Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ας ελπίσουμε οτι ζητάς αυτό εδώ.

Ναι ευχαριστώ ...

@tech25 - Φίλε tech με το παραπάνω fw βλέπω κανονικά το loading subtitles και μπορώ να επιλέξω τον τρόπο φόρτωσης ΑΛΛΑ αν το μηχάνημα μπεί σε standby και ξανανοίξει φορτώνει σταθερά όλους τους υπότιτλους (load all) παρόλο που η επιλογή μπορεί να είναι άλλη ...

μοιάζει δηλαδή να μην μπορεί να "αποθηκεύσει" την επιλογή μου ... και να παίρνει σαν default την "load all" ...

Αν μπορούσες να το κοιτάξεις θα σου ήμουν ευγνώμων ...

Δημοσ.

Να Παραθέσω και εγώ το πρόβλημα πο παρουσιάζεται σε ένα 5980s με το τελευταίο firmware έκδοσης ιουνίου, κολλάει το tray και το dvd δεν ανταποκρίνεται παρά μόνο αν το βγάλεις από την πρίζα. Μάλιστα μερικές φορές θέλει 2 και 3 φορές να το κάνεις προκειμένου να ξεκολλήσει. Επίσης όταν του βάζεις 16χ ή 32χ και το αφήσεις 5-6 δευτερόλεπτα, τέρμα, τα παίζει ο εγκέφαλος και κολλάει πάλι τελείως.

Δοκίμασα την έκδοση του μαρτίου την οποία και πέρασα από πάνω και δεν εμφανίζονται τα παραπάνω προβλήματα, παρά μόνο μια φορά στην αρχή. Δεν δοκίμασα να περάσω του ιουνίου δεύτερη φορά από πάνω.

Δημοσ.
Να Παραθέσω και εγώ το πρόβλημα πο παρουσιάζεται σε ένα 5980s με το τελευταίο firmware έκδοσης ιουνίου, κολλάει το tray και το dvd δεν ανταποκρίνεται παρά μόνο αν το βγάλεις από την πρίζα.

Επιβεβαιώνω κι εγώ την ύπαρξη ακριβώς του ίδιου προβλήματος στο δικό μου 5980S με το 4.2b FW, με κόλλημα σε διάφορα σημεία, που μόνο με αφαίρεση καλωδίου από πρίζα "ξεκολλά" και επανεκκινά... :confused:

Να πω επίσης οτι δεν έχω βρει (ακόμα...) συστηματικό τρόπο να το επαναλάβω (δεν φαίνεται να εξαρτάται από την ταινία ή το δισκάκι), με την επανεκκίνηση η ταινία ξεπερνά το προβληματικό σημείο αλλά μπορεί να επαναληφθεί παρακάτω στη ταινία, μπορεί και όχι. Όμως θα ξανασυμβεί τυχαία και σε άλλη ταινία/μέρα...

Κατα τα άλλα όμως, οφείλω να πω κι εγώ με την σειρά μου οτι το τελευταίο αυτό FW είναι καταπληκτικό!, είναι έτη φωτός καλύτερο απ'το μητρικό!! Γιαυτό και ελπίζω όταν γυρίσει ο tech25 να μπορέσει να βγάλει κάποια άκρη με τα κολλήματα και να γίνει τέλειο...

Δημοσ.

Παιδιά, καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν προσπαθήσει τόσο για να έχουμε αυτήν την καταπληκτική ενημέρωση...και φυσικά το firmware!

Αλλά, αφού ενθουσιάστηκα με το εν λόγω dvd (καλύπτει με τα δικά σας updates ακριβώς τις ανάγκες μου) διαπίστωσα ότι είτε δεν υπάρχει στην αγορά της Θεσσαλονίκης είτε είναι αρκετά ακριβό (πάνω από 110? όσοι το είχαν διαθέσιμο)

Γνωρίζει κανείς αν το 5990, αφού μόνο αυτό βρίσκω, δέχεται εξωτερικό δίσκο ή έστω στικάκι για ταινίες μέσω usb?

Γιατί από αυτά που είδα μέχρι τώρα, έχει μεν usb θύρα αλλά μόνο για εικόνες και mp3.

Θα με βοηθούσε αφάνταστα μια απάντηση... για να μην κάνω λάθος επιλογή!

Thanks

Δημοσ.

Δοκιμαστε αυτο και πειτε μου αν διορθωνονται καποια απο τα προβληματα.

Θυμιζω πως αφορα το 5980S.Οχι το παλιο 5980..

