Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Εγώ δοκίμασα το firmware με τα fonts του 5160 και το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι σε κάποια σήμεία όταν ήταν να κάνω back στο browser έβγαζε στη βάση του κάποια άσχετα μυνήματα "invalid input" κτλ. Το 3.1 δεν το δοκίμασα γιατί είμαι στην Καλαμάτα και έχει συνεχείς διακοπές ρεύματος οπότε δεν το διακινδυνεύω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο μόνο firmware της PHILIPS που θυμάμαι σίγουρα ότι είχε word wrapping ήταν στο μονταρισμένο από alec999.tk του DVP-630 (είχα τη συσκευή και το λέω).

Αυτό το firmware δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω να δουλέψει...φίλε nickvog, αν έχεις καμία συμβουλή, είναι πάρα πολύ ευπρόσδεκτη!

Επιστρέφοντας στο θέμα μας, δεν έχω ακόμη προλάβει να δοκιμάσω κανένα από τα δύο νέα firmware - nickvog's "v3.05" και tech25's v3.1) και μάλλον δεν θα προλάβω σήμερα, αλλά θα κάνω το τεστ και θα ποστάρω σύντομα.

Χαιρετώ για την ώρα και (πάλι) ευχαριστώ όλους!

Αυτό το firmware δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω να δουλέψει...φίλε nickvog, αν έχεις καμία συμβουλή, είναι πάρα πολύ ευπρόσδεκτη!

Tα βήματα είναι τα εξής:

Write both dvpxx.rom and dvpxxdv.rom files onto a blank CD-R , using the following settings :

• File System CD-ROM ISO Level 2

• Mode 1/2/XA

• Character set ISO 9660

• Finalised, single session

• Write speed slow (e.g. 2x, 4x)

Finalize the disc.

Στη συνέχεια κάνεις τα εξής:

1. Connect the Mains/AC cord to the wall socket. Press “STANDBY-ON” button on the front-panel or “ POWER” button on the remote control to activate the player.

2. Press “ OPEN/CLOSE” to open the disc tray.

3. Insert the upgrade CD-ROM disc, label side up.

4. Press “ OPEN/CLOSE” to close the disc tray.

• TV screen will show : “DISC LOADING” “FLASH” “DVPXX.ROM” “READING” “FLASH” “ERASE” “WRITE” “DONE”.

• Player display will show : “LOADING” “ERASE” “WRITE” “DONE”.

• This stage of the procedure takes about 2 minutes.

• If the software was successfully downloaded, the DVD-player will turn Off automatically.

5. Unplug the Mains/AC cord from the wall socket.

6. After 15 seconds, reconnect the Mains/AC cord to the wall socket and turn On the Mains/AC supply.

7. Press “ OPEN/CLOSE” button on the Front Panel to activate the player.

• The player will initialise for the first 3-4 seconds. Do not press any other buttons.

• After 3-4 seconds delay , the disc tray will open.

Remove the disc immediately.

Note : If for some reason the disc tray did not open , allow the player to repeat the upgrade until it turns Off automatically again. Then follow the instructions above again to remove the disc.

Never interrupt the upgrading midway as this will damage the player. Always wait till the player has turn Off automatically.

8. The DVD-player will function as per normal.

Εμένα πάντως λειτουργεί κανονικά (έχω το firmware με το γκρι background). :-D

Ακολουθούν φωτό από το firmware του φίλου tech25...

παιδιά, στο bin όταν το ανοίγω με οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατό και δεν μπορώ να το "κάψω", καμιά ιδέα?

μέχρι και το winiso επιστράτευσα για να το μετατρέψω σε iso δίχως αποτέλεσμα...

μόνο με το alcohol μπορώ να το ανοίξω αλλά μου ζητάει να ρυθμίσω τύπο εικόνας και δεν ξέρω τι να επιλέξω..

thnks zavlakas το πέρασα ύστερα από το pm σου

σε όλους ακούγεται σε πλήρη ησυχία μέσα στο δωμάτιο θόρυβος μάλλον από τρανζιστοράκι είναι στο δεξί μέρος όπως κοιτάς από μπροστά στο εν λόγω dvd? αφού κάθε φορά το βγάζω από το ρεύμα γιατί φοβάμαι να το αφήνω και να φεύγω από το σπίτι...

