kavaliotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Παιδια του εβαλα και Windows Vista Ultimate και πηγαινει πολυ καλα το μηχανημα!
george_o/c Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Πάντως kavaliotis δεν κατάλαβα το λόγο που πήρες την 9700 ενώ όλοι γνωρίζουν ότι η 120 Extreme της ρίχνει κάμποσους βαθμούς :razz:, και κοστίζει και 6ε φθηνότερα :wink: Mε τη διαφορά παίρνεις και ένα 120άρη fan (αν είσαι μερακλής χτυπάς ένα SilenX με 20ε αλλιώς δίνεις 7ε και παίρνεις ένα απλό Coolermaster ή κάτι άλλο τέσπα...)
Xorxhs! Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 να ρωτησω και εγω...ολα αυτα ανηκουν στην κατηγορια χαμηλου θορυβου? Κλεινω και εγω προς μια αγορα pc,αλλα με ενδειαφερει πολυ ο παραγοντας θορυβος/αποδοση.Διαθετω το πολυ μεχρι 1800ευρω
poihths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 να ρωτησω και εγω...ολα αυτα ανηκουν στην κατηγορια χαμηλου θορυβου? Κλεινω και εγω προς μια αγορα pc,αλλα με ενδειαφερει πολυ ο παραγοντας θορυβος/αποδοση.Διαθετω το πολυ μεχρι 1800ευρω καμια σχεση. ο τιτλος επρεπε να ήταν High end pc8-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.