21century Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Παιδιά αν εχει κανενας παιχνίδια για πωληση σε φθηνες τιμες να μας ενημερωσει, ενδιαφερομαι για μερικους τιτλους κυριους αγωνιστικους racing και μηπως θα επρεπε να ανταλλασουμε παιχνιδια. Μια προταση κανω. Παντως η αγροα ισχυει...
tempo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 αν ενδιαφέρεσαι για το Fifa 07 στείλε pm. Φυσικά μιλάμε για κουτάτο, αχρησιμοποίητο (ας είναι καλά η έκδοση firmware 3.40 OE-A που έβαλα την πρώτη μέρα αγοράς του PSP) σε άψογη κατάσταση με το βιβλίο οδηγιών, την δυνατότητα on-line gaming καθώς και απόδειξη αγοράς (ήτανε πακέτο με το PSP και αναγράφεται πάνω στην απόδειξη).
sazistas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Εγώ φίλε μου έχω τα εξής UMD, που ποτέ δεν χρησιμοποίησα επειδή παίζω backups:) Αν σε ενδιαφέρει κάποιο η κάποια στείλε μου π.μ.: Pursuit Force Grand theft Auto: Liberty city stories Pro evolution Soccer 5 World Tour Soccer:challenge edition Need for speed most wanted 5-1-0 Fifa 06
bird33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 καλησπερα φιλε εγω εχω τα παρακατω 1.need for speed underground rivals 2.need for speed carbon own the city 3.wipeout pure 4.crash tag team racing 5.killzone liberation 6.tomb raider legend 7.open season 8.harry potter and the goblet of fire αν ενδιαφερεσαι στειλει pm.... ολα ειναι σε πολυ καλη κατασταση με τα κουτακια και με τα βιβλιαρακια τους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.