Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ημερομηνια:14-06-08

General Info:Οι αλλαγές έγιναν στην έκδοση firmware 12.07.31.33 τόσο στο DVP5980_12.bin όσο και στο DVP5980S_12.bin

Για να δείτε τον ακριβή τύπο του player σας ανοίξτε το tray και πατήστε 55.

Αλλαγές:

1.α) 46 χαρακτήρες στα filenames στον Disc browser.

β) 23 χαρακτήρες στον USB browser.(στο DVP5980S και στο HDMI_OFF-LONG_USB)

γ) Σωστή προβολή ελληνικών χαρακτήρων στον CD/DVD browser. (ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ USB)

δ) Αποκοπή των extensions.

ε) Απενεργοποίηση βελών στο browser. Εμφάνιση scrollbar (βελτιωμένο).

ζ) Απενεργοποίηση της προεπισκόπησης σε εικόνες.

η) 44 χαρακτήρες στο folder bar.

2.α) Αλλαγή του skin, τόσο στην εκκίνηση όσο και στον browser.

β) Νέα εικονίδια.

3.

α) Αλλαγή και των τεσσάρων fonts με καινούργια βελτιωμένα ελληνικά fonts.

β) Αλλαγή της επιλογής των DivX υποτίτλων σε Normal,Small,Medium,Large

β) Κεντράρισμα υποτίτλων.

γ) Τέσσερις γραμμές υποτίτλων με bottom alignment.

δ) Wordwrap (αναδίπλωση των γραμμών των υποτίτλων αν είναι πολύ μεγάλες)

γ) Αυτόματο φόρτωμα υποτίτλων.

Καινούργια επιλογή μέσα στο menu. «Subtitles Loading»

i. Load matching Subtitle and if not, loadAll (Ψάξε για ίδιο όνομα υποτίτλου και αν έχει φόρτωσε αυτό. Αν δεν έχει υπότιτλο με το ίδιο όνομα, φόρτωσε ότι υποτίτλους βρεις.

ii. Load All Subtitles (φόρτωσε ότι υπότιτλους βρεις)

iii. Only Subtitle with match MovieFilename (φόρτωσε τους υποτίτλους μόνο αν έχουν ίδιο όνομα με το αρχείο video.)

δ) Αλλαγή των OSD fonts με καινούργια outlined.

ε) Φόρτωση αρχείων υπότιτλων με όνομα μεγαλύτερο των 42 χαρακτήρων.

4.

α) Λειτουργία GOTO πατώντας δυο φορές το TITLE.

β) Αντικατάσταση των πλήκτρων REPEAT και REPEAT A-B με κουμπιά ελέγχου (θέλει tapping, όχι συνεχόμενη πίεση) Προσθήκη Menu μέσα στο setup «DVD Quick Play» για αυτόματη εκκίνηση της ταινίας (κανονικό DVD) χωρίς να μπεις στο menu.

Οι γραμματοσειρές αλλάζουν από το μενού DivX Subtitle όταν ΔΕΝ παίζει ταινία.

Οδηγίες για την αναβάθμιση υπάρχουν μέσα στο dvp5980_12_fur_eng.pdf

*****Οι εκδόσεις είναι BETA. Τις περνάτε με δική σας ευθύνη.****

Y.Γ. Οι σημαντικές αλλαγές είναι το wordwrap, οι ελληνικοί χαρακτήρες στον CD/DVD browser, ο τρόπος φόρτωσης των υποτίτλων και η αισθητική παρέμβαση στα menu.

Η ΕΚΔΟΣΗ «HDMI_OFF-LONG_USB» είναι ή 4.1.1 (χωρίς wordwrap και ελληνικούς χαρακτήρες σε φακέλους)

Έκδοση με HDMI_ON-LONG_USB για το απλό 5980 όπως έχω πει πάλι, δεν θα υπάρξει.

Τέλος να ευχαριστήσω τον vb6rocod από Ρουμανια για την πολυτιμότατη βοήθεια του στην τελευταία έκδοση του firmware..

Παρτε το απο εδω..

>http://mr.vanity.googlepages.com/Philips_DVP5980_tech25_v4.2_CP1253.rar

tech25

[email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπράβο και πάλι tech25 για τον κόπο που κάνεις να μας δ'ωσεις ένα αξιοπρεπές firmware για το DVP5980.

Να ρωτήσω για το 5980 το απλό που έχω όχι το S.

Μέσα στο .rar έχεις για το 5980 τους πιο κάτω φακέλους :

HDMI_OFF-LONG_USB

HDMI_ON-SHORT_USB

Τον πρώτο όπως κατάλαβα, τον έχουμε ήδη από την 4.1.1 χωρίς το wordwarp οπότε όλα αυτά που αναφέρεις στην καινούργια έκδοση υπάρχουν λογικά στο firmware του απλού 5980 στον 2ο φάκελο(?)

Απλά για να είμαι σίγουρος :D

Επισκέπτης

tech25 ευχαριστω!!!!τελειο το νεο firmware!!!!η τελευταια σου εκδοση θα βγει και για HDMI_OFF-LONG_USB για το απλο 5980????

tech25, έβαλες wordwrap στο firmware. Είσαι απίστευτος! Ωραίο και το νέο περιβάλλον στον browser, τα εικονίδια, τα Ελληνικά filenames και η επιλογή για απευθείας παίξιμο του DVD χωρίς τα menu, γραμματοσειρές άψογες.

