Προς το περιεχόμενο

Ανοιγμα της συνδεσης.... αυτοβουλως...

dialpistis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια... καποια... ή καποιες εφαρμογες στο PC μου ανοιγουν την συνδεση του ιντερνετ... με δικη τους πρωτοβουλια. Ενοω το παραθυρο της συνδεσης.. δεν κανουν και dial..

καθε λιγο και λιγακι τα ιδια...

εχω πανω οτι και οι περισσοτεροι χρηστες.. ισως πολλα προγραμματα videoediting..

πως μπορω να εντοπισω τον ή τους "ενοχους"??:confused:

εχω το system mecanc αλλα δ εμε εχει βοηθισει ιδιαιτερα....

το ιντ. το ανοιγω σπανια... στο σπιτι.. ως οτου τουλαχιστον μπει DSL...

γενικα δε γουσταρω καθολου τις αυτοματες ενεργιες... Εχω ολα μου τ απρογραμματα σε Mode.. του να μην ψαχνουν ενημερωσεις στο διαδικτιο.. αλλα και παλι.. τπτ

Δημοσ.
Επιλογές ίντερνετ-->Συνδέσεις

Εκεί επέλεξε να μην γίνεται ποτέ κλήση μιας σύνδεσης.[/QUOT

thanks tha to tsekaro...:arrow:

Δημοσ.

επίσης μπορείς να βάλεις και το ZoneAlarm (free firewall) το οποίο θα σε ενημερώνει κάθε φορά ποιό πρόγραμμα ζήτησε πρόσβαση - και προφανώς θα σου ζητάει το ΟΚ.

Δημοσ.

Με το zonealarm θα δεις ποιο προγραμμα ειναι αυτο που ζηταει όπως είπε και ο pp6210 αλλα ακομα και για updates να κοιταζαν τα προγραμματα δεν θα έπρεπε (κανονικά) να πάει να συνδεθει.. απλά τσεκάρουν ΟΤΑΝ δουν οτι υπάρχει internet

Δημοσ.
Με το zonealarm θα δεις ποιο προγραμμα ειναι αυτο που ζηταει όπως είπε και ο pp6210 αλλα ακομα και για updates να κοιταζαν τα προγραμματα δεν θα έπρεπε (κανονικά) να πάει να συνδεθει.. απλά τσεκάρουν ΟΤΑΝ δουν οτι υπάρχει internet

... to problima exei sxedon lithei... (gia tin ora)

to zonealarm tha to koitakso kai ayto...

kalio gaidourodene para gaidourogireye.. pou elege kai o papous mou :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...