>http://mr.vanity.googlepages.com/Philips_DVP5980S_tech25_v4.2a_CP1253.rar

Υ.Γ. Η αναβαθμιση με USB ειναι ταχυτερη και λιγοτερο μπελαλιδικη

Δημοσ.
Δοκιμαστε αυτο και πειτε μου αν διορθωνονται καποια απο τα προβληματα.

Θυμιζω πως αφορα το 5980S.Οχι το παλιο 5980..

>http://mr.vanity.googlepages.com/Philips_DVP5980S_tech25_v4.2a_CP1253.rar

Υ.Γ. Η αναβαθμιση με USB ειναι ταχυτερη και λιγοτερο μπελαλιδικη

Φίλε tech τώρα βλέπω την επιλογή loading subtitles αλλά και πάλι, ότι και να επιλέξω, μετά από standby και power on το μηχάνημα τους φορτώνει όλους !!!

Στο μενού βέβαια φαίνεται η επιλογή που έχω κάνει εγώ αλλά το μηχάνημα έχει την δική του άποψη ... :)

Ευχαριστώ για τις προσπάθειές σου ....

Δημοσ.
Φίλε tech τώρα βλέπω την επιλογή loading subtitles αλλά και πάλι, ότι και να επιλέξω, μετά από standby και power on το μηχάνημα τους φορτώνει όλους !!!

Στο μενού βέβαια φαίνεται η επιλογή που έχω κάνει εγώ αλλά το μηχάνημα έχει την δική του άποψη ... :)

Ευχαριστώ για τις προσπάθειές σου ....

Απο USB φορτωνεις το avi και τους υποτιτλους ή απο DVD?

Δημοσ.
Απο USB φορτωνεις το avi και τους υποτιτλους ή απο DVD?

απο dvd και από usb τα ίδια κάνει ... πχ

αν σε ένα folder έχω ...

movie01.avi

movie01.srt

movie02.avi

movie02.srt

9α φορτώσει και τους 2 υπότιτλους μόλις ανάψω το μηχάνημα ανεξάρτητα τι είχα επιλέξει πρίν το σβήσιμο.

αν πάω στο μενού και επιλέξω πχ maching "θυμάται" την επιλογή μου μέχρι το επόμενο σβήσιμο και ξανάναμα

κατά τα άλλα δεν παρουσιάστηκε κάποιο άλλο πρόβλημα ...

ps

καλώς όρισες από τις διακοπές σου ...

Δημοσ.

Φιλε tech25 οτι και να πω ειναι λιγο.Εχεις κανει απιστευτη δουλεια.

Το προβλημα που υπαρχει με τις ταχυτητες κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγης απο χ8 και πανω σε ορισμενα αρχεια βιντεο

πως εξηγειται;Το εχω παρατηρησει και σε αλλα players.

Aυτο που μου εκανε εντυπωση παντως χθες ειναι οτι μου επαιξε κανονικοτατα αρχειο

wmv απο μνημη φλας!!!Πως γινεται ρε παιδια,αφου απ' οσο ξερω κανενα μηχανημα δεν τα υποστηριζει.

Δημοσ.

Για σε ολους μαγκες.

Προσπαθω να κανω το update του firmware για το 5980 και τιποτα, εχω δοκιμασει με usb και με cd.

φαινεται πως για καποιο λογο δε διαβαζει το bin αρχειο.

Δημοσ.

@manos0147

Το cd το έκαψες σύμφωνα με τις οδηγίες τις Philips; Αν θυμάμαι καλά θέλει το πολύ σε 8πλή ταχύτητα και 2-3 επιλογές ακόμα που υπάρχουν μέσα στο pdf με τις οδηγίες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!!!

Παρότι παρακολουθώ τακτικά το forum, πήρα απόφαση να εγραφώ και να ποστάρω!!!

Επι του θέματος...

Είμαι κάτοχος του Philips 5980S/12 - αγορά πρίν από 18 ημέρες-.

Την Παρασκευή αποφάσισα να του κάνω firmware update - για να δώ πως γινεται αλλά και για τις βελτιώσεις που παρέχονται-.

Απόπειρα πρώτη -από CD το original της Phillips - εστέφθη με επιτυχία!

Ξεθάρεψα, είδα, διάβασα και τα υπόλοιπα του φίλου tech25 (τον οποίο να ευχαριστήσω ολόθερμα για τον κόπο και τις προσπάθειές του!!! ) και λέω να δοκιμάσω και άλλες εκδόσεις μέσω USB STICK αυτήν την φορά.

Πράγματι έβαλα το αρχείο DVP5980S_12.BIN στο stickάκι και όλα καλά μέχρι πού έκανε επανεκίνηση - (όχι εικόνα η τηλεόραση) - και έβγαλα το stickάκι και όλα καλά.

Έβαλα το τελαιταίο update που δίνει ο tech25

, είδα και το σήμα DivX και όλα ΟΚ!!!

