kopa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Φίλε Tech25, ευχαριστώ για τις συμβουλές. Πάντως, ανοίγω το DVD, πατάω συνεχόμενα το STOP είτε από το τηλεχειριστήριο είτε από τον player και δεν γίνεται τίποτε.
kopa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Συνέχεια του προηγουμένου... Βάζω το DVP5980_12 bin αρχείο στο flash disk, το τοποθετώ στο player και μου γράφει "empty card". Υπάρχει άραγε άλλη διαδικασία;
paulpap Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα κι απο μενα. Διαδικασια να κρατησουμε το παλιο firmware πριν το update υπάρχει ?
tech25 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα κι απο μενα.Διαδικασια να κρατησουμε το παλιο firmware πριν το update υπάρχει ? Yπαρχει αλλα ειναι λιγο μπελας.. Υ.Γ Γιατι να το κρατησεις;Μπορεις να περασεις το επισημο firmware οποτε θελεις...
doll Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ενω δεν παιζει η ταινια (πατας 2 φορες stop για να εισαι σιγουρος) θα βρεις μεσα στο Menu μια επιλογη Divx Subtitle. Απο εκει αλλαζεις το μεγεθος.. Κάνοντας την τελευταία αναβάθμηση για το s (14/6/2008 αρχείο), η επιλογή Divx Subtitle δεν υπάρχει. Εκανα reset, σταμάτησα την ταινία, αλλά δεν εμφανίζει την επιλογή.. Ξέρει κανείς τίποτα ?? (Τελικά γύρισα στην 4.2.0- 2/6/2008 και όλα καλά....)
gigs65 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Κατ' αρχήν συγχαρητήρια tech25 & zavlaka για την δουλειά σας. Η 4.2 δούλεψε άψογα σε καινούργιο 5980 με 5980s fw ( κατευθείαν από flash (fat32). Υπότιτλοι εντάξει, αλλά δεν βρίσκω την επιλογή Load Subtittles. Διαβάζει και από εξωτερικό 2,5' (fat32) αλλά με τροφοδοσία από άλλο usb (laptop-πρώτα σύνδεσα την τροφοδοσία και μετά την usb)). Θα δοκιμάσω και με φορτιστή mp3 για τροφοδοσία. Υ.Γ. Στην επιλογή display μπορείς να επιλέξεις να δείχνει remain time.
doll Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Κατ' αρχήν συγχαρητήρια tech25 & zavlaka για την δουλειά σας. Η 4.2 δούλεψε άψογα σε καινούργιο 5980 με 5980s fw ( κατευθείαν από flash (fat32). Υπότιτλοι εντάξει, αλλά δεν βρίσκω την επιλογή Load Subtittles. Διαβάζει και από εξωτερικό 2,5' (fat32) αλλά με τροφοδοσία από άλλο usb (laptop-πρώτα σύνδεσα την τροφοδοσία και μετά την usb)). Θα δοκιμάσω και με φορτιστή mp3 για τροφοδοσία. Υ.Γ. Στην επιλογή display μπορείς να επιλέξεις να δείχνει remain time. Πάτα 2 φορές display και θα έχεις το remain time!!
gv Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για το fw .. πολύ καλή δουλειά γ) Αυτόματο φόρτωμα υποτίτλων. Καινούργια επιλογή μέσα στο menu. «Subtitles Loading» i. Load matching Subtitle and if not, loadAll (Ψάξε για ίδιο όνομα υποτίτλου και αν έχει φόρτωσε αυτό. Αν δεν έχει υπότιτλο με το ίδιο όνομα, φόρτωσε ότι υποτίτλους βρεις. ii. Load All Subtitles (φόρτωσε ότι υπότιτλους βρεις) iii. Only Subtitle with match MovieFilename (φόρτωσε τους υποτίτλους μόνο αν έχουν ίδιο όνομα με το αρχείο video.) tech25 [email protected] Tech25 γιατί δεν μπορώ να βρώ το menu «Subtitles Loading» στο DVP5980S μου (όπως και ο gigs65 2 ποστ παραπάνω) ?
