Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εχω το Liteon Και μου κανει προβληματα διαφορα.Ειναι ευκολο και εφικτο να βγαλω στον 250αρι σκληρο να τον αντιγραψω σε αλλο id δισκο ???Μηπως υπαρχει και αλλος πιο ευκολος τροπος ???? Ευχαριστω.
dhmak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Και 'γώ αγόρασα LiteON γιατί λέω LiteON ακουστη σε αυτά τα πράματα αλλα διστυχώς την πάτησα και 'γώ. Σας χιλιοπαρακαλώ και 'γώ μαζί με τον Γιάννης Platano να μας βοηθήσεται. Περιμένω σύντομα (ελπίζω, θετικά) νέα σας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Και 'γώ αγόρασα LiteON γιατί λέω LiteON ακουστη σε αυτά τα πράματα αλλα διστυχώς την πάτησα και 'γώ.Σας χιλιοπαρακαλώ και 'γώ μαζί με τον Γιάννης Platano να μας βοηθήσεται. Περιμένω σύντομα (ελπίζω, θετικά) νέα σας. Απο που το πηρες και ποσο φιλε μου ???? Ποιο μοντελλο ειναι ??
dhmak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Γιά δώσε ιδέα laantonios για google it, ότι και νά 'γραψα δέν βγάζει και τίποτα της προκοπής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.