iron727 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μολις πριν λιγες μέρες απεκτησα καινουργιο pc απο το οποίο κανω και το συγκεκριμενο post,,το pc αποτελειται απο τα εξης: M/B:MSI K9N DIAMOND SLI ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ : MSI NX8500GT-T2DE256E (2 για SLI) ΜΝΗΜΕΣ : KINGSTON KHX6400D2/1G HYPERX PC6400 800MHZ (2) ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ : AMD FX62 Tα υπολοιπα δεν νομιζω να είναι του ποροντος...Τα προβλήματα που έχω μεχρι στιγμης ειναι τα εξης,,,Αφου έχω εγκαταστησει τα xp παρατηρησα 1..Δεν έχω ήχο απο τα ηχεια μου τα οποια είναι 5,1 τις creative....εγκατεστησα τους drivers τις καρτας ήχου (creative audigy onboard)ελενξα αν υπαρχει κάτι το οποίο να είναι στο mute απο το control panel και τις καρτας ήχου και απο το control panel των windows,,σύνδεσα τα ηχεία μου σε άλλο υπολογιστη(δουλεουν κανονικα)και τελος είδα μην έχω κανει καποια λάθος συνδεση (τα ηχεια με το pc)..αποτελεσμα μηδεν ήχος.. 2..Οι καρτες γραφικων δεν έχουν οπες στη μπροστα μερια για να βαλω το συνδετικο το οποιο ήρθε με την μητρικη για να δουλεψουν σε sli mode,,και στο manual βεβαιωνεται οτι και οι καρτες και η μητρικη υποστηριζουν SLI,,περασα τους οδηγους τις καρτας γραφικων και στο device manager των windows αναγνωριζονται και οι δυο αλλα και control panel τις nvidia δεν μου έχει βγαλει το menu που λέει για multi-gpu ,,,sli κτλ...δουλευουν σε sli ??μηπως για αυτην την λειτουργια πρέπει να περάσω αλλους οδηγους?? 3..το πληκτρολογιο μου δουλευει μονο όταν το βαζω σε usb θυρα και οχι στην θυρα που ειναι default για το πληκτρολογιο (αυτο που είναι πρασινο)δεν έχω δοκιμασει το ποντικι ακομα στην μοβ υποδοχη για να δω αν δουλευει...τι μπορει να παιζει???υπαρχει menu στο bios το οποι ενεργοποιει τις συγκεκριμενες θύρες?? ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!Το ξέρω οτι σας κούρασα αλλα τι να κάνω..Καινουργιο εργαλειο πήρα και έχω προβληματιστει με τα κόλπα που μου κάνει.... κατα τα άλλα ολα παει ρολοι...Οταν γραφω κάτι κατευθειαν τα βγαζει στην οθόνη....
alexb_10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 3..το πληκτρολογιο μου δουλευει μονο όταν το βαζω σε usb θυρα και οχι στην θυρα που ειναι default για το πληκτρολογιο (αυτο που είναι πρασινο)δεν έχω δοκιμασει το ποντικι ακομα στην μοβ υποδοχη για να δω αν δουλευει...τι μπορει να παιζει???υπαρχει menu στο bios το οποι ενεργοποιει τις συγκεκριμενες θύρες?? Η θύρα για το πληκτρολόγιο είναι η μωβ. Ίσως γι'αυτό δεν σου δουλεύει
Candyman® Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Κατά πρώτον, -σύμφωνα με την nvidia- δεν χρειάζεσαι το bridge για να κάνεις SLI με 8500gt. Απλά πας στο control panel και το κάνεις enable. Ποιούς οδηγούς έχεις (version)? Αν δεις, καμία 8500gt δεν έχει βύσμα για SLI. Δεν ξέρω τι γίνεται με SLI (δες τα λινκς παρακάτω έχει review), αλλά ξέρω ότι με 8500gt το SLI είναι πεταμένα λεφτά. Καλύτερα να έδινες τα περίπου 230 ευρώ που κάνουν οι δύο 8500gt για μία 8600gts. Κι εγώ SLI έχω.. trust me! Σε DX9 ακόμα και ΜΙΑ 7600gt είναι σαφώς ταχύτερη! http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1422&Itemid=40&limit=1&limitstart=2 http://www.hardwaresecrets.com/article/452/6 Κατά δεύτερον, την κάρτα ήχου (την Creative onboard) την έχεις κάνει enable από το Bios? Η θύρα για το πληκτρολόγιο είναι η μωβ. Ίσως γι'αυτό δεν σου δουλεύει. Ακριβώς έτσι!
iron727 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Η θύρα για το πληκτρολόγιο είναι η μωβ. Ίσως γι'αυτό δεν σου δουλεύει ναι συγνωμη την μοβ εννουσα....ενταξει τετοιο λαθος στην συνδεσμολογια δεν εχει γινει προσς θεου...αλλου ειναι το προβλημα....
jimse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 sto ctrl panel tou ixou se vgazei tin creative?πουθενα δεν εχει ηχο η μονο ας πουμε στο media player? μερικα προγραματα ηχου πρεπει να ενεργοποιησεις απο το προγραμα ποια συσκευη ηχου θελεις να εχει. το πληκτρολογιο ισως να ειναι ελατωματικο.δοκιμασε ενα αλλο
iron727 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΗΧΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..Εχω δει τα πάντα απο control panel των windows τις creative τα παντα σε ρυθμισεις mute και τα λοιπα ...ηχος μηδεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.