Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

mpavo πολυ καλη δουλεια....αλλα θα μπορουσες φιλε τεκ25 να μας πεις λιγο για το απλο 5890 και για HDMI_OΝ τι περιλαμβανεται στο update σου???Εγω απο ολα τα παραπανω μπερδευτηκα λιγο...κ στο rar δεν ειναι ξεκαθαρο...Δηλαδη αυτη η εκδοση που εχεις στο rar (για το απλο 5890 και για HDMI_OΝ ) ποια ειναι??

Αυτο που ειναι μεσα στον φακελο DVP5980_12 / HDMI_ON-SHORT_USB

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν καταλαβα τι ακριβως τι περιλαμβανει η εκδοση που εχεις κανει για το απλο 5890 και για HDMI_OΝ ...αλλα εγω εβαλα την αναβαθμιση απο το φακελο που γραφεις παραπανω κ ολα καλα....Τα ελληνικα δουλευουν μια χαρα....δοκιμασα κ 2-3 ταινιες κ ολα οκ....το μονο που δεν βρηκα ειναι πως μπορω να αλλαξω το μεγεθος των υποτιτλων σε ταινιες divx..αν μπορουσες μια μικρ βοηθεια...

Δεν καταλαβα τι ακριβως τι περιλαμβανει η εκδοση που εχεις κανει για το απλο 5890 και για HDMI_OΝ ...αλλα εγω εβαλα την αναβαθμιση απο το φακελο που γραφεις παραπανω κ ολα καλα....Τα ελληνικα δουλευουν μια χαρα....δοκιμασα κ 2-3 ταινιες κ ολα οκ....το μονο που δεν βρηκα ειναι πως μπορω να αλλαξω το μεγεθος των υποτιτλων σε ταινιες divx..αν μπορουσες μια μικρ βοηθεια...

Ενω δεν παιζει η ταινια (πατας 2 φορες stop για να εισαι σιγουρος) θα βρεις μεσα στο Menu μια επιλογη Divx Subtitle. Απο εκει αλλαζεις το μεγεθος..

Υ.Γ. Ολες οι αλλαγες αναφερονται στο pdf μεσα στο rar

φιλε μου σε έχουμε πρήξει αλλα απάντησε μου κάτι, το bin που βρίσκεται τώρα στα αρχεία είναι με το hdmi on ή off, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και βεβαίως κατεβάζουμε το πειραγμένο απο tech25 σωστά?(μιλάω για το 5980s μοντέλο) γιατί έχει δύο διαφορετικούς uploaders γιατι για το s μονο ένα αρχείο υπάρχει

To 5980s δεν έχουν το πρόβλημα που έχουν τα 5980 σκέτα οπότε το firmware που βλέπεις έχει μέσα το HDMI ON. Το 5980 το έκανε 2 αρχεία γιατί δεν μπορούσε να βάλει τα και 2 πειράγματα στο ίδιο bin.

Υ.Γ. Κανονικά η Philips έπρεπε να τους δώσει τον πηγαίο κώδικα του bin, να τους πληρώσει για τις βελτιώσεις και να τους πει και ευχαριστώ. Εννοώ τα παιδιά που μας κάνανε λιτουργικό το μηχάνημα που αγοράσαμε.

Παιδιά αγόρασα το 5980S και παίζει τέλεια. Χρησιμοποιώ το AVIADDSUB για τους υπότιτλους αλλά δέν έχω βρεί κάποιο τρόπο να μεταφερθώ σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο της ταινίας (π.χ στο 32ο λεπτό).Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Παιδιά αγόρασα το 5980S και παίζει τέλεια. Χρησιμοποιώ το AVIADDSUB για τους υπότιτλους αλλά δέν έχω βρεί κάποιο τρόπο να μεταφερθώ σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο της ταινίας (π.χ στο 32ο λεπτό).Υπάρχει κάποιος τρόπος;

α) Λειτουργία GOTO πατώντας δυο φορές το TITLE.

Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου tech για το καινούριο firmware.

Μία ερώτηση…πέρασα και εγώ το firmware για το απλό 5980 (HDMI ON) αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά στο μέγεθος των υπότιτλων, ότι γραμματοσειρά και να επιλέξω. Είναι μικρές οι διαφορές στο μέγεθος και δεν τις καταλαβαίνω ή κάτι κάνω λάθος? Όπως και να έχει μικρό το κακό μπροστά στις υπόλοιπες βελτιώσεις, και πάλι ευχαριστώ. :-D

Για την ώρα πάντως, εν μέρει, το πρόβλημα λύθηκε δια της πλαγίας οδού. Ας είναι καλά το prog AVIAddXSubs με το οποίο βλέπω πάρα πολύ καλούς υπότιτλους, μεγάλους, κεντραρισμένους και στη σωστή θέση στην οθόνη.

Φίλε Thrylleon, για το Philips DVP5980, ούτε τι είναι το DVD tray ξέρω τι είναι, ούτε πώς γίνεται για να δω την έκδοση, και η ένδειξη unknown disk παραμένει και δεν λέει να φύγει. Τελικά πρέπει να κάνω και άλλες προσπάθειες μπας και δουλέψει ή να αποκλείσω αυτές που ήδη έχω κάνει

Ζητώ τη βοήθεια των ειδικών: α) Δεν μπορώ να δω την έκδοση του Philips μου, γιατί δεν ξέρω πώς γίνεται το eject tray. β) Τα αρχεία που κατέβασα και δοκίμασα εφαρμόζοντας τις ρυθμίσεις του Nero που υπαγορεύουν οι φίλοι οδήγησαν στην ένδειξη unknown disk. Δεν μπόρεσα να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο. Το site της Philips δίνει firmeware υπστήριξης ελληνικών στα divx;

Ζητώ τη βοήθεια των ειδικών: α) Δεν μπορώ να δω την έκδοση του Philips μου, γιατί δεν ξέρω πώς γίνεται το eject tray. β) Τα αρχεία που κατέβασα και δοκίμασα εφαρμόζοντας τις ρυθμίσεις του Nero που υπαγορεύουν οι φίλοι οδήγησαν στην ένδειξη unknown disk. Δεν μπόρεσα να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο. Το site της Philips δίνει firmeware υπστήριξης ελληνικών στα divx;

Αν διαβαζες λιγες σελιδες πιο πισω,αναφέρεται οτι eject γινεται ειτε πατωντας συνεχομενα το STOP, ειτε απο το κουμπια πανω στον player.

Αν θελεις μπορεις να κανεις update και με flash disk.

Βαλε το καταλληλο .bin μεσα στο flash και κανε το update κανονικα.

To flash βγαλτο αφου επανεκκινησει ο player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...