tech25 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 H φωτογραφια ειναι πριν απο 10 λεπτα, απο το δικο μου DVP5980S.. Θυμιζω παλι οτι για να μπειτε στο Preference Page πρεπει να μην παιζει ταινια ή να βρισκεται σε resume mode. Δοκιμαστε χωρις DVD ή USB πανω στον player..
gv Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 φίλε tech δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό το πρόβλημα ... κοίτα τις φωτό παρακάτω ... το player μου είναι το dvp980s και η έκδοση του fw η 4.2 (με την 4.1.1 δεν έχω προβλήματα) το περίεργο είναι ότι μερικές φορές όταν πηγαίνω στην θέση που εσένα σου εμφανίζει το «Subtitles Loading» και εμένα τίποτα !!! πατάω 1 φορά δεξια, 2 κάτω και βγαίνω από το setup επιλέγεται το "Mathing name" !!!! φυσικά αυτά τα κάνω στα τυφλά μιας και δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη ... αλλά αυτό δεν πιάνει πάντα ... το κακό είναι ότι μετα από ένα κλείσιμο και άνοιγμα του player η συγκεκριμένη ρύθμιση πάντα χάνεται .... μπορείς μήπως να βγάλεις την έκδοση 4.2 με επιλεγμένο (σαν default) το "Matching name" ? να και η δική μου .... χωρίς δισκάκι και usb disk προσέχεις τα 2 u με διαλυτικά μετά το dvp5980s.bin ? είναι φυσιολογικό αυτό ? ευχαριστώ και πάλι .... όπως και να' ναι ευχαριστώ για την προσπάθεια που καταβάλεις ...
DarkOrion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Ούτε εμένα μου εμφανίζει το subtitle loading...
tech25 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Ούτε εμένα μου εμφανίζει το subtitle loading... Παιδες αυριο φευγω διακοπες... Μπορει να το κοιταξω παλι οταν γυρισω.. Default ειναι το Original then all, (Load matching Subtitle and if not, loadAll)
gv Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Παιδες αυριο φευγω διακοπες...Μπορει να το κοιταξω παλι οταν γυρισω.. Default ειναι το Original then all, (Load matching Subtitle and if not, loadAll) καλές διακοπές ... πάντως εμένα μου τους φορτώνει όλους (load all) παρόλο που υπάρχει υπότιτλος με το ίδιο filename με το avi ... αν μπορείς κοίτα το μόλις έρθεις ... thanks για όλα
takis5980 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Παιδες αυριο φευγω διακοπες...Μπορει να το κοιταξω παλι οταν γυρισω.. Default ειναι το Original then all, (Load matching Subtitle and if not, loadAll) Φιλε tech 25 ..Εχω δυο 5980s και ενα 5160..στο 5160 και σε ενα απο τα δυο 5980s μπηκαν τελεια οι τελευταιες εκδοσεις 4.2 κλπ.Στο δευτερο 5980s ενω φαινεται οτι ολα πανε καλα κατα το upgrade στο τελος εχει τα προβληματα που αναφερουν τα παιδια και οχι μονο. Δηλαδη το αποτελεσμα ειναι σαν να μη παιρνει την αναβαθμιση.. Δεν βγαινουν ουτε οι νεες εικονες ουτε γενικα εχει την καινουργια εμφανιση της 4,2.Τα αλλα παιδια δεν μπορουν να δουν τα αποτελεσματα τα οποια εγω ειδα στο ενα 5980s το οποιο εγινε πραγματι θαυμασιο. Αυτα προς ενημερωση... Ερωτημα..Μηπως υπαρχουν πολλες εκδοσεις..5980s ??? Καλες Διακοπες ..σε ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα