Προς το περιεχόμενο

Laptop: Toshiba Tecra A8-104, Sony Vaio ή καλύτερα κάτι άλλο?Εχει κανείς σας?

violetta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
louben κομματάκι δύσκολο να πάθει ζημιά ο asus αλλά και αν σου τύχει κάτι το service γίνεται πλέον στην Ελλάδα ( απ΄οτι μου είπε ο dealer που τον αγόρασα ) Πρίν δύο περίπου μήνες άλλαξε η αντιπροσωπεία και οι πληροφορίες μιλάνε για infoquest !! Θα επανέλθω με πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Αυτο για να ειμαι ειλικρινης δεν το ηξερα,μπορεις να μας πεις κατι 100% θετικο γιατι αυτοι που τα πωλουν μπορεουν να λενε οτι θελουν για να τα πουλησουν.

Οσο για σερβις σονυ εχω ακουσει τα χειροτερα σε θεμα υποστηριξης οποτε εχω τις επιφυλαξεις μου

Δημοσ.
Αυτο για να ειμαι ειλικρινης δεν το ηξερα,μπορεις να μας πεις κατι 100% θετικο γιατι αυτοι που τα πωλουν μπορεουν να λενε οτι θελουν για να τα πουλησουν.

Οσο για σερβις σονυ εχω ακουσει τα χειροτερα σε θεμα υποστηριξης οποτε εχω τις επιφυλαξεις μου

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι αυτην την στιγμή και να είμαι 100% σίγουρος .Το ψάχνω ακόμα και όπως προανέφερα θα επανέλθω με νεότερα Τώρα όσον αφορά τον dealer , μου το είπε εντελώς τυχαία όταν είχα πάει να τον παραλάβω , οπότε κατα την γνώμη μου δεν θα είχε κάποιο επιπλέον όφελος λέγοντάς μου ανακρίβειες . Και για να πώ την πικρή αλήθεια η infoquest δεν είναι και η καλύτερη δυνατή λύση service !!Το μόνο θετικό είναι οτι θα μειωθεί στο μισό και πλέον ο χρόνος διεκπεραίωσης της επισκευής !!

Δημοσ.
louben τα περίπου "αντίστοιχα" τοσίμπα που θα με ενδιέφεραν κάνουν τόσα λεφτά όσα θα έκανε το λάπτοπ της σόνυ σειράς Ν μαζί με την εγγύηση για τα επιπλέον 2 χρόνια...

οπότε δεν μου λέει κάτι η διαφορά τιμής...

απλά μερικά σκόρπια παραπονάκια για την τοσίμπα τα εχω διαβάσει και εδώ πέρα...ότι έχει πέσει λίγο τελευταία...:shock:

Οχι τα W1 ακόμα δεν τα έχω κοιτάξει ακόμα:razz:, αλλά θα το κάνω!

Προσωπική μου άποψη και παραίνεση να το σκεφτείς πολύ πριν αποφασίσεις να αγοράσεις sony !!Εκτός και αν θέλεις να κάνεις την ζωή σου δύσκολη !!Χαρακτηριστικά σου αναφέρω οτι πρωτογνώρισα την αθλιότητα του service της , το 1982 στην Άνθιμου Γαζή στο κέντρο με ένα Walkman αγορασμένο απο Αγγλία!! Τα χρόνια πέρασαν , ο αντιπρόσωπος άλλαξε αλλα η αντιμετώπιση παρέμεινε η ίδια !!Και στο μέλλον που είχα κάποιες φορές την φαεινή ιδέα να αγοράσω προϊόν της sony , όταν έφτασε η στιγμή του service μετάνοιωσα πικρά που ακολούθησα την παρόρμηση μου . Και να σκεφτείς οτι έχω προσωπικό φίλο τον key account manager της sony !!! ( o οποίος σημειωτέον δεν μπόρεσε να κάνει τί..πο..τα παραπάνω !!)

τώρα όσον αφορά την ideal την πρώτη φορά που χρειάστηκε να πάω στο service της το 2003 ( με τρείς satelite στο ενεργητικό μου την τελευταία δεκαετία ) με τα πλήκτρα του πληκτρολόγιου χύμα και εκτός εγγύησης , ξεμπέρδεψα σε μισή ώρα χωρίς να πληρώσω δραχμή !!!!Και την δεύτερη ένα χρόνο μετά για αντικατάσταση φορτιστή , οπου ξεμπέρδεψα σε δέκα λεπτά με μόλις 56 euro για τον γνήσιο της toshiba , όταν το Πλαίσιο μου ζητούσε 80 euro για κάποιον ανώνυμο !!!

Δημοσ.
Προσωπική μου άποψη και παραίνεση να το σκεφτείς πολύ πριν αποφασίσεις να αγοράσεις sony !!Εκτός και αν θέλεις να κάνεις την ζωή σου δύσκολη !!Χαρακτηριστικά σου αναφέρω οτι πρωτογνώρισα την αθλιότητα του service της , το 1982 στην Άνθιμου Γαζή στο κέντρο με ένα Walkman αγορασμένο απο Αγγλία!! Τα χρόνια πέρασαν , ο αντιπρόσωπος άλλαξε αλλα η αντιμετώπιση παρέμεινε η ίδια !!Και στο μέλλον που είχα κάποιες φορές την φαεινή ιδέα να αγοράσω προϊόν της sony , όταν έφτασε η στιγμή του service μετάνοιωσα πικρά που ακολούθησα την παρόρμηση μου . Και να σκεφτείς οτι έχω προσωπικό φίλο τον key account manager της sony !!! ( o οποίος σημειωτέον δεν μπόρεσε να κάνει τί..πο..τα παραπάνω !!)

Μιας και πρόσφατα απέκτησα ένα laptop Sony, να πω τα εξής:

-το σέρβις δε γίνεται στην Ελλάδα, αλλά στο Βέλγιο

-αν είναι εντός εγγύησης προφανώς δεν κοστίζει τίποτα. Αλλιώς ελάχιστη χρέωση γύρω στα 150ευρώ

-η διαδικασία έχει ως εξής: έρχεται κούριερ σπίτι, το παίρνει, το πάει Βέλγιο, το φτιάχνουν, το φέρνει σπίτι ο κουριερ πάλι. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Απλά παίρνει κανα 15νθήμερο ίσως. Το καλύτερο: όταν έρχεται να το πάρει, έχει μαζί του και ειδική θήκη μεταφοράς!

Δημοσ.
Μιας και πρόσφατα απέκτησα ένα laptop Sony, να πω τα εξής:

-το σέρβις δε γίνεται στην Ελλάδα, αλλά στο Βέλγιο

-αν είναι εντός εγγύησης προφανώς δεν κοστίζει τίποτα. Αλλιώς ελάχιστη χρέωση γύρω στα 150ευρώ

-η διαδικασία έχει ως εξής: έρχεται κούριερ σπίτι, το παίρνει, το πάει Βέλγιο, το φτιάχνουν, το φέρνει σπίτι ο κουριερ πάλι. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Απλά παίρνει κανα 15νθήμερο ίσως. Το καλύτερο: όταν έρχεται να το πάρει, έχει μαζί του και ειδική θήκη μεταφοράς!

Και ρωτάω τώρα εγώ ο αφελής ...είσαι ικανοποιημένος απ΄ολη αυτή την διαδικασία ? Δεκαπέντε μέρες minimum χωρίς εργαλείο δουλειάς και ο φορητός σου να κάνει touring στην Ευρώπη !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...