Προς το περιεχόμενο

ADSL και Κεφαλλονιά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με το Αργοστόλι??

Έχω κάνει αίτηση στην forthnet ειμαι στο στάδιο "καθυστέρηση λόγω μη...." εδώ και ένα μήνα.

Το ωραίο είναι οτι στο broadband status γράφει:

Διαθεσιμότητα broadband υπηρεσιών Forthnet 2play & Forthnet ADSL:

Λυπούμαστε αλλά προσωρινά δεν υπάρχει διαθέσιμη broadband πρόσβαση στην περιοχή σας.

Συμπληρώστε την online φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν θα υπάρξει διαθεσιμότητα της υπηρεσίας στην περιοχή σας.

τελευταία ενημέρωση:21/06/2007

Οταν έκανα την αίτηση είχε και ημερομηνία ιδιόκτητου, τώρα τίποτα.

H forthnet λεέι οτι ειναι θέμα πόρτας, πήγα και στα κεντρικά του ΟΤΕ στο Αργοστόλι και ένας υπάλληλος εκεί μου είπε οτι του έχει γίνει εφιάλτης του φουκαρά το πότε ο κεντρικός ΟΤΕ θα δώσει πόρτες. Ξυπνάει λέει κάθε πρωί και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να δεί αν του έδωσαν πόρτες.

Μα καλά ο κεντρικός ΟΤΕ μοιράζει πόρτες? και πώς τις μοιράζει δηλαδή??

Πάει έξω απο το σπίτι κάθε τεχνικού και τις αφήνει σαν τους γαλατάδες?

Τι παέι να πεί "αν του έδωσαν πόρτες" ?? Θα δεί περισσότερα λαμπάκια αναμμένα στο πανελ ή θα πάει στο γραφείο του και θα δει δυο κούτες κάρτες που θα πρέπει να τοποθετήσει μέσα στα dslam.

Του είπα οτι θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και αυτός μου είπε οτι δεν παίζει πρόβλημα και οτι δεν πρόκειται να κερδίσω κάτι και ούτε αυτός θα πάθει κατι γιατί ολα ξεκινάνε απο τον κεντρικό ΟΤΕ στην Αθήνα.

Τι να κάνω ρε παιδιά???

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα forthnet. Είναι απλά ότι δεν υπάρχουν πόρτες απο τον ΟΤΕ. απλα τα πράγματα. Εγω απο εύοσμο θεσσαλονίκης που είναι περιοχή με 200.000 κόσμο δεν υπάρχει διαθέσιμη πόρτα. Απλα περιμένεις. Διαφορετικά αν υπάρχει ιδιοκτητο δίκτυο απο κάποια εταιρεία πηγαίνεις εκεί :) Επίσης δεν νομίζω ότι με καταγγελία θα βγάλεις άκρη

Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι καλοπροαιρετος με το θέμα ΟΤΕ και διαθέσιμες πόρτες ,θα σου πρότεινα sincere να κάνεις μιά καταγγελία στην ΕΕΤΤ για την μη ύπαρξη πορτών στην Κεφαλλονιά ( που σημειωτέον την υπεραγαπώ ) Και το λέω αυτό ορμώμενος απο τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις Βουρλούμη για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα !!Η Κεφαλλονιά τι είναι ; Ουζμπεκιστάν ;Και για να μην ξεχνιώμαστε τα 40 ευρώ πάγιο το δίμηνο για ποιόν λόγο τα απαιτεί ο ΟΤΕ αν οχι για ανάπτυξη του δικτύου ; Εκτός και αν κάνω λάθος και αυτά τα χρήματα πηγαίνουν υπέρ πίστεως και πατρίδας !!! Και για βάλω το μαχαίρι στο κόκαλο οι υπόλοιποι Κεφαλλονίτες που δεν έχουν internet τι κάνουν , αν οχι μια ομαδική καταγγελία ; περιμένουν τον ΟΤΕ να φιλοτιμηθεί ; δυστυχώς είναι αφιλότιμος απο κούνια και το έχω βιώσει πάμπολλες φορές !!

Δημοσ.

