pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Έχω πρόβλημα με τον επεξεργαστή.Χθες κάθισα με ένα φίλο μου να μαζέψω τα καλώδια στο εσωτερικό για να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας και βγάλαμε την ψύκτρα για να δούμε μήπως χρειάζεται πάστα.Δεν του βάλαμε γιατί είχε ακόμα κάμποση. Το θέμα είναι γιατί τώρα μου ανεβαίνει 15 βαθμούς πάνω απ'το κανονικό ενώ αντίθετα θα έπρεπε να πέσουν οι θερμοκρασίες. :evil: Το ανεμιστιράκι της CPU φαίνεται να έχει κάτσει καλά.Λέτε να το βγάλω και να το ξαναβάλω? Υ.Γ. Τα καλώδια τα έχω κολήσει με μονοτική στο πίσω μέρος του κουτιού,εκεί που βιδώνουμε την μητρική,μπορεί να φταίει αυτό?
washcloud Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ta kalwdia den nomizw na exoun sxesh-opou kai na ta kollhses. logika kapou den evales thn psyktra na pataei kala. gia ksanadokimase opws les...
fantno Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 apthn stigmh pou vgazeis to cooler tis cpu prepei na vgaleis thn palia pasta k na ksanabaleis asxeta an exei h den exei giati h palia exei ksera8ei , h 8ermokrasies sou den einai normal kyrios an den to exeis k o/c isws den ekatse kala to cpu cooler isws ksexases na dwseis reyma sto cooler ( an k se auth thn periptwsh den 8a bootare logo mobo protection ) isws 8elei ka8arisma apo skones pola mporei na exoun symbei episis kalo einai na baleis ena x-tra cooler sto pisw meros tou case na trabaei aera pros ta eksw an den exei gia ksanakane ena check k pes mas
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Το ανεμιστιράκι παίρνει ρεύμα. Θα το φυσίξω για σκόνες,θα το βγάλω να αλλάξω την πάστα και θα σας πω.
tolis86 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 καθαρισε ψυκτρα και επεξεργαστη (με προσοχη ε, ακουμπαμε για λιγο την γειωση μιας σουκο πριζας ή ενα καλοριγερ για να αποβαλουμε στατικο ηλεκτρισμο. τον επεξεργαστη τον πιανουμε απο τις γωνιες.) με οινοπνευμα/καθαρη βενζηνη/ασετον απο φαρμακιο(οχι αυτο που ξεβαφουν οι γυναικες τα νυχια τους!).τοποθετεις τον επεξεργαστη στο σοκετ του, βαζεις μια σταγονα θερμοαγωγιμη στο μεγεθος ενος/δυο κοκων ρυζιου στο κεντρο του επεξεργαστη μετα βαζεις τη ψυκτρα κανεις λιγες κυκλικες κινησεις να απλωθει καλα η παστα και μετα τη στερεωνεις.αν ειναι η εργοστασιακη ειναι απλο. αν οχι τοτε προσοχη. ολες τις βιδες τις στριβουμε το ιδιο. διαφορετικα δε θα καθεται ομοιομοργα και δε θα εχουμε βελτιστο αποτελεσμα... και κλασικα βαζουμε μπρος πισω κανα ανεμιστιρι ε???? και βασικα τις τελεφταιες μερες που εχει 40+ ειναι λογικο να χτυπας 70αρες με το πρεσκοτ σε πληρη φορτο και καμια 55αρα 60 σε ηρεμια...
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 73 σε εκκίνηση έχω :-P Και έχω και air-condition να δουλεύει...:-?
tolis86 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ε τοτε κανε οτι λεω πιο πανω. δε τοβαλες σωστα.
kazanas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Edw exei 43 eksw na min exei 73 to anemistiraki plaka kanw kali tixi
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Έχω την πεποίθηση οτι στο BIOS μου δείχνει μ***κίες. Αφού του άλλαξα την πάστα,καθάρισα κάτι σκόνες δίπλα στο ανεμιστηράκι της CPU και το τοποθέτησα κανονικά και με πολύ προσοχή μου δείχνει 83 βαθμούς σε εκκίνηση! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για Windows XP που να μου δείχνει θερμοκρασίες? Απλά για να διαπιστώσω αν είναι σωστά τα νούμερα που μου δείχνει. [Η αλήθεια είναι οτι το cooler τώρα είναι πιο ήσυχο και ο αέρας που βγάζει όχι τόσο ζεστός όπως πριν.]
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Είμαι ευτυχισμένος 55 βαθμούς η CPU και 42 η motherboard Ευχαριστώ πολύ παίδες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Kι εγω με την τριτη το πετυχαινω καθε φορα...
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 το 55 που το βλεπεις? Στο Everest. εγω εχω 32 οC! Σε Pentium 4 ή σε Core2Duo ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.