Bakxos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Παιδια καλησπερα. εχω δημιουργήσει μια φορμα κρατησεων με τη βοηθεια πίνακα. Ωστοσο στο κελι που λεει ημερομηνιά αφιξης δίπλα θελω να φτιαξω ενα κελι χωρισμένο στα τρια οπου θα μπορω να τοπεθετησω της επιλογες της μέρας του μήνα και του ετους που θα μπορει να ερθει ο αλλος αλλα εχω προβλημα στο οτι δεν μπορω να χωρισω το κελι σε τρια ισα μερη. πως γινεται αυτο? ευχαριστω
asxeto4 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Dokimase ayto: Mesa sto keli sou to TD vale ena pinaka, diladi: <TD> <TABLE CELLPADING=0 CELLSPACING=0 BORDER=0> <TR> <TD WIDTH="33%"></TD> <TD WIDTH="33%"></TD> <TD WIDTH="33%"></TD> </TR> </TABLE> </TD>
Bakxos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 ευχαριστω φιλε με βοηθησες παρα πολυ. να σε ρωτησω και κατι αλλο εχω φτιαξει τη φορμα και εχω βάλει να κανει submit να στελενει mail δηλαδη σε μενα για να μπορω να δω ποιος ειναι και τι θελει. ωστοσο οταν παταώ αποστολη βγαινει ενα μηνυμα που λεει οτι η αποστολη αυτης της φόρμας θα αποκαλυψει την ταυτοτητα τας στον αποστολεα θελετε να συνεχισετε? παταω οκ και μετα εμφανιζεται λαθος οτι δεν μπορει να αποσταλθει. ποια ειναι η σωστη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να γινει σωστα η αποστολη? ευχαριστω
michael92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 πρέπει να έχεις ενεργοπιημένο Mail στον browser. Αυτό συμβαίνει στην Mailto method. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις FEEDBACK mode αλλά πρέπει ο server να είναι συμβατός με PHP και Perl. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.