tech25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Αυτο ειναι θεμα ρυθμισεων εγγραφης του CD, αν δεν κανω λαθος.... Νικο μαλλον αφησες στο Nero τις ρυθμισεις που βαζεις οταν ειναι να καψεις τα CD της αναβαθισης. Βαλτα ετσι και ξαναδοκιμασε...
zavlakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Παρεπιμπτοντως, το custom firmware του 5160 μπορει να χρησιμοποιηθει αυτουσιο στο 5980(με μια απλη αλλαγη filename).... ...προφανως ισχυει και το αντιστροφο... Δεν εγγυομαι τιποτα βεβαια αφου δεν εχω τον player για να το δοκιμασω... Απλα, το 5160 φαινεται να εχει νεοτερο 8032 απο το 5980, οποτε ειναι προτιμητεο...
tech25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημητρη νομιζω οτι το 5160 δεν εχει HDMI. Αυτο δεν θα προκαλεσει προβλημα;
nickvog Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Αλέξανδρε, δεν έκαψα κανένα CD. Το σκέφτηκα και γω αυτό ότι ίσως να έπαιζε μπέρδεμα με τους χαρακτήρες. Χρησιμοποίησα απλά ένα USB flash-άκι όπου πέρασα ένα .avi αρχείο με την πιο πάνω ονομασία. Μόλις πριν λίγο ξαναδοκίμασα να το βάλω τώρα μέσα σε φάκελο. Το αρχείο .avi είχε τίτλο "Company of Wolves" και στον file browser εμφανίζεται ως "COMPAN~1" δηλαδή μέχρι 8 χαρακτήρες. Ούτε ο φάκελος είχε ολόκληρη την ονομασία. Εν τω μεταξύ, στο setup μενού δεν έχει καμμιά επιλογή ώστε να αλλάξω κάτι, οπότε... αυτά... Αυτό όμως, όπως σου είπα δεν με χαλάει, αλίμονο άλλωστε. Αυτό που είναι λίγο πρόβλημα νομίζω είναι το να μην υπάρχει και μία τρίτη σειρά υποτίτλων στο παράθυρο εμφάνισης (του κατά τα άλλα πιο τέλειου firmware που φτιάξατε έως τώρα, ομολογώ) για την περίπτωση που υπάρχουν υπότιτλοι με τρεις σειρές. Αυτό είναι κάπως...
nickvog Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Παρεπιμπτοντως, το custom firmware του 5160 μπορει να χρησιμοποιηθει αυτουσιο στο 5980(με μια απλη αλλαγη filename).......προφανως ισχυει και το αντιστροφο... Δεν εγγυομαι τιποτα βεβαια αφου δεν εχω τον player για να το δοκιμασω... Απλα, το 5160 φαινεται να εχει νεοτερο 8032 απο το 5980, οποτε ειναι προτιμητεο... Φίλε Δημήτρη, το custom firmware του 5160 που το βρίσκουμε ??
zavlakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Τα firmwares ειναι σχεδον πανομοιοτυπα.... Αν κατι δεν δουλευει καλα μετα την αναβαθμιση, μπορεις να επαναφερεις το αρχικο firmware... Και υπαρχει και η δυνατοτητα πειραματισμου με καποιο "υβριδικο" firmware... π.χ. 8032 απο το ενα και RISC απο το αλλο... Πιστευω οτι δεν υπαρχει κινδυνος μονιμης ζημιας απο μια τετοια αναβαθμιση... ...αλλα απο την αλλη δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος....
zavlakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Χρησιμοποίησα απλά ένα USB flash-άκι όπου πέρασα ένα .avi αρχείο με την πιο πάνω ονομασία. Για usb media, ο browser ειναι εντελως ανεξαρτητος απο αυτον που χρησιμοποιειται για τα CD... Εχει πολλους περιορισμους και δεν αποτελει κριτηριο....
zavlakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Φίλε Δημήτρη, το custom firmware του 5160 που το βρίσκουμε ?? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=207577
Chris K. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Εμένα το πρόβλημα αυτό με τους χαρακτήρες το έχω μόνο όταν διαβάζω .avi από το usb flash. Στα DVD με τα DivX έχω κανονικά filenames. Aφού όμως ο Zavlakas λέει ότι οι browser δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, μάλλον εξηγείται...
nickvog Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Για usb media, ο browser ειναι εντελως ανεξαρτητος απο αυτον που χρησιμοποιειται για τα CD...Εχει πολλους περιορισμους και δεν αποτελει κριτηριο.... Sorry τότε guys. Θα δοκιμάσω να κάψω ένα CD με μεγάλη κάπως ονομασία αρχείου .avi και θα σας πω νεότερα...