θα το ακούσετε μόνο σε απόλυτη ησυχία πχ το βράδυ και αν είναι κάποιος στον καναπέ μπροστά.. συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο σε μένα?

και κάτι άλλο, σε έναν 500άρη western digital όλα πάνε καλά, είναι πολύ μα πολύ γρήγορο στο διάβασμά του,μόνο που ενώ στο πισι φαίνονται οι σειρές κάνονικά,εκεί πχ μπαίνω season 2 του prison break και τα πρώτα 4 επεισόδια τα βγάζει prisonb^1.avi ξέρω γω, από το 4 και κάτω κάνει μετονομασία δηλαδή prisonba45b.avi, prisonbk34r.avi, με αποτέλεσμα οι υπότιτλοι φυσικά να μην έχουν το ίδιο όνομα και να μην μπορεί να τους βρει, ξαναβάζοντάς τον στο πισι, όλα φυσιολογικά...

βρε παιδιά εγώ θα την κάνω την ερώτηση και ας είναι off-topic και ας είναι και γελοία:

Το Philips DVP5980 ΔΕΝ έχει υποδοχή για ήχο 5,1 ?

Απο το manual:

Πίσω συνδέσεις: Αναλογική έξοδος ήχου L/R, Έξοδος σύνθετου σήματος βίντεο (CVBS), Έξοδος HDMI, Ψηφιακή ομοαξονική έξοδος, Έξοδος εικόνας συνιστωσών προοδ. σάρ., Scart

Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για το fw του DVP5980. H v3 είναι πολύ ανώτερη της original. Ο browser άψογος και όμορφος και οι υπότιτλοι ζωντανοί και ευανάγνωστοι. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την έκδοση v3.1 που ενδεχομένως να διορθώνει κάποια μικροπροβλήματα που παρατήρησα.

1) Οι υπότιτλοι εμφανίζονται αρκετά ψηλά, προς το κέντρο της οθόνης (σε μια 32'' TFT) Ίσως θα ήταν προτιμότερο να φαίνονται 2 σειρές πιο χαμηλά, αν είναι δυνατόν.

2) Εξακολουθούν να κόβονται λέξεις αν κάποια γραμμή υποτίτλων είναι πολύ μεγάλη, δλδ δε δουλεύει το word wrapping.

Επαναλαμβάνω ότι αναφέρομαι στην έκδοση v3. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν έχουν διορθωθεί στην έκδοση v3.1?? Αν όχι, θα ήταν δυνατόν να υπάρξει v3.2??

Κατά τ'άλλα, ΑΨΟΓΗ δουλειά!!!! Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!

Δοκίμασα και το "DVP5980_12_with_5160_fonts"... Και πάλι όμως μου φαίνεται ότι δε δουλεύει το word wrapping. Απλά η γραμματοσειρά είναι αρκετά μικρή για να χωράνε και οι κάπως μεγαλύτερες σειρές, ωστόσο υπάρχουν λέξεις που κόβονται σε πολύ μεγάλες φράσεις.

Επιπλέον, οι υπότιτλοι εξακολουθούν να εμφανίζονται αρκετά ψηλά, προς το κέντρο της οθόνης. Απομένει να δοκιμάσω και την v3.1, αν και ελπίζω να υπάρξει v3.2 που να διορθώνει και τα δύο προβλήματα, τόσο του word wrapping όσο και του πού εμφανίζονται οι υπότιτλοι στην οθόνη.

ΥΓ:Παρατήρησα ότι τα custom fw ως τώρα βασίζονται στο original με έκδοση 12.07.31.26. Ισχύει το ίδιο και για την v3.1 ή μήπως αυτή βασίζεται στο 12.07.31.30??

Αγόρασα σήμερα το Philips 5980 και είμαι κατενθουσιασμένος!!!!

