Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βέβαια, το πρόβλημα ήταν τελικά αλλού γιατί ακόμα και όταν του φόρεσα το firmware 1.2g δεν μπορούσα να το κάνω να δουλέψει, μέχρι που μπήκα στο disc menu, πήγα στο file με τους υπότιτλους και πάτησα το κουμπί subtitle στο χειριστήριο (οπότε και μου έβγαλε το μήνυμα DivX sub title selected)!!!

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ nick που με ώθησες να ξαναπροσπαθήσω ;)

Υ.Γ. Ειρωνεία της τύχης ότι το ως άνω firmware του DVP-630 πράγματι υποστηρίζει word wrapping (παρεμπιπτόντως, έχω μαρκάρει συγκεκριμένη σκηνή-τεστ που εφάρμοσα και στα δύο DVD)

Φίλε Νameless, χαίρομαι που τα κατάφερες με τους υπότιτλους του DVP-630. Είναι μαμάτη συσκευή και την έχω ακόμη σε περίοπτη θέση (στο σπίτι της μητέρας μου πλέον... :-D ).

Πράγματι, για να ενεργοποιήσεις τους υποτίτλους στη συγκεκριμένη συσκευή (αν είχα καταλάβει ότι αυτό έψαχνες, θα στο χα'πει απ' την αρχή) πρέπει να κάνεις κλικ με το πλήκτρο "subtitle" του χειριστηρίου πάνω στο αρχείο του υποτίτλου που φαίνεται στο μενού του player. Τελικά, αυτό, ΙΜΟ, προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς μπορείς να έχεις διαφορετικά αρχεία υποτίτλων για το ίδιο .avi (π.χ. αγγλικό και ελληνικό .srt), ακόμη και αρχεία με διαφορετική ονομασία και να ενεργοποιείς όποιο θέλεις, κατά βούληση.

P.S. Σ'ευχαριστώ φίλε Αλέξανδρε. Να'σαι καλά.

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακολουθούν φωτό του browser και των διαφόρων τύπων υποτίτλων που έχει το 5980...

http://rapidshare.com/files/53063045/DVP-5980_PHOTOS_3.1.rar.html

Οι υπότιτλοι Cyrillic και Central Europe είναι οι μεγαλύτεροι και σχεδόν πανομοιότυποι στο μέγεθος (γι' αυτό έχω μόνο μία φωτό και για τα δύο), ενώ οι Standard είναι οι μικρότεροι όλων και χωρούν σχεδόν το σύνολο των λέξεων μέσα στο παράθυρο των υποτίτλων. Δεν λειτουργεί ακόμη το word wrap (δυστυχώς) και το μενού του browser, όπως θα διαπιστώσετε, δέχεται πλέον λέξεις και φράσεις μεγάλες, πάνω από 8 χαρακτήρες, ενώ τα γραφικά είναι βελτιωμένα με νέα εικονίδια, ενώ παραμένει το ίδιο γρήγορο στην αποκριση του χειριστηρίου.

Δημοσ.

Νικο απο τις φωτογραφιες βλεπω πως εμφανιζει 43 χαρακτηρες και μετα κοβει τις λεξεις... :-?

Δοκιμασε το submagic και θα εισαι ΟΚ.. (μεχρι νεωτερας παντα)

Δημοσ.
Νικο απο τις φωτογραφιες βλεπω πως εμφανιζει 43 χαρακτηρες και μετα κοβει τις λεξεις... :-?

Δοκιμασε το submagic και θα εισαι ΟΚ.. (μεχρι νεωτερας παντα)

Δε θα σου πω ψέμματα. Το πρόγραμμα δεν το ξέρω να το δουλεύω (μπορεί να είναι και απλό, δε λέω) όμως, μεταξύ μας, το θεωρώ μπελά να μπαίνω σε κάθε .srt (και είναι πολλά από δαύτα) και να το μορφοποιώ. Παλιά έμπαινα με το notepad και πάταγα ENTER και δημιουργούσα περισσότερες σειρές με λιγότερες λέξεις σε κάθε σειρά. Αλλά όταν βρήκα το DVP-630 που με το firmware του alex999.tk είχε και word wrap το σταμάτησα.

Μέχρι να βρεθεί κάτι, απλά θα το βλέπουμε έτσι, no harm done... B)

Δημοσ.

Δεν σου λεω για το οσα εχεις ηδη, αλλα για απο εδω και περα.

Στην ουσια στο submagic πατας 3 click , Analyze->Fix -> Save

Anyway..

Ειδωμεν...

P.S. Ευχαριστω για τις εικονες..

Δημοσ.
Δεν σου λεω για το οσα εχεις ηδη, αλλα για απο εδω και περα.

Στην ουσια στο submagic πατας 3 click , Analyze->Fix -> Save

Anyway..

Ειδωμεν...

P.S. Ευχαριστω για τις εικονες..

