Προς το περιεχόμενο

ip

spilia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

My Network places-->View network connections-->Δεξι κλικ στο Internet Gataway και disconnect. Κανει αμεσως μετα reconnect αλλαζοντας την ip σου(κατα 90%)

Δημοσ.
My Network places-->View network connections-->Δεξι κλικ στο Internet Gataway και disconnect. Κανει αμεσως μετα reconnect αλλαζοντας την ip σου(κατα 90%)

mi leme oti theloume....kamia sxesi ....i ip allazei apton ISP ....analogws tin sindesi polles fores alazei amesws...alles fores menei idia gia vdomades....

Δημοσ.

Δεν μου εχει τυχει να μεινει ποτε ιδια για βδομαδες... Δε λεω οτι θελω,απλα αναφερω πως το κανω εγω.

Δημοσ.

an exeis modem tote pas sto command prompt kai grafeis ipconfig kai vlepeis...an exeis router tote to vlepeis sta sigoura mesa apto router giati apto cmd tha sou vgalei tin eswteriki ip dld 192.x.x.x. ...oxi tin eksw..

Δημοσ.

Bridging αντί για routing. Δεν θα έχεις τα πλεονεκτήματα ένος σεταρισμένου router, αλλά με ένα firewall είσαι jet και θα μπορείς να αλλάζεις την IP σου με ένα απλούστατο reconnect, όπως αν είχες dialup. ;)

Δημοσ.

Πάντως με conn-x κάνω απλά αποσύνδεση και μετα επανασύνδεση και μου την αλλάζει.Και δεν είναι κάτι προσωρινό,2 μήνες το ίδιο κάνω κάθε μέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...