Wolverin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Παιδεια εχω μια Ati x1650 xt fanless με μια τεραστια ψυκτρα.Βεβαια για καλο και για κακο εβαλα να χτυπαει ενας ανεμιστηρας πανω στην ψυκτρα οποτε απο θερμοκρασιες δεν νιωθει!Παρολα αυτα στο ξαφνικο μια φορα κολησε σε 3d game και απο τοτε της εμεινε συνηθεια!!Παγωνει πανω σε 3d game πλεον ΠΑΝΤΑ και οταν αναπαραγει βιντεο μορφης wmv!!!(εχει wmv hardware accelaration,με vlc τα παιζει κανονικα....). Το θεμα ειναι μετα απο το crasharisma στο bios ακομα δειχνει pixel σε διαφορα τυχαια σημεια να αναβοσβηνουν σε διαφορα χρωματα....οποτε δεν τιθεται θεμα drivers...οσο περναει η ωρα αυτα τα pixel ελλατωνονται εκτος αν ξαναδοκιμασω να τρεξω 3d game,οποτε επαναλαμβανεται η ιστορια με τα κωληματα! Drivers δεν αλαχτικανε,στα καλα του καθουμενου παρουσιαστικαν τα προβληματα. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να εγινε?ειχε κανεις τα ιδια συμπτωματα?Οχι τπτ αλλο αλλα την εχω παρει απο το e-shop και θα κανουν κανα μηνα++ αν την στειλω πισω(ειναι ακομα στην εγγυηση) και δεν εχω αλλη καρτα pci-e να βολευτω
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δοκίμασες άλλους drivers παλαιότερους ? Κοιταξες μήπως φταίνε τα windows ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Kαθαρα αστοχια της καρτας μου μυριζει εμενα...
RapidShade Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μυρίζει έντονα πρόβλημα στην μνήμη της κάρτας... Για τσέκαρέ το... Αν κολλάει διαρκώς κακώς δεν την έχεις πάει ακόμη πίσω για αντικατάσταση...
DukeM Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Θα σου έλεγα να ελέγξεις γενικά τις θερμοκρασίες του κουτιού σου, αλλά αφού λες για pixels στην οθόνη είναι καθαρά πρόβλημα υπερθέρμανσης της κάρτας. Πήγαινέ την για αντικατάσταση και ευχήσου να μην σου πουν καμιά μπούρδα του στυλ "η κάρτα είναι μια χαρά εμάς δεν μας παρουσίασε κανένα πρόβλημα"
Wolverin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Σας ευχαριστω παιδεια για τις συμβουλες,και εγω αστοχια της καρτας φανταζομαι,θα τα τιναξε μαλλον...τι την ηθελα fanless... Drivers δεν ειναι γιατι εμφανιζονται ta pixel απο το bios ωπου δεν εχει φορτωσει ακομα drivers.
Wolverin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Α και κατι ακομα,μερικες φορες και ενω ειμαι στα Windows αν ζοριστει απο κανα flash η τπτ χαζο μου μαυριζει η οθονη για 2-3 sec και μου βγαζει μνμ απο το control center οτι σταματησε να ανταποκρινεται η vpu Και εγινε reset της vpu.Kαι αν θελω να αποσταλει στην ατι αυτο το μνμ...Να σας προλαβω οτι δεν εχει γινει overclock στην καρτα(αυτο ελειπε χωρις φουρφουρι και overclock..)
laguna Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 To VPU ixe simbi ke se mena. Itane kathara problima me iperthemansi kartas. Otan stamatisi i karta na apokrinete tote to VPU analambani na tin kani reset kata kapio tropo. 99% ine iperthemanci... Emena to VPU to stamatise otan ebala pano extra aneministira.
Wolverin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Τελικα τα εφτυσε η καρτουλα και εγινε αντικατασταση απο το ε-shop σε μια βδομαδα.Πολυ γρηγορα,την προηγουμενη φορα που μου καικε ο σκληρος κανανε σχεδον δυο μηνες.... Τελος καλο ολα καλα
Gary_Kokkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Γενικά οι VGA με παθητικά συστήματα ψύξης,όλες τα ίδια χάλια είναι
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 H παλιά μου 9200SE ήταν φωτιά και λάυρα. Βέβαια έφταιγα και εγώ που το pc μου είχε μηδαμινό air-flow (yes, no system fans!), αλλά μιλάμε το side panel ΕΚΑΙΓΕ όποτε ήμουν σε 3d applications... Το πρόβλημα λύθηκε (όχι απόλυτα βέβαια, και πάλι ήταν "θερμόαιμη") , όταν της έβαλα ένα 4άρι fan να βγάζει τον θερμό αέρα :wink: Πάντως όπως το λέει και ο Gary, το passive cooling δεν είναι ότι καλύτερο... Χίλιες φορές προτιμώ περισσότερο θόρυβο, παρά υπεργαλαξιακές τιμές θερμοκρασίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.