Προς το περιεχόμενο

Asus F3SC και drivers για XP

ErnestoGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει λίγες μέρες που πήρα το παραπάνω laptop με προεγκατεστημένα τα Windows Vista, μετά από μερικές δυσκολίες εγκατέστησα τα Windows XP SP2. Το πρόβλημα είναι όμως η εγκατάσταση των οδηγών των συσκευών και συγκεκριμένα η κάρτα γραφικών (nvidia geforce 8400m g), κατέβασα, και από το επίσημο site της nvidia και από άλλα, τους οδηγούς που υποτίθεται είναι συμβατοί με την κάρτα μου, αλλά πάλι αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα.Στην εγκατάσταση ένα μήνυμα σφάλματος μου έλεγε ότι οι οδηγοί δεν μπορούν να βρουν συμβατή συσκευή.Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ? Υπάρχει περίπτωση η κάρτα να μην είναι συμβατή με xp ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ...

Δημοσ.

δυστυχώς φίλε μου αρκά στο site της asus έχει όλους τους οδηγούς μόνο για vista. μήπως κάποια ανώτερη δύναμη δεν θέλει τα xp ? :P

Δημοσ.

δεν νομίζω να θέλουν όλοι , τέλος πάντων αν και δεν είναι αυτό το θέμα μας δεν πρόκειται να το αφήσω απάλευτο, δεν μου γέμισαν το μάτι τα vista θα ψάξω μπας και βρω τπτ, αν έχει κανείς το ίδιο laptop ή κάρτα γραφικών και βρήκε κάτι θα με βοηθούσε πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...