ergidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Παιδια εχω ενα λαπτοπ ασερπου εχει απο τη μανα του και τα ενσωματωμενα προγραμματα της ασερ (epewr ebattery klpklp) Αυτα γινεται να τα καταργησω και πως??(Να εχω μονο τα βοηθηματα των Windows)...Και αν τα σβησω θα επιρεαστει η ολη λειτουργια του λαπτοπ????
poscaman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 μπορεις να τα σβησεις απ'το αdd/remove programs
ergidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ευχαριστω poscaman για ενημερωση Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να τα αποενεργοποιω αυτα χωρις να τα καταργησω τελειως???
poscaman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 οχι,δεν απενεργοποιουνται.μπορεις να τα απεγκαταστησεις αφοβα.μετα μπορεις να τα βρεις (αν θελεις να τα ξαναπερασεις) ειτε στο site της Acer ειτε απ'το restore dvd
ergidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Φιλε Poscaman σεφχαριστω πολυ Εκανα ως ειπες και ελπιζω να εφτιαξα αυτο που ηθελα ( μου πεταει ενα παραθυρακι απο μονο του να βαλω ντε και καλα το adobe flash player(??) και εγω δεν το θελω.)) Επισης δεν μαφηνε να ρυθμισω τα της καταναλωσης ενεργειας) Νασε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.