Όπως το έχω κόψει και εγώ το θέμα την καταγγελία στην ΕΕΤΤ δεν την γλυτώνει.

Δυστυχώς, φίλτατε realestate (παρεμπιπτόντως σε ευχαριστώ για την αγάπη σου, είμαι σίγουρος οτι έχεις φίλους κεφαλονίτες που στην ανταποδίδουν) για τον ΟΤΕ και κανα-δυο αλλους Ελλαδα=Αθήνα. Όλη η υπόλοιπη επαρχεία ειναι Ουζμπεκιστάν και λίγα λές. Δεν βλέπεισ τι γίνετε? Ακόμη και η Θεσσαλονίκη δεν ξεφεύγει απο αυτόν τον κανόνα.

Το θέμα είναι πώς συνδέετε ο κεντρικός ΟΤΕ στην Αθήνα με τον ΟΤΕ στο Αργοστόλι. Το θέμα με τις πόρτες δεν το έχω πολύ-καταλάβει.

Απο εδω λοιπόν ΚΑΛΩ όλους τους απανταχού Κεφαλονίτες που έχουν πρόβλημα με την DSL στο νησί να γράψουν εδώ ή να μου στείλουν π.μ. προκείμενου να μαζευτούμε να κάνουμε μια ομαδική καταγγελία.

Φιλοι Insomniacs ακόμη και αν δεν έχετε σχέση με το νησί αλλα έχετε φίλους που σπουδάζουν εκεί και έχουν κάνει αίτηση να βάλουν DSL ειδοποιήστε τους! Πρέπει να οργανωθούμε ρε παιδιά!!

Να οργανωθούμε!

Ήδη ξέρω μερικούς για αυτό στην καταγγελία θα γράψω για το γενικότερο πρόβλημα στο νησί και όχι μεμονωμένα για την περίπτωση μου, κι αυτό, γιατί αν γράψω μόνο για την περίπτωσή μου, πολύ φοβάμαι οτι θα κάνουν καμία ταρζανιά, θα με βολέψουν και όλοι οι άλλοι θα μείνουν εκτός.

ΠΑΙΔΙΑ SPREAD THE NEWS!

Δημοσ.

Επειδή θυμούνται την επαρχία μόνο όταν τους βολεύει ( για ψηφοθηρία ίσως ; ) , καλό είναι να τους θυμίζουμε την ύπαρξη της .Τώρα όσον αφορά τις πόρτες αν δεν έχουνε είναι υποχρεωμένοι να τις βρούνε !! μας ρώτησαν ποτέ αν έχουμε χρήματα να πληρώνουμε το πάγιο χαράτσι τους ; μας ρώτησαν ποτέ που βρίσκουμε τα χρήματα να το πληρώσουμε ; ας κόψουν λοιπόν τον σβέρκο τους ( γίνεται πιό εύκολα με αναβάθμιση στους servers της Αιτωλοακαρνανίας ) να δώσουν internet και στην <ακριτική> Κεφαλλονιά !!!

Σου παραθέτω ορισμένα links για βοήθεια

http://www.eett.gr

http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=3

http://www.synigoroskatanaloti.gr/

και ένα δικό μου

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=193145

Και επειδή η πραγματικότητα απέχει παρασσάγκας τεσσαράκοντα ,απο αυτά που ισχυρίζεται οτι δήθεν δεν έχει πόρτες για την forthnet , αλλά έχει όμως πόρτες για connx !! αλλάξτε του τα φώτα

http://www.adslgr.com/features/map/exchanges.php?id=22 και http://www.adslgr.com/features/ispsdirectory/isp_info.php?ispinfo=14

Η ελέω θεού βασιλεία του ΟΤΕ τελείωσε όσο γρηγορότερα το καταλάβει , τόσο λιγότερο θα πονέσει !!!

Δημοσ.

Νομίζω οτι το δικό σου ήταν το ποιο χρήσιμο απ' όλα.

Μια ερώτηση: όλα τα νούμερα αφορούν την ΕΕΤΤ και μόνο?

