Neurotic_Fest Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ειδικά στο Παρίσι πρέπει να είσαι πολύ μα πολύ άσχετος με πόλεις για να χαθείς. Πρώτη φορά πήγα, μόνος μου και είδα τα πάντα. Δεν εννοούσα προφανώς κάτι τέτοιο. Αυτό ήδη το αποκλείσαμε, είπαμε μετρό... Ναι, μήπως θα πας και συ μαζί τους ; Ε? Ειδικά τα μαντηλάκια είναι πολύ άκυρα... Για την μπόχα , νόμιζα οτί ηταν κατανοητό.Φίλη μου ποτέ δεν πήγαινε για σινεμά ας πούμε χωρίς ένα μαντήλι με κολόνια μαζί της. Όλοι αυτοί αγαπητέ μου δεν κυκλοφορούν στο κέντρο γιατί έχει τρελλή αστυνόμευση. Σε κάθε σταθμό μετρό και σε κάθε είσοδο-έξοδο έχει αστυνομία. Αν κάθεσαι σε ένα σταθμό για ώρα και κινήσεις υποψίες, σου την πέφτουν αμέσως για έλεγχο. Γιατί νομίζεις οτι έγινε πρόσφατα η φασαρία στο μετρό του Παρισιού με τους αλλοδαπούς??? Λοιπόν, πολύ την έθαψες την πόλη και δεν ισχύουν αυτά που άκουσες. Δεν ξέρω ποιος σου τα είπε, αλλά ή πήγε σε άλλη πόλη, ή είναι μυθομανής... Φυσικά δεν κατηγορώ εσένα, έτσι? :wink: Καθόλου δεν την έθαψα, την πραγματικότητα μεταφέρω από ανθρώπους που έχουν μείνει αρκετά περισσότερο απο έναν τουρίστα.Αν έλεγα τα ίδια για την Ν.Υόρκη ή το Λος Άντζελες θα ήταν θάψιμο ;;; Εσύ μάλλον ανέπτυξες περιορισμένη αντίληψη για το τι σημαίνει κέντρο στο Παρίσι.Σε πάρα πολλά μέρη μπορούν να στην πέσουν στεγνά.Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τα συμπεράσματα σου, για καλό και για κακό θα ρωτήσω και την μια πηγη μου αν δεν ξέρει που σπουδάζει 3 χρόνια, μήπως δεν είναι στο Παρίσι τελικά και μου το είπε εκ παραδρομής .Αν είναι θάψιμο μια συμβουλή για ν'αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις τότε πάω πάσο.
aragorn Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Έχοντας πάει αρκετές φορές στο Παρίσι, μπορώ να πω πως είναι από τους αγαπημένους μου Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Τα 3000 ευρώ νομίζω πως υπερ-καλύπτουν 6 ημέρες για 2 άτομα εκεί, εκτός αν κάνεις τρελές κραιπάλες. Disneyland θα πας; :)
kostasSTi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μα η ουσία είναι οτι τα παιδιά σαν τουρίστες πάνε! Δεν πάνε να μείνουν εκεί! Αυτό τους ενδιαφέρει! Καλό θα ήταν να ακούμε γνώμες από όσους έχουν πάει κι όχι από όσους έχουν ακούσει. Όταν κάποιος μένει εκεί, δεν ενδιαφέρεται ούτε για τα αξιοθέατα, ούτε για τη διασκέδαση. Και φυσικά δεν πρόκειται να πάνε στον κινηματογράφο τα παιδιά, νιόπαντρο ζευγάρι. Το κέντρο στο Παρίσι είναι ασφαλέστατο και στο λέω επειδή το είδα με τα μάτια μου. Αν βγεις λίγο πιο έξω, ναι, είναι πιο επικίνδυνα. Μη λες κάτι που δεν είδες ποτέ.
aragorn Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Πάντως εγώ όσες φορές έχω πάει ουδέποτε έχω αντιμετωπίσει προβλήματα ασφάλειας, ούτε έχω δει στο δρόμο κάτι. Δε νομίζω ότι έχει κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες στο θέμα αυτό.
kostasSTi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Πάντως εγώ όσες φορές έχω πάει ουδέποτε έχω αντιμετωπίσει προβλήματα ασφάλειας, ούτε έχω δει στο δρόμο κάτι. Δε νομίζω ότι έχει κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες στο θέμα αυτό. Πέστα ρε aragorn που θα με τρελάνει... Μας έβγαλε το Παρίσι Σικάγο...
SGP Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 τι έχει το chicago? μια χαρά πόλη είναι (εκτός από νότια)
Neurotic_Fest Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μα δεν καταλαβαίνω , το νεκροταφείο της Μονμάρτρης,το Moulin Rouge και τα πέριξ αυτού ή το Cite de la Musique δεν είναι τουριστικά αξιοθέατα ας πούμε ; Σε ποιο κέντρο που λες εσύ είναι αυτονόητο ότι πρέπει να κινείσαι ; Άμα σου έλεγα ότι όλα τα μέρη που έχω περάσει στα ταξίδια μου στα Βαλκάνια π.χ είναι ασφαλή επειδή κανένας δεν με πείραξε όταν πέρναγα θα ήμουν αφελής,και ήμουν αφελής όταν το έκανα διαβάζοντας εκ των υστέρων την φήμη κάθε συνοικίας.
AFANIS_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Evansdimo....Καλά να περάσεις και η ώρα η καλή.... Παρίσι δεν είχα την χαρά να πάω (ακόμη)...αλλά οι 2 "άνωθεν" μου δίνουν ερίσματα να το επισκεφθώ πριν το γαμήλιο ταξίδι μου...(όποτε υπάρξει... )! Πάντως όταν πήγα στην γαλλική επαρχία (λέμε τώρα) της Λιμόζ είχα περάσει τέλεια....πλήν του φαγητού....
engant Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Καλησπερα παιδια...Παντρευομαι σε λιγες μερες και θα ηθελα να παω γαμηλιο ταξιδι με τη γυναικα μου σε μερος εξωτικο...Υπολογιζουμε να φυγουμε αρχες Ιουνιου...Εχω διαβασει καποιες πληροφοριες για Μαυρικιο , Σευχελλες, Μπαχαμες...Μας ενδιαφερει να ειναι μια καλη εποχη χωρις υπερβολικες ζεστες αλλα ουτε και κρυο...Διαβασα οτι τον Ιουνιο αυτοι οι προορισμοι ειναι καλοι...Θελουμε να παμε καπου για χαλαρωση αλλα οχι και να ξαπλωνουμε ολη μερα σε μια παραλια...Να δουμε και πεντε πραγματα απο πολιτιστικης αποψης....Σκεφτομασταν και για Σαμουι, Μπαλι, Μαλδιβες αλλα η αποχη δεν ειναι καλη τωρα οπως ακουω...θελω τη γνωμη σας...Ευχαριστω...
ιονας Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 καθε ευτυχια ευχομε engant και Evansdimo.να περασετε τελεια οπου και αν πατε.
aragorn Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ευχές κατ'αρχήν. Κατά δεύτερον από αυτά τα μέρη που αναφέρεις, κανένα δεμ πορεί να σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από ξάπλες σε παραλίες εκτός από τον Μαυρίκιο που έχει κουλτούρα, ιστορία, πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δεις (όπως το εκπληκτικό μουσείο της Ζάχαρης που έχει όλη την ιστορία του νησιού) και να κάνεις. Εγώ πήγα πριν 2 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.