Προς το περιεχόμενο

Laptop: Toshiba Tecra A8-104, Sony Vaio ή καλύτερα κάτι άλλο?Εχει κανείς σας?

violetta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Ψάχνω να πάρω κάποιο καλό λάπτοπ...

Αν τα λέω σωστά η Τoshiba θεωρείται από τις καλές μάρκες...

Μόνο που...

Διαβάζω σε διάφορα ξένα φόρουμς τη συγκριση του παραπάνω με τα Sony Vaio...

Και βρήκα τα εξής...

Τα Sony Vaio σειράς VGN κάνουν πολύ θόρυβο...(τουλάχιστον το FE-41S)

Το Toshiba για το οποίο σας ρωτάω κάνει λένε και αυτό θόρυβο...

Και επίσης έλεγε κάποιος σε ένα φόρουμ, ότι αρκετές φορές "πάγωναν" οι λειτουργίες του για καμία ώρα και μετά ξεκόλλαγε...

Και η ερώτησή μου είναι!

Εχετε να μου προτείνετε κάτι αξιοπιστο με τις παραπάνω περίπου προδιαγραφές με τιμή το πολύ στα 1.500(στην χειρότερη 1.700)

που ΟΜΩΣ να μην κάνει τόσο θόρυβο ώστε να είναι ενοχλητικός?

Παρακαλώ παραθέστε μου τις ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ σας με τα λάπτοπ σας!:shock:

Δημοσ.

Η toshiba τα τελευταία δύο χρόνια έχει όντως κάποια προβληματάκια αλλά δεν παύει να είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με αρκετά καλό προϊόν , άψογο και γρήγορο service !!Για την sony δεν θα έλεγα τo ίδιo , μια και μετά απο τόσα χρόνια ψάχνει ακόμη την ταυτότητά της .Αν θές κάτι ποιοτικό κοίτα και αυτό http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55554692

Δημοσ.

ειμαι ευτυχισμενος κατοχος ενος toshiba a7-248 και το χρησιμοποιω κυριως για δουλεια.τερας αξιοπιστειας ,αθορυβος και κυριως πολυ καλες επιδοσεις(centrino core 2 duo T7400 2gb ram dual channel 667mhz ati x1600).

3!!! χρονια διεθνης εγγυηση!!!

αν το θες για δουλεια ειναι απιστευτο μηχανημα

Δημοσ.

εγω ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος 2 σονυ, 1 τοσιμπα και δυστυχισμενος κατοχος ενος fujitsu.

οσον αφορα σονυ, εχω το σονυFE-21Β το οποιο δεν θα χαρακτηριζα θορυβωρες, καμια φορα λιγο ακουγεται ο σκληρος (toshiba, 80gb sata 5400)

οσον αφορα το τοσιμπα, ειναι επισης σχετικα αθορυβο σειρα

satelite a105 και το μονο πανω του που κανει αρκετη φασαρια ειναι το dvd του.

απο αξιοπιστια το σερβις της σονυ το θεωρω σαν το καλυτερο που εχω συναντησει(ομως ισως κρατησει περισσοτερο απο 1 βδομαδα ),αλλα αν εισαι εκτος εγγυησης σε αφηνει εντελως εκτεθειμενο καθως ειναι εκτος ελλαδος και εχει ελαχιστη χρεωση να ταξιδεψει βελγιο 150 ευρω.

η τοσιμπα εχει επισης κορυφαια αξιοπιστια για μενα, και πολυ καλο σερβς (για τα ελληνικα δεδομενα)

εγω σαν βασιλης θα επαιρνα το τεκρα λογω εγγυησης (3 χρονια)

Δημοσ.

ΓΙα το Τεκρα συμφωνω απολυτα αφου εχει πολυ χαμηλα επιπεδα θορυβου και ειναι πολυ λειτουργικο. Εξαλλου σε συγκριση με αλλα φορητα δουλευει αψογα αφου εχει καλα υλικα κατασκευης αλλα για ολα τα φορητα ισχυει ποσο χρηση τους κανεις και ποσες ωρες τα εχεις ανοικτα...

Δημοσ.

Νομίζω ότι και η Sony έχει 3 χρόνια εγγύηση με επέκταση βέβαια...γύρω στα 250 ευρά!

Για την Sony Vaio series N, έχετε κανένα clue?:confused:

Θέλω κάτι "αθόρυβο"(δηλ. που να μην ενοχλεί- ούτε το dvd να είναι ενοχλητικός ο θόρυβός του δηλ...-) και να είναι Αξιόπιστο...Ζητάω πολλά?:oops::oops::oops:

Δημοσ.
ειμαι ευτυχισμενος κατοχος ενος toshiba a7-248 και το χρησιμοποιω κυριως για δουλεια.τερας αξιοπιστειας ,αθορυβος και κυριως πολυ καλες επιδοσεις(centrino core 2 duo T7400 2gb ram dual channel 667mhz ati x1600).

3!!! χρονια διεθνης εγγυηση!!!

αν το θες για δουλεια ειναι απιστευτο μηχανημα

ontos telio mixanima alla pleon den prepi na kiklofori...