Mόλις το άνοιξα αλλά φορτώνω ελληνικό υπότιτλο και τον δείχνει με ιερογλυφικά (στα options το font είναι Αrial με script "Greek"). Υπάρχει δυνατότητα εμφάνισης των ελληνικών ?? :confused:

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια. Πρώτη μερα με το 5980. Εβαλα το 3.1 τα δισκακια παιζουν τέλεια. Σύνδεσα έναν εσωτερικό σκληρό western digital 250 gb (fat32) σε ενα εξωτερικό case και το usb στο 5980 και είχα τα εξης αποτελέσματα. 1ον τα αρχεία τα βλέπω κανονικά. Αν βέβαια είναι πάνω από 8 χαρακτήρες τα βλέπω με το σύμβολο ~. Τα mp3 μου τα παίζει κανονικά. Τα avi αρχεία όμως ενώ γράφει Load δεν ξεκινούν ποτέ. Τα έκανα 8 χαρακτηρες το filename τα ίδια πάλι. Ενώ στο δισκάκι παίζουν κανονικά. Μήπως δεν είναι συμβατός ο σκληρός? βοήθεια μάγκες.

Δημοσ.

Το file system είναι σε FAT32 ?? Αν δεν είναι, κάνε φορμάτ (ή convert με κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης δίσκων) σε αυτό το σύστημα και ξαναδοκίμασε. Λογικά με fat32 δεν θα έχεις πρόβλημα.

Επίσης έχε υπόψη σου ότι ο browser του USB δεν έχει τις δυνατότητες απεικόνισης του κανονικού browser της συσκευής. Σώζε αρχεία με ονομασίες λίγων γραμμάτων, μέχρι 8 χαρακτήρες για καλύτερη συμβατότητα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ nickvog, τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο έκανα format μέσα από

dos με ένα προγραμματάκι και δούλεψε. Για τους 8 χαρακτήρες και χωρίς κενά το ανακάλυψα πριν από λίγο όπως επίσης ότι τα DELETE και RENAME πρέπει να αποφεύγονται. Μάλλον θα ξανακάνω format και θα βάλω ότι θέλω μέσα και μετά απλά θα προσθέτω πράγματα χωρίς να σβήνω. Σωστά?

Δημοσ.

Παλικάρια το 5160 παίζει ελληνικούς υπότιτλους από την μαμα εταιρεία ή πρέπει να περάσουμε firmware? Γιατί το πήρε ένας φίλος και δεν τους βλέπει ειναι και ίδια ονομασία το αρχειο avi με το srt. Θέλει καμια ρύθμιση μήπως ????

Δημοσ.

Με την (τελευταία) έκδοση 12.07.31.30 που είναι το δικό μου από τη "μαμά" του ΔΕΝ δείχνει ελληνικούς υπότιτλους, στις επιλογές υποτίτλων DivX μάλιστα έχει μόνο τρεις επιλογές (Standard, Cyrillic και κάτι ακόμη), όχι όμως Ελληνικά όπως αναγράφει το manual!

Ευτυχώς τα παιδιά εδώ μας προσφέρουν τη λύση! :-)

Μόνο που έχω μπερδευτεί λίγο με τις δοκιμές που γίνονται και δεν ξέρω ποια είναι η πλέον ενδεδειγμένη "έκδοση" για να βάλουμε! :(

Δημοσ.
Με την (τελευταία) έκδοση 12.07.31.30 που είναι το δικό μου από τη "μαμά" του ΔΕΝ δείχνει ελληνικούς υπότιτλους, στις επιλογές υποτίτλων DivX μάλιστα έχει μόνο τρεις επιλογές (Standard, Cyrillic και κάτι ακόμη), όχι όμως Ελληνικά όπως αναγράφει το manual!

Ευτυχώς τα παιδιά εδώ μας προσφέρουν τη λύση! :-)

Μόνο που έχω μπερδευτεί λίγο με τις δοκιμές που γίνονται και δεν ξέρω ποια είναι η πλέον ενδεδειγμένη "έκδοση" για να βάλουμε! :(

Εν αναμονή νεώτερης, βάλε αυτήν του φίλου tech25 που βρίσκεται στο post #113 :-D

Παλικάρια το 5160 παίζει ελληνικούς υπότιτλους από την μαμα εταιρεία ή πρέπει να περάσουμε firmware? Γιατί το πήρε ένας φίλος και δεν τους βλέπει ειναι και ίδια ονομασία το αρχειο avi με το srt. Θέλει καμια ρύθμιση μήπως ????

Μόνο με το patch-αρισμένο firmware που προτείνω και στο φίλο petran το player θα δείχνει ελληνικούς υπότιτλους...

Δημοσ.

Είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος του 5980.

Αφού ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τη βελτίωση του firmware θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να κατεβούν λίγο οι υπότιτλοι γιατί εμφανίζονται προς το κέντρο της οθόνης. Επίσης μου φαίνονται λίγο μετατοπισμένοι προς τα αριστερά.

Δημοσ.

(

Ο gtok34 αναφερεται στο DVP5160...

...οχι στο 5980...

Για το 5160, το τελευταιο firmware ειναι το 12.07.13.26 και υποστηριζει ελληνικη γραμματοσειρα...

http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5160_12/dvp5160_12_fur_eng.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...