Προς το περιεχόμενο

"Φλερτάρω" με τενοντιτιδα στο χερι λογω Η/Υ.Τι προτείνετε?

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να πω και γω 2 λογακια.

Το τελευταιο διαστημα αντιμετωπιζα και γω πονους στο δεξι χερι ....

λογικο μιας και 8 ωρες το πρωι στη δουλεια , το μεσημερι κανα 2 ωρο και το απογευμα (δευτερη δουλεια ) κανα τετραωρο ημουν με ενα ποντικι στο χερι. Ωρες πολλες οποτε λογικο να εχω προβλημα που μερα με την ημερα χειροτερευε ....

Καταφερα ομως και ελυσα (προσωρινα η οχι το μελλον θα δειξει) μερικως το προβλημα ....

Πως ;;

το πρωι δουλευω με το αριστερο το ποντικι .... ετσι μοιραζεται η κουραση στα 2 χερια ....Στην αρχη ηταν δυσκολα δεξιοχειρας γαρ , ομως ζωριστηκα και τωρα κανενα προβλημα ...

Σιγουρα αυτο δεν αποτελει λυση αλλα καταφερα και μειωσα τον πονο ....

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα ολα μια συνηθεια ειναι,τωρα πλεον δουλευω ποντικι ανετα και με τα δυο χερια.και χωρις να αλλαζω καθε φορα τα πληκτρα (το δεξι με το αριστερο)

Δημοσ.
nick[;1680272'']Τίποτα διατάσεις δεν θα βοηθούσαν?

Mousepad με gel, keyboard με natural curve

και φυσιοθεραπείες, αν αρχίσουν οι πόνοι.

Θεωρώ δεδομένο, οτι κάνεις συχνά διαλλείματα απο τη χρήση του πισιου, καθε μισή ώρα τουλάχιστον, κατά τη διάρκεια των οποίων, κοιτάς μακριά απο την οθόνη και τεντώνεις όσο μπορείς, τα χέρια σου και τα δάχτυλα ξεχωριστά.

Αν ζητήσεις κάποιο νάρθηκα, θα μειώσει τον πόνο, τουλάχιστον για τώρα που δίνεις εξεταστική.

Yeap, από τις καλύτερες κινήσεις που μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

Έχω το Logitech G5, κάθομαι στο pc όποτε δεν κοιμάμαι (15 ώρες την μέρα) και δεν έχω πάθει τίποτα.. ούτε καν που κουράζεται το χέρι μου.

Αντιθέτος με κάτι άλλα που είχα παλιά (Innovator π.χ.) πονούσα υπερβολικα και σταματούσα κάθε τοσο.

Να φροντίσεις να πάρεις κάτι της προκοπής.. μπορεί να είναι ακριβά μερικά αλλά δεν είναι τυχαία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...