Δημοσ.
Γεια σας!

Ψάχνω να πάρω κάποιο καλό λάπτοπ...

Αν τα λέω σωστά η Τoshiba θεωρείται από τις καλές μάρκες...

Μόνο που...

Διαβάζω σε διάφορα ξένα φόρουμς τη συγκριση του παραπάνω με τα Sony Vaio...

Και βρήκα τα εξής...

Τα Sony Vaio σειράς VGN κάνουν πολύ θόρυβο...(τουλάχιστον το FE-41S)

Το Toshiba για το οποίο σας ρωτάω κάνει λένε και αυτό θόρυβο...

Και επίσης έλεγε κάποιος σε ένα φόρουμ, ότι αρκετές φορές "πάγωναν" οι λειτουργίες του για καμία ώρα και μετά ξεκόλλαγε...

Και η ερώτησή μου είναι!

Εχετε να μου προτείνετε κάτι αξιοπιστο με τις παραπάνω περίπου προδιαγραφές με τιμή το πολύ στα 1.500(στην χειρότερη 1.700)

που ΟΜΩΣ να μην κάνει τόσο θόρυβο ώστε να είναι ενοχλητικός?

Παρακαλώ παραθέστε μου τις ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ σας με τα λάπτοπ σας!:shock:

Exω το LG P1 - πολύ λίγος θόρυβος και δυνατότητα επιλογής silent mode. Κοίταξες τη σειρά W1?

Δημοσ.

ΚΑλα σου δινει 3 χρονια εγγυηση η toshiba τον πρωτο τα λεφτα σου πισω και το επιδιορθωμενο υπολογιστη, και το σκεφτεσαι ακομη,για μια εταιρια(sony) που σου δινει 1 ετος και για τα επιπλεον χρονια πρεπει να σκασεις +250ε και το σκεφτεσαι ακομη?

Και κατι ακομη.Καλο το asus που προτεινει ο φιλος παραπανω αλλα οτι αν το πας για σερβις φευγει ιταλια και επιστρεφει το σκεφτηκες(δες αντιστοιχα τοπικ).

Δημοσ.

louben κομματάκι δύσκολο να πάθει ζημιά ο asus αλλά και αν σου τύχει κάτι το service γίνεται πλέον στην Ελλάδα ( απ΄οτι μου είπε ο dealer που τον αγόρασα ) Πρίν δύο περίπου μήνες άλλαξε η αντιπροσωπεία και οι πληροφορίες μιλάνε για infoquest !! Θα επανέλθω με πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Δημοσ.
ΚΑλα σου δινει 3 χρονια εγγυηση η toshiba τον πρωτο τα λεφτα σου πισω και το επιδιορθωμενο υπολογιστη, και το σκεφτεσαι ακομη,για μια εταιρια(sony) που σου δινει 1 ετος και για τα επιπλεον χρονια πρεπει να σκασεις +250ε και το σκεφτεσαι ακομη?

Και κατι ακομη.Καλο το asus που προτεινει ο φιλος παραπανω αλλα οτι αν το πας για σερβις φευγει ιταλια και επιστρεφει το σκεφτηκες(δες αντιστοιχα τοπικ).

louben τα περίπου "αντίστοιχα" τοσίμπα που θα με ενδιέφεραν κάνουν τόσα λεφτά όσα θα έκανε το λάπτοπ της σόνυ σειράς Ν μαζί με την εγγύηση για τα επιπλέον 2 χρόνια...

οπότε δεν μου λέει κάτι η διαφορά τιμής...

απλά μερικά σκόρπια παραπονάκια για την τοσίμπα τα εχω διαβάσει και εδώ πέρα...ότι έχει πέσει λίγο τελευταία...:shock:

Οχι τα W1 ακόμα δεν τα έχω κοιτάξει ακόμα:razz:, αλλά θα το κάνω!

Δημοσ.

enas filos prin ena mina pire ena sony 17ari me ellatwnatiki mpataria..(den kratage ka8olou oute 5 lepta!!)

pige na tou tin allaksoun kai mono pou den ton petaksan eksw apo ena sony center..

Δημοσ.
enas filos prin ena mina pire ena sony 17ari me ellatwnatiki mpataria..(den kratage ka8olou oute 5 lepta!!)

pige na tou tin allaksoun kai mono pou den ton petaksan eksw apo ena sony center..

και τι εκανε αυτος; το αφησε ετσι;

παντως τους παιρνεις απλα ενα τηλ και ερχεται κουριερ σπιτι σου, δεν χρειαζεται να πας καπου

.

εγω απο το σερβς της σονυ ειμαι 100% ικανοποιημενος, φτανει να σαι εντος εγγυησης

Δημοσ.
απλά μερικά σκόρπια παραπονάκια για την τοσίμπα τα εχω διαβάσει και εδώ πέρα...ότι έχει πέσει λίγο τελευταία...:shock:

εγω θα ελεγα το αντιθετο

πλεον ειναι ακομα ιοαξιπιστα, δυνατα και προσιτα, ενω δινουνκαι 2 χρονια εγγυηση (πλεον)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...