Προς το περιεχόμενο

Warcraft Battlenet

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

caugh.... Eurobattlenet.... caugh...

caugh... Den aksizei.... caugh....

Den exo idea pos kai giati... Allou ayta... apla ksero oti yparxei :P

Tha sou proteina to authentiko kata ta alla... (makria apo to #eleos)...

Niose ligo to game... kai mpes se kamia clan gia gather... Allios... palaistra!

Δημοσ.

1)Δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις Battle.net χωρίς αυθεντικά CD-KEYS

2)Tο battle.net είναι όοολα τα λεφτά!είναι πολύ πορωτικό αρκεί να το καταλάβεις και να νιώσεις!απλά έχει χαλάσει λίγο απ' την στιγμή που βγήκε το WoW.παρ'ολ' αυτα πολλοί είναι αυτοί που επιστρέφουν στο Battle.net(όπως και εγώ)

3)Καλύτερη λύση είναι να τα αγοράσει από το Πλαίσιο που βγαίνουν κοντά στα 28 ευρώ και τα δύο(αν θυμάμαι καλά)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση για το battlenet που δεν αφορά τα cd-key.Λοιπόν,έχω την εξής απορία: Το battlenet τι είδους server είναι?-άκουσα ότι είναι p2p....αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.Επίσης όταν κάνει κάποιος host σε οποιοδήποτε mod τοu warcraft,αυτός που θα μπει στο παιχνίδι του host,συνδέεται στο pc του host(συνεπώς παίζει και με το upload του) ή και οι δύο συνδέονται σε κάποιον άλλο server του battlenet??? Αν έχει κάποιος πληροφορίες σχετικά με αυτό ή κατι άλλο που αφορά το battlenet ας κάνει post ή ας με παραπέμψει κάπου αλλού.

Tnx in advance

Δημοσ.

στα Custom Games συνδεεσε στον Host του παιχνιδιου (αυτος που κανει create game)

στα ladder games host ειναι το battle.net.

nikfx αν θες περισσοτερες εξειδικευμενες πληροφοριες για το battle.net καλυτερα να ψαξεις στο http://www.battle.net . εδω δεν νομιζω να ειναι κανεις που να μπορει να σε βοηθησει.

• 11 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...