Αν είναι έτσι θα καλέσω αύριο κιόλας το τελευταίο, αυτό στο οποίο θα ανταποκριθεί ο κ. Λιναρδάτος, για έναν απλό λόγο, ποντάρω στην καταγωγή του (γιατί ως γνωστόν όπου -ατος στο επίθετο = Κεφαλονίτης).

Χμ...στο λινκ του adslgr που δίνεις στο τέλος έκει στα δεξιά στο πεδίο του oteshop έβαλα τον αριθμό τηλεφώνου για να δώ σε τη κατάσταση είναι οι πόρτες στον ΟΤΕ και με πέταξε σε άλλη σελίδα με το εξής μήνυμα:

Είδος σύνδεσης: PSTN

Αριθμός τηλεφώνου: 26710xxxxx

Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων.

Τελευταία ενημέρωση: 23/6/2007 11:00:01 μμ

Εγώ μια φορά την καταγγελία θα την κάνω!

Δημοσ.

Ναι είναι όλα της ΕΕΤΤ. Εγώ αντίθετα όταν έβαλα ένα τηλέφωνο του Πόρου κοίτα τι μου έβγαλε

Είδος σύνδεσης: ISDN

Αριθμός τηλεφώνου: 2674072460

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 768Kbps, 1Mbit, 2Mbit.

Τελευταία ενημέρωση: 23/6/2007 11:00:02 μμ

Και αν θυμάμαι καλά , Πόρος - Αργοστόλι είναι λιγότερο απο 50 χιλιόμετρα

Να και η Σάμη

Αριθμός τηλεφώνου: 2674022031

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 768Kbps, 1Mbit, 2Mbit.

Και το Ληξούρι μέσα

Αριθμός τηλεφώνου: 2671091280

Δημοσ.
Τώρα, δεν έχουν στα αλήθεια πόρτες ή κάνουν οτι δεν έχουν ούτε για τους ote-fun???

μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online !!!!

(ψαρεύουμε πελάτες !!)

και να είστε σε σειρά προτεραιότητας !!!

(να μπλοκάρουμε τον ανταγωνισμό!! )

ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων!!!!

(Και να είσαι σίγουρος οτι για connx θα βρεθούν ούτως ώστε να μην υπάρχουν άλλες για τους ανταγωνιστές !!)

Δημοσ.
Ναι είναι όλα της ΕΕΤΤ. Εγώ αντίθετα όταν έβαλα ένα τηλέφωνο του Πόρου κοίτα τι μου έβγαλε

Αριθμός τηλεφώνου: 2674072460

Και αν θυμάμαι καλά , Πόρος - Αργοστόλι είναι λιγότερο απο 50 χιλιόμετρα

Να και η Σάμη

Αριθμός τηλεφώνου: 2674022031

Και το Ληξούρι μέσα

Κάτι δεν πάει καλά.... έχει όλη η Κεφαλλονιά εκτός απο το Αργοστόλι??

Όλο το νησί εκτός απο την πρωτεύουσα??

Ημαρτον ρε παιδιά!!

Τώρα ειμαι σε δίλλημα: να πάρω την ΕΕΤΤ και να καταγγείλω τον ΟΤΕ για τις πόρτες ή για προβοκατόρικες ενέργειες κατά του Αργοστολίου??

Ναι οι αποστάσεις είναι μικρές.

Μήπως όμως πέφτουν σε άλλο τηλεφωνικό κέντρο?? εξού και τα 26740 κ.ο.κ.

Δημοσ.

{Και το Ληξούρι μέσα

Τελευταία ενημέρωση: 23/6/2007 11:00:01 μμ}

Παιδια η συνδεση που ψαξατε στο ληξουρι ειναι ISDN , εκει μπορει να εχει πορτες , στην PSTN δεν υπαρχουν

Δημοσ.
{Και το Ληξούρι μέσα

Τελευταία ενημέρωση: 23/6/2007 11:00:01 μμ}

Παιδια η συνδεση που ψαξατε στο ληξουρι ειναι ISDN , εκει μπορει να εχει πορτες , στην PSTN δεν υπαρχουν

Και σε pstn version ο ίδιος αριθμός !!

Είδος σύνδεσης: PSTN

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...