Προς το περιεχόμενο

Κουφό απο οθόνη LG

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον στάθηκες τυχερός φίλος :) Ακόμα υπάρχει η L194 όμως αποθεματικά. Εχω ακούσει ότι στέλνουν επισκευασμένες αλλά δεν ξέρω τι να πώ. Δεν νομίζω να γίνεται αυτό γιατι κάθε φορά ο υπάλληλος ζητάει s/n το οποίο καταγράφεται στον υπολογιστή. :) αντε να δούμε ...

Δημοσ.
Εχω ακούσει ότι στέλνουν επισκευασμένες αλλά δεν ξέρω τι να πώ. Δεν νομίζω να γίνεται αυτό γιατι κάθε φορά ο υπάλληλος ζητάει s/n το οποίο καταγράφεται στον υπολογιστή.

Epeidi fovomoun kai gw mi mou ti girisoun episkeuasmeni kratisa to S/N tis othonis mipos mou feroun tin idia giati tha ginotan xamos meta. Kai o upallilos me rotise vevea s/n kai modelo kai oles tis plirofories. Egw ennoousa oti de me rotise tipota gia to peristatiko tis fwtias. Diladi an ekana egw kati kai kaike klp..Mallon imoun tixeros. Alla eixa akousei kai apo kapoion alo edw sto insomnia oti eixe provlima me mia 19" kai tous eferan 20" giati den eixan 19". Kalo ki auto e?

Δημοσ.

Εμενα θα μου αλλαξουν αυριο την 19 wide για 2η φορα επειδη εχει πρβλημα στις σκουρες φωτογραφιες κυριως και ειναι εμφανες το refresh της...Τους ζητασα να μην την αλλαξω αλλα να την δουν και μου ειπαν οτι θα μου την αλλαξουν...Ελπιζω η τριτη να λειτουργει κανονικα...

Δημοσ.

koumos μόλις την έβαλα την οθόνη. Καμία σχέση τελικά. Και σε ποιότητα κατασκευής και σε χρώματα πολύ καλύτερη η 196 απο την 194 :)

Δημοσ.

Βασικά μάρεσε πολύ το γυαλιστερό πλαστικό. Επίσης έχω προσέξει οτι ζεσταίνεται πιο λίγο απο την 194WT. Και response time 2ms.πολύ καλή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...