Προς το περιεχόμενο

PLASMA tv

jps82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera paidia!!

phra mia plasma tv ths panasonic kai meta ematha oti h plasma thleoraseis exoun hmerominia liksis.... dhladh merikoi lene nai merikoi lene oxi...

eseis edi kserete kai pou tha eprepe na ksero kai ego??px,'..ontos kegete meta apo kapoies ores xrhshs....

thanks gia ton xrono sas!

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Έχουν χρόνο ημιζωής που ξεπερνάει κατα πολύ τις 30,000 ώρες (μπορεί και το διπλάσιο στα καινούργια μοντέλα). Αυτό σημαίνει ότι με μέσο όρο 6+ ώρες λειτουργίας την ημέρα θα χρειαστείς καινούργια σε 10 - 20 χρόνια....

Χρόνο ημιζωής έχουν και οι LCD απλά θεωρητικά σε αυτές μπορείς να αλλάξεις την λάμπα. Με το κόστος αντικατάστασης να ξεπερνάει το κόστος αγοράς μιας καινούργιας. Και καλά στην plasma αμα τα φτύσει, δεν μπορείς να αντικαταστήσεις κάτι.

Να μου έλεγες για την ενέργεια που καταναλώνει (~40% περισσότερο απο τις άλλες...) άντε και βρήκες ελάττωμα.

Τώρα που την πήρες, να την χαρείς και μή ψάχνεσαι με τεχνικές λεπτομέρεις. ;)

Δημοσ.

Έτσι όπως είναι η φιλοσοφία ( η τεχνολογική φιλοσοφία της εποχής)- καλύτερα, κανείς δεν κραταέι για πολλά χρόνια ένα προϊόν. Σε μικρά χρονικά διαστήματα, οι περισσότεροι αναβαθμίζονται! Αλλά οκ , οι τηλεοράσεις είναι προϊόντα που κρατιούνται πολύ περισσότερο..

Γενικότερα δεν νομίζω να ξεπεράσει κανείς τα χρονικά όρια διάρκειας ζωής που δίνονται. Θ α 'χει πάρει μέχρι τότε κάτι άλλο, πολύ ανώτερο τεχνολογικά και αισθητικά. Όπως υποστηρίζει και ο προλαλήσαντας, κοίταξε να την Χαρείς, ( να την λιώσεις, με την καλή έννοια, χχχ)

Δημοσ.

Σε συζητηση που ειχα με καποιον της Sony σε τελευταια εκθεση εικονας στο Μαρουσι (δεν θυμαμαι ονομα...) μου ειπε οτι οι plasma δυσκολα πιανουν τις 7.000-8.000 ωρες ενω οι lcd πιανουν τις 30.000 και πλεον ωρες.

Κι εγω plasma sony 42αρα εχω σχεδον 3 χρονια ...

Δημοσ.

ta kainourgia plasma kai eidika ths panasonic pou einai apo ths kaliteres markes, pianoun aneta ta 10=15 xronia. to problima tou plasma me sigrisi me ta LCD einai oti ta plasma xanoune to gazi tous siga siga.

mhn xsexnas oti tora, kanenas den krataei pia mia tileorasi 10 xronia :) that's the technology powaaaa

sorry about my greek :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...