρτα δικτυου που να την υποστηριζει το pc μου καιτ σε usb ισως? δεν ξερω
vaggelisk Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 τη δοκιμασα σε οσες pci θυρες ειχε 3 δηλαδη και γινοταν ακριβως το ιδιο
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 allaxe tin ama einai me alli.kapou alou den paei to mialo mou emena pantos
Silent Arrow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Παντως εγω εβαλα περισυ μια καινουργια καρτα δικτυου Level One 10/100 στο PC1 της υπογραφης μου χωρις προβλημα αν εξαιρεσεις οτι επρεπε να εγκαταστησω TCT/IP drivers για τα Windows 95 (αυτα εχουν πρωτοκολο IPX). Σημασια ισως εχει το revision της PCI καρτας σου. Εγω δεν το τηρουσα ωστοτο η καρτα επαιξε.
takistmr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Εμένα μου φαίνεται ότι η κάρτα δικτύου έχει κάποιο πρόβλημα (βραχυκύκλωμα). Δοκίμασε την και σε ένα άλλο pc για να σιγουρευτείς.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Εμένα μου φαίνεται ότι η κάρτα δικτύου έχει κάποιο πρόβλημα (βραχυκύκλωμα). Δοκίμασε την και σε ένα άλλο pc για να σιγουρευτείς. tin dokimase se allo pc idi kai epexe
vaggelisk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Σημασια ισως εχει το revision της PCI καρτας σου. τι ειναι αυτο? αν βαριεσαι να εξηγησεις δωσε ενα link allaxe tin ama einai me alli με ποια να την αλλαξω δηλαδη εχει καμμια στο πλαισιο που να υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να κανει ή εστω καπου αλλου δεν ξερω για τι να ψαξω:?:
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ME MIA STIN TIXI.pote den tha ise sigouros ti pezei me auto to mixanima.an thes na deis an einai trofodotiko bgale floppy bgale disko bgale dvd na deis an to mixanima xekinaei
Silent Arrow Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Οι καρτες PCI, τουλαχιστον μεχρι την τελευταια φορα που αγορασα, ειναι revision 2.1 & 2.2 συμβατες. Ολα τα motherboards της τελευταιας 5ετιας τουλαχιστον υποστηριζουν 2.2 PCI καρτες. Η καρτα Level One που αγορασα για το PC1 της υπογραφης μου ηταν 2.2. & 2.1. compatible ενω το motherboard του υπολογιστη υποστηριζε 2.0 εκδοση της PCI (ειναι παλιο το computer γι αυτο). Ωστοσο ρισκαρα, εβαλα την καρτα, και επαιξε κανονικα. Βεβαια κριτηριο σημαντικο για την επιλογη μου ηταν οτι υποστηριζε windows 95, στοιχειο πολυ σημαντικο για παλια μηχανηματα.
vaggelisk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ευχαριστω για τις απαντησεις θα το ψαξω καπως ετσι αλλα και οι πωλητες δεν ξερουν πολλα για να βοηθησουν τους το ειχα πει ηδη οτι ειναι πολυ παλιος αλλα.... ε κι ακομα μια μικρη ερωτησουλα για να μην ανοιγω καινουριο θεμα το προσωρινο δικτυο που θελω να φτιαξω εχει 2 υπολογιστες συνδεδεμενους μεταξυ τους με καλωδιο cross οι οποιοι να μοιραζονται Internet αυτο γινεται με καλωδιο utp crossover? (οταν το ζητησα μου ειπαν με σιγουρια οτι δεν υπαρχει) και μου εδωσαν ενα ftp cross αρα εγω εχω το ftp cross τωρα. Κανω τη δουλεια μου? η θελω να ταλλαξω κι αυτο?
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 oti kai na pareis ama einai cross tha pexei mia xara.ine utp ite ftp ite stpo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.