Εύγε tech25. Μας δίνεις κάτι που η "μαμά" δεν θα δώσει ποτέ.

Παιδιά το νέο firmware είναι τέλειο. Βάλτε το σας το συνιστώ και εγώ. Το έβαλα σε 5980 με HDMI on.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ FIRMWARE. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ REPEAT ΟΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ DVD ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ EJECT. (ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ)

Το firmware είναι απλά ΑΨΟΓΟ!!!! Όταν ξεκίνησε το thread αυτό πριν από ένα χρόνο ακριβώς πιστεύω πως όλοι θα είμασταν ικανοποιημένοι απλά με μια απλή γραμματοσειρά. Tech25 έδωσες πραγματικά μεγάλη αξία στη συσκευή και την πήγες στην κορυφή δίνοντας αξία στα λεφτά μας!!! THANKS και για μια ακόμα φορά ΜΠΡΑΒΟ!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ FIRMWARE. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ REPEAT ΟΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ DVD ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ EJECT. (ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ)

Όπως έχει υποθεί ξανά, το EJECT στο 5980 είναι πατώντας κρατημένο το STOP.

@tech25

Ριξε μια ματια στο firmware του 5990...

http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5990_12/

Το RISC του ειναι συμβατο με αυτο του 5980S....

...και φαινεται να εχει καποιες επιπλεον προσθηκες και βελτιωσεις....

5980

5990

Δημητρη σε ευχαριστω για την επισημανση, αλλα ειλικρινα δεν ξερω αν εχω την διαθεση να ξαναπερασω τις αλλαγες στο νεο ARM..

Μπορει αργοτερα..:-)

tech25 ευχαριστω!!!!τελειο το νεο firmware!!!!η τελευταια σου εκδοση θα βγει και για HDMI_OFF-LONG_USB για το απλο 5980????

Φιλε μου δεν ξερω....

Καλοκαιρακι βλεπεις.... :-)

Το firmware είναι απλά ΑΨΟΓΟ!!!! Όταν ξεκίνησε το thread αυτό πριν από ένα χρόνο ακριβώς πιστεύω πως όλοι θα είμασταν ικανοποιημένοι απλά με μια απλή γραμματοσειρά. Tech25 έδωσες πραγματικά μεγάλη αξία στη συσκευή και την πήγες στην κορυφή δίνοντας αξία στα λεφτά μας!!! THANKS και για μια ακόμα φορά ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Παιδιά να σας ευχαριστήσω κι εγώ όλους, πραγματικά όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν έφτασαν το firmware σε άλλο, εντελώς αναπάντεχο επίπεδο!

(..) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ REPEAT ΟΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ.(..)

Κι όμως, είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη τροποποίηση για όλους εμάς που έχουμε συνδεδεμένους ενισχυτές/ηχεία/γούφερ στο DIVXplayer μας. Είναι πολύ καλή προσθήκη στο σύστημά σου, δοκίμασέ το αν έχεις 2.1 ηχεία ΗΥ και θα καταλάβεις..

Εκπληκτική δουλειά, μπράβο παιδιά. Σημείωση: παίζει με εξωτερικό σκληρό δίσκο 3.5 IDE με αυτόνομη τροφοδοσία άψογα, δεν παίζει με εξωτερικό 2.5 με τροφοδοσία από USB HUB.

...

γ) Αυτόματο φόρτωμα υποτίτλων.

Καινούργια επιλογή μέσα στο menu. «Subtitles Loading»

i. Load matching Subtitle and if not, loadAll (Ψάξε για ίδιο όνομα υποτίτλου και αν έχει φόρτωσε αυτό. Αν δεν έχει υπότιτλο με το ίδιο όνομα, φόρτωσε ότι υποτίτλους βρεις.

ii. Load All Subtitles (φόρτωσε ότι υπότιτλους βρεις)

iii. Only Subtitle with match MovieFilename (φόρτωσε τους υποτίτλους μόνο αν έχουν ίδιο όνομα με το αρχείο video.)..

Αυτό ακόμα να το καταφέρω, ούτε που μπόρεσα να εντοπίσω την ρύθμιση... είμαι τόσο ΝΟΟΒ?

Διαβάζει και το IPOD μου (2nd Generation, ipod mini 4Gb, το οποίο τρέχει ipod-Linux)!! αρκεί να έχετε απενεργοποιήσει το auto-shutdown..Μου κάνει περίεργη ηχό στον ήχο, αλλά μάλλον θα φταίει η ταινία.

mpavo πολυ καλη δουλεια....αλλα θα μπορουσες φιλε τεκ25 να μας πεις λιγο για το απλο 5890 και για HDMI_OΝ τι περιλαμβανεται στο update σου???Εγω απο ολα τα παραπανω μπερδευτηκα λιγο...κ στο rar δεν ειναι ξεκαθαρο...Δηλαδη αυτη η εκδοση που εχεις στο rar (για το απλο 5890 και για HDMI_OΝ ) ποια ειναι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...