.:VenoM:. Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Υπάρχει κανενας τρόπος να παίξω στο Battlenet χωρις να εχω αυθεντικό το παιχνίδι; Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 den nomizw...ase pou epishs den paizei na epitrepetai na sou dwsei kapoios edw mesa tetoia plhroforia...
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Αν δεν γίνεται μ'αυθεντικό πως θα γίνεται? :-P Να υποθέσω οτι το Battlenet είναι online ε? Τι σύνδεση έχεις..?
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 caugh.... Eurobattlenet.... caugh... caugh... Den aksizei.... caugh.... Den exo idea pos kai giati... Allou ayta... apla ksero oti yparxei Tha sou proteina to authentiko kata ta alla... (makria apo to #eleos)... Niose ligo to game... kai mpes se kamia clan gia gather... Allios... palaistra!
kSiS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 1)Δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις Battle.net χωρίς αυθεντικά CD-KEYS 2)Tο battle.net είναι όοολα τα λεφτά!είναι πολύ πορωτικό αρκεί να το καταλάβεις και να νιώσεις!απλά έχει χαλάσει λίγο απ' την στιγμή που βγήκε το WoW.παρ'ολ' αυτα πολλοί είναι αυτοί που επιστρέφουν στο Battle.net(όπως και εγώ) 3)Καλύτερη λύση είναι να τα αγοράσει από το Πλαίσιο που βγαίνουν κοντά στα 28 ευρώ και τα δύο(αν θυμάμαι καλά)
iNorganic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Oxi alla uparxoun enallaktikes luseis.Mporeis na mpeis se underground server eurobattle.net ( Exei arketo kosmo). Twra ama paizeis dota ktl mporeis na mpeis sto gg client http://www.gg-game.com/news/html/Support/User_Guide/2006/0510/6.html. 23 eurw kanei na pareis to RoC k to FtF
.:VenoM:. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δηλαδή με λεφτά ειναι ε ? Καμια άλλη ιδέα?
tucker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 ayto einai to link gia to site opou mporeite na katevasete ton "server" tou eurobattle.net. akolou8eiste tis odhgies kai kalh epityxia! -> http://www.eurobattle.net/showthread.php?t=38647
nikfx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση για το battlenet που δεν αφορά τα cd-key.Λοιπόν,έχω την εξής απορία: Το battlenet τι είδους server είναι?-άκουσα ότι είναι p2p....αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.Επίσης όταν κάνει κάποιος host σε οποιοδήποτε mod τοu warcraft,αυτός που θα μπει στο παιχνίδι του host,συνδέεται στο pc του host(συνεπώς παίζει και με το upload του) ή και οι δύο συνδέονται σε κάποιον άλλο server του battlenet??? Αν έχει κάποιος πληροφορίες σχετικά με αυτό ή κατι άλλο που αφορά το battlenet ας κάνει post ή ας με παραπέμψει κάπου αλλού. Tnx in advance
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 όλοι συνδέονται πάνω στο pc του host...
kSiS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 στα Custom Games συνδεεσε στον Host του παιχνιδιου (αυτος που κανει create game) στα ladder games host ειναι το battle.net. nikfx αν θες περισσοτερες εξειδικευμενες πληροφοριες για το battle.net καλυτερα να ψαξεις στο http://www.battle.net . εδω δεν νομιζω να ειναι κανεις που να μπορει να σε βοηθησει.
lefteris1994 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 μπορεί κανείσ να μου δώσει εκτενείς οδηγίεσ για port forward? εχο vodafone adsl και δεν ξερω τι να κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.