Μετά με έπιασε η ....Εξυπνάδα!!! -για να μην πώ τίποτα πιο βαρύ - να πειραματιστώ και με τίποτα προηγούμενα updates, έτσι για να .... προλάβουμε ΟΛΗ την ΙΣΤΟΡΙΑ του θέματος!!!

-Πάντα από USB STICK -(να μην "χαλάμε" και CD τσάμπα!!!).

Αποτέλεσμα ... βάζω ξανα το usb stick

-Εδώ να πώ ότι για να μην "βάζω και βγάζω" συνέχεια , έβαλα όλα τα updates που βρήκα σε ξεχωριστούς φακέλους στο stickάκι, αλλά δεν μου τα "έβλεπε" - στο "δεύτερο" φάκελο - layer (;)

Στην συνέχεια -αφού είπα θα βγάζω κάθε φορά και από ένα αρχε'ιο DVP5980S_12.BIN , καετυθείαν στο stickάκι, ξεκινάω να βάλω

αυτό... -

Firmware for Philips DVD Player 5980S/12.

-----------------------------------------

Αυτό το FW είναι το:

Version 12.07.55.39

SUB-VER 00.00.02.07

8032 05.00.06.05

SERVO 93.88.00.00

RISC 0Α.00.03.01

DSP 09.93.02.39

Region Code 2

Με αλλαγμένα ΜΟΝΟ τα Fonts για τους Ελληνικούς υπότιτλους. -

Μου κάνει επανεκίνηση - την στιγμή εκείνη ήμουν στην βεράντα και ... μίλαγα .... και όταν γύρισα είχε βγεί η οθόνη όπου ξανα εντόπισε το αρχείο DVP5980S_12.BIN και με ξαναρώταγε να πατήσω ΟΚ για να γίνει το update!!!

Τι να κάνω - αφού δεν ήθελα να το "κλείσω" αλλιώς - ξάνα μανά τα ... ίδια, ΟΚ κτλ.

Ξανά στην βεράντα να συνεχίσω την συζήτηση...

Το Θυμάμαι ότι είναι ώρα να δω ΤΙ γίνεται με το "μαραφέτι" και τρέχω μέσα , όπου το "πετυχαίνω" να κάνει επανεκίνηση - με χωρίς εικόνα στην Τηλεόραση - .

Λέω ...Όχι ΠΑΛΙ ρε γμτο.... και Προλαβαίνω και βγάζω το USB STICK Πρίν ανοίξει και δείξει εικόνα η TV.

Στο "καπάκι" αντιλαμβάνομαι ότι το Phillips έγραφε ....LOADING!!!!

-Καλά ΚΡΑΣΙΑ!!!! είπα!!! Τώρα ...ΒΡΑΣΤΑ !!! (ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ που λέει και η ΣΟΦΗ παροιμία!!!).

Το μηχάνημα ΔΕΝ "άκουγε" Τίποτα!! Βρε Τί από τα κουμιά, Τι από Τηλεκοντρόλ, Τι αφού το έβγαλα από την πρίζα , Τι που το έβαλα σε άλλη πρίζα, ΑΥΤΟ ...ΤΙΠΟΤΑ!!!

Αποφασισα και το πήγα χτές στο μαγαζί που το αγόρασα και έκανα την ...ΠΑΛΑΒΗ!!! (Τι να έκανα ; ).

- Δεν μου άνοιγε (μετά αφού γύρισα από τις διακοπές και το είχα λειστό με τα ρεύματα κατεβασμένα και μπλά μπλά μπλά!!!)

- Θα το δούμε και θα σας ειδοποιήσουμε μου είπα το παλικάρι και ... αναμένουμε!!!

ΑΥΤΑ προς γνώση και συμόρφωση (όχι ότι δεν θα ξανα σκαλίσω γενικά στο μέλλον , αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις!!!).

ΕΡΩΤΗΣΗ (και συγνώνη αν έχει τεθεί και απαντηθεί σε κάποιο από όλα αυτά τα posts - που τα παρακολούθησα αλλά όχι τόσο αναλυτικά)

-Αρχεία ΜΑΤΡΩΣΚΕΣ υπάρχει δυνατότητα να παίξει το μηχανημα ή τα ΞΕΧΝΑΜΕ; (Προς το παρόν;)

* Αν γνωρίζατε κάποιο άλλο PLAYER που να αναπαράγει ΜΑΤΡΩΣΚΕΣ , περίπου στα ίδια λεφτά με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ -ξεχωριστούς ενοείται - Θα ήμουν ΥΠΟΧΡΕΟΣ!!!

Ευχαριστώ ξανά για την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και τα ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...