Chris K. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μετά το firrmware upgrade κάνε και ένα reset στα defaults!
nickvog Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Mόλις δοκίμασα το firmware του 5160. Για μια στιγμή κοψοχόλιασα γιατί δεν λειτουργούν τα κουμπιά της συσκευής. Τελικά άνοιξε και από κει και πέρα τη δούλεψα με το χειριστήριο. Η LCD οθονίτσα του player δεν δείχνει πλέον σωστές λέξεις αλλά ιερογλυφικά. Έκανα και reset μέσα από το setup μενού. Μέγα αρνητικό που καθιστά το firmware μη συμβατό... Ο ήχος έχει χαλάσει και κατά 80% ακούγονται παράσιτα.... Περνάμε όμως στο καίριο θέμα των υποτίτλων. Οι υπότιτλοι φαίνονται και λειτουργούν ΤΕΛΕΙΑ. Το μενού έχει τέσσερεις επιλογές υποτίτλων: Standard, Medium, Large και Larger. Εγώ το έβαλα στο Medium. Εμφανίζονται τρεις σειρές υποτίτλων και ούτε μία φορά δεν κόπηκε λέξη όσο μεγάλη και να ήταν η σειρά. Πιστεύω ότι εδώ ίσως λειτουργεί το word wrapping. Kαι τώρα η πλέον σημαντική ερώτηση.... Αν πάρω τα fonts του 5160 firmware και τις 012 (MtkWindows) διαστάσεις του παραθύρου των υποτίτλων και τα περάσω στο κανονικό firmware του 5980, οι υπότιτλοι θα μου εμφανίζονται κανονικά όπως εμφανίζονται τώρα με το 5160 ??? Μήπως χρειάζονται κι άλλα πράγματα 9εδώ ίσως ζητήσω λίγη βοήθεια.. :-| ) Για ευνόητους προαναφερθέντες λόγους πρέπει να γυρίσω στο κανονικό firmware.... Eυχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση
zavlakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δοκιμασε να αντικαταστησεις το RISC του 5980 με αυτο του 5160, με το MTKReMaker.... ....απλη αντικατασταση, χωρις αποσυμπιεση των ARM codes κατα την εξαγωγη... Edit... Μπορεις να χρησιμοποιησεις τα fonts(μεμονωμενα) και το skin του 5160.... Edit2... Αν δεν εισαι σιγουρος για τις αλλαγες μην τις κανεις μονος σου....
nickvog Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δοκιμασε να αντικαταστησεις το RISC του 5980 με αυτο του 5160, με το MTKReMaker........απλη αντικατασταση, χωρις αποσυμπιεση των ARM codes κατα την εξαγωγη... Eσωσα το RISC του 5160 (σε μορφή .bin, χωρίς συμπίεση όπως με συμβούλεψες). Ανοιξα μετά το firmware του 5980 για να κάνω replace το RISC με το σωσμένο, αλλά το MTKReMaker μου έχει μόνο ενεργή την επιλογή save καμμία άλλη (ούτε δλδ το replace που χρειάζομαι). Πως να την κάνω την αντικατάσταση ?? Αρκεί άραγε η αντικατάσταση των μεμονωμένων fonts για να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα ?? Σ' ευχαριστώ για την όποια απάντηση. Αν είναι δύσκολο να μου εξηγήσεις (πάντως μαθαίνω σχετικά γρήγορα) και δεν σου κάνει κόπο, μπορώ να σώσω τα δύο firmwares σε ένα rar να τα ανεβάσω κάπου για να μου έκανες εσύ την αντικατάσταση ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Nameless Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Κυρίες και κύριοι... Πιθανόν να ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα, αλλά ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το firmware ακόμα και στην έκδοση 2.1 και δεν έχω ακόμα δει την v3 Ανεβάζω μερικές εικόνες (αισχρής ποιότητας) για να πάρετε μια ιδέα. Να σημειώσω ότι δεν παρατήρησα σε κανένα σημείο πρόβλημα με το word wrapping, αλλά αφού το αναφέρουν όλοι οι φίλοι, προφανώς έτυχε (=δεν συνάντησα κομμάτια με 3 σειρές υπότιτλων) EDIT: πιθανόν να μην κατάλαβα καλά την έννοια του word wrapping...βλ. post 92 tech25 και zavlakas, χίλια ευχαριστώ και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα