Stergioszx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Στο σπίτι έχω το ασύρματο μόντεμ της αλκατέλ και 2 υπολογιστές. Έναν ντέσκτοπ και ένα λαπτοπάκι. Προχθές έκανε κάτι περίεργες διακοπές ρεύματος. Το ντέσκτοπ μου (συνδεδεμένο με έθερνετ) σταμάτησε να συνδέεται και μου έβγαλε μνμ "limited or no connectivity" στο εικονίδιο κάτω δεξιά. Το λαπτοπάκι συνεχίζει να συνδέεται κανονικά είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα. Στο ντέκτοπ όταν ακολούθησα τις διαδικασίες από command line (ping, ipconfig κλπ) ήταν όλα οκ εκτός από ένα πακέτο που πάντα...χάνεται. Δοκίμασα ρεσέτ στο μόντεμ, τα έβγαλα όλα από τις πρίζες για 2-3 μέρες αλλά τίποτε. Δοκίμασα επαναφορά συστήματος σε παλιότερη φάση, τίποτα. Δοκίμασα να βάλω καρφωτές τις IP στα κομπιουτέρια, τίποτα. Δεν έκανα κάποια αλλαγή σε hard-software εντωμεταξύ. Έχω ψιλοχοντροφρικάρει. Χελπ μη πληζ. Α ντοντ νοου γουωτ του ντου ενημορ....
tsakonas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 gia miso lepto .... afou to laptop einai ok ara to alcatel den exei provlima....dokimases fantazomai na allakseis ethernet ports..opote to kolima to xei to desktop kai mallon einai i ethernet card...dokimases allh?
Stergioszx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 gia miso lepto .... afou to laptop einai ok ara to alcatel den exei provlima....dokimases fantazomai na allakseis ethernet ports..opote to kolima to xei to desktop kai mallon einai i ethernet card...dokimases allh? Δεν έχω άλλη κάρτα προς το παρών. Αυτή που έχω είναι on board. Δεν είναι το θέμα του κόστους, όσο το ότι το PC θα πάρει φωτιά αν του βάλω και άλλη κάρτα... Το είχα πάθει παλιότερα αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο...αυτοδιορθώθηκε. Τι να πω... Επίσης, δοκίμασα όλα τα ports...
washcloud Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 ta fwtakia ths lan anavosvynoun panta to idio xarwpa? o ntivais-vais-vais manager thn deixnei thn karta? (ki 1 teleutaio kai tyxero(?)-gia dokimase na valeis allo kalwdio sth lan...)
JohnKaL- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Aπ'ότι γνωρίζω πρόκειτε για bug του SP2 δες αυτό
washcloud Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 JohnKaL- ,ena mikro offtopic:An exeis to thl ths kopellas tou avatar sou, pm me pls (an einai h kopella sou,xarhka pou se gnwrisa.Alla nea?kala?) (an einai aderfh sou,zesth pou kanei autes tis meres....e?! ) (an eisai h idia,exw air-conditioner)
Stergioszx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Αφού δοκίμασα τα ΠΑΝΤΑ, έβγαλα off την καρτούλα της μάδρεμπορντ και κοτσάρισα μια netgear των 12 ευρωνίων. Όλα καλά, πάει νεράκι τώρα. Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.