Sadamiraq Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Λοιπον εχω ενα φιλο με ιδιο pc σαν το δικο μου που εχω πρωτο στην υπογραφη μονο cpu kai modo ειναι ολοιδιες λοιπον παω να του clockaro το cpu,το ανεβαζω ολα οκ κανω restart και tsoup δεν υπαρχει ο sata σκληρος δεν το αναγνωριζει οσο o/c και να κανω.Αρκει να κανω ο/c kai o sata σκληρος εξαφανιζετε.Να επισημανω οτι εχει κι εναν σκληρο pata το οποιο τον αναγνωριζει μια χαρα.Ξερει κανεις την λυση για αυτο το προβλημα?Ευχαριστω εκ των προτερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TNT1982 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 agp-pci lock εχεις ενεργοποιησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 agp-pci lock εχεις ενεργοποιησει? Οχι πως το κανουμε αυτο?Παντως εγω στο δικο δεν χρειαστηκα να κανω τπτ που εχω την ολοιδια mobo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 psakse opos leei kai o filos apo pano ..na lockaris to agp sta 66mhz kai to pci sta 33mhz. (apo to bios) an afisis tis arxikes rithmisis sto automato tote ginonte kai auta overclock kai prokaloun diafora problimata (idika se sata diskous pou einai euesthitoi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 O diskos soy eksafanizetai(KINDINEYEIS NA TON KAPSEIS)giati anevazeis to pci bus konta sta 40 kai to agp antistoixws(tha kaei h karta grafikwn).An exei epilogh sthn mitriki agp pci lock thn energopoieis alliws ksexna to oc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Οκ θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.