Φίλε tech25, δοκίμασα το firmware DVP5980_12_CP1253_v.3.1.rar. Λειτουργεί άψογα, όλα δουλεύουν τέλεια!!!! Μία μόνο μικρή παρατήρηση. Οι υπότιτλοι εμφανίζονται ελαφρώς προς τα αριστερά, γίνεται να διορθωθεί αυτό?

Και πάλι μπράβο για την εξαιρετική δουλειά!!!!

Κυρίες και κύριοι,

Μετά από μέρες απραξίας (κατά τις οποίες παρακολουθούσα άφωνος την τραγωδία με τις φωτιές), ξαναδούλεψα χθες το DVD και με τα δύο "καινούργια" firmwares (το 3.05 του φίλου nickvog και το 3.1 του φίλου tech25).

Δυστυχώς κανένα από τα δύο δεν έχει word wrapping, αλλά και πάλι θα πω συγχαρητήρια και στους δυο (αλλά και στον zavlaka) για την ταχύτητα με την οποία βελτίωσαν την κατάσταση. Τώρα είμαι με το 3.1 και στο 99% τον περιπτώσεων όλα είναι μια χαρά (και οι υπότιτλοι και το μενού).

Σε ένα άσχετο θέμα, με αφορμή τις οδηγίες του nickvog, αναβίωσα την προσπάθεια μου για να δω υπότιτλους στο DVP-630 και...ω του θαύματος...ΕΙΔΑ!!!!

Βέβαια, το πρόβλημα ήταν τελικά αλλού γιατί ακόμα και όταν του φόρεσα το firmware 1.2g δεν μπορούσα να το κάνω να δουλέψει, μέχρι που μπήκα στο disc menu, πήγα στο file με τους υπότιτλους και πάτησα το κουμπί subtitle στο χειριστήριο (οπότε και μου έβγαλε το μήνυμα DivX sub title selected)!!!

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ nick που με ώθησες να ξαναπροσπαθήσω ;)

Υ.Γ. Ειρωνεία της τύχης ότι το ως άνω firmware του DVP-630 πράγματι υποστηρίζει word wrapping (παρεμπιπτόντως, έχω μαρκάρει συγκεκριμένη σκηνή-τεστ που εφάρμοσα και στα δύο DVD)

Γειά σας παιδιά μπορείτε να μου πείτε πώς λέγεται το μοντέλο και απο που να το πάρω?αποτι κατάλαβα παίζει avi αρχεία και srt υποτιτλους ετσι?

Καλημερίζω άπαντες.

Θεωρώ χρέος μου να ζητήσω μία συγνώμη απ'οσους περίμεναν το post μου με τις φωτό από το νέο firmware (ιδίως από τον φίλο tech25) αλλά οι φωτιές στο πατρικό μου με ανάγκασαν να κατέβω πελοπόνησο. Πολλά κάηκαν, ελάχιστα σώσαμε... ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Δεν έχω ακόμη ανοίξει από χτες τη νύκτα που γύρισα τηλεόραση ή DVD. Κάποια στιγμή όμως μέχρι το απόγευμα θα έχω ανεβάσει τις φωτό, που φανερώνουν σαφώς βελτιωμένη την κατάσταση !!!

Βέβαια παραμένει το (ακανθώδες) ζήτημα του word wrap που ακόμη και με αυτή τη μικρή γραμματοσειρά σε μεγάλες γραμμές κόβονται αρκετά γράμματα από την τελευταία λέξη...

Να'στε καλά όλοι παιδιά.

Γειά σας παιδιά μπορείτε να μου πείτε πώς λέγεται το μοντέλο και απο που να το πάρω?αποτι κατάλαβα παίζει avi αρχεία και srt υποτιτλους ετσι?

Φίλε Stathiss19, το μοντέλο είναι το PHILIPS DVP-5980 και παίζει άριστα .avi αρχεία με (ελληνικούς με αναβάθμιση του firmware) υπότιτλους. Επίσης έχει γρήγορο μενού και δυνατότητα αναπαραγωγής από USB συσκευές.

Το πήρα από MEDIAMARKT γύρω στα